|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
19.8.2005 14:33:07   
lumpy
Ojla , januarčice :rozica:!
Kaj nas je?!?A ni fajn!!!

Mi s :love: in :duda: gremo na morfologijo čez 10 dni. Že komaj čakamo! :bravo: Sama za spol ne bi rada vprašala ( čeprav me že zvija kaj le bo), bi raje bila presenečena, moj lubi pa bi rad vedel.

Imena?!? Ne prideva skupaj - če se meni dopade se njemu ne in obratno. Bo pa že menda eno ime padlo z neba , ki nama bo obema všeč - je še čas.

Drugače pa sem bila včeraj na pregledu, g. pravi da je vse ok, mali je živahen ko :metulj: saj smo ga komaj ujeli da smo poslušali srčka.

Lep dan želim :sloncek:

A ja to me še zanima ( informativno), je morfologija tako kot nuhalna svetlina tudi določena z tedni v katerem terminu mora biti opravljena?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   januarčice
19.8.2005 14:40:05   
puri
Lumpy, morfologija se vedno dela okrog 20-ega tedna. Takrat tudi še zadnič določijo rok poroda, ker do takrat so:duda: vsi enako veliki, potem pa se velikosti že začnejo razlikovati.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   januarčice
19.8.2005 19:59:28   
tinkamiška
Hoj:rozica:

Najprej, da odgovorim Pinki in Ani Pii;)

Pinka, midva bova šla v materinsko šolo v začetku oktobra. Se pa začne že septembra in bo potem vsak mesec. Pokliči v začetku oktobra, sestro Pavlino na 5434431, pa ti bo povedala kako in kaj;)

Ana Pia, jst mam rok 31.decembra in sem iz CE;)

Jst sem danes zračunala, da sem se zredila za +6kg8)

Za otročka sva imela izbrana imena že preden sem zanosla, ker sva čakala malo več kot eno leto in sem si tisti čas krajšala z tuhtanjem o opremi, cotkah, raznih člankih in delala seznam z imeni. Sva tudi rabila en čas, da sva prišla skupaj glede imen:)

No, G nama je napovedala punčko in njej bova dala ime Izabela(klicali jo bomo Iza), če pa ji slučajno še kaj zraste med nogicami in bo fantek, bo pa Žiga:)

No lepo se imejte in se kaj beremo.:rozica:

Pa-pa Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   januarčice
20.8.2005 9:45:25   
Anonimen
AlenkaIst, hvala, je bilo takoj bolje ko sem počivala. Klicala sem svojo g., pa nažalost ni več delala. Po nasvetu vseh sem šla počivat in je bilo potem bolje. Bom pa vseekakor omenila na pregledu.

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   januarčice
22.8.2005 9:56:38   
Leena
Hojla,
jaz pa grem danes na pregled - morfologija in komaj čakam, upam, da bom zvedela tudi za spol. Zdaj sem v 21t in sem se tudi nekaj zredila.:miska:
Moj sonček je kar živahe in fajn potuje gor in dol.:metulj:

Zanima me, če katera od vas kolesari in kaj ti je o tem rekel gin.?
Se slišimo.
LP

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?