Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 22.9.2011 11:09:27
|
|
|
|
Anonimen
|
a mi lahko prosm poveš samo številko od sestre, da vem kam poklicat če bom kj rabla.
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 22.9.2011 11:25:26
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 22.9.2011 14:01:56
|
|
|
|
Luna*
|
ribica77 hvala za te informacije in za link. Jaz sem pa po "reprodikcija.si" iskala kontakte pa jih nisem našla... Jaz danes nisem še nič dobila. Upam, da pride jutri RedSonja mi je kar malo lažje, če zvem, da je še kdo tako zgubljen kot jaz. No jaz se počutim zgubljenga, ker točno hočem vedet kam jit, pa kako se bo odvijalo naprej (same control freek as you i guess ) Katera druga se mogoče niti nebi počutila tako zgubljeno, ker je nebi tako "skrbelo" kako bo naprej. To pa da zakaj se mi je moglo še to zgodit poleg vsega sra*ja v lajfu pa sem že nehala razmišljat, ker se mi lahko samo "strga" potem. Predvsem ker je problem pri partnerju in ne meni... No ko dobimo pošto pa novim vprašanjem na proti. Lep dan vsem želim.
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 22.9.2011 15:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla, jest tut za vse ostale stvari zmerj hočm vedt kuko bo šlo naprej pa kaj lahko pričakujm, k se pa kle začnem poglabljat kaj gre lahko narobe vse pa to začem razlagat možu, jao jao. mi je že prepovedov forume brt ker sam od tega že razlagam:) tko da sm vesela da pol spoznaš še kksno kle pa vidm da nisi sam v teli zmešnjavi, ti pa tut mau odleže. pr nama so težave pr obeh , ampak pr nemu pa še mau večje. a pol nobena od ns ni dons dobila:( bomo pa jutr. Je treba bit optimist. lepo se imejte pa sporočte pol jutr če dobite pisemce :)
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 23.9.2011 7:17:47
|
|
|
|
Luna*
|
Anonimna, kaj bi pa lahko šlo narobe. To mene najbolj daje. Tega pa ne morem odmislit. Mislim, da sem že enkrat tukaj napisala. Mene sploh ni strah punkcije in transferja (kot bolečine, pustmo ob strani to, da me je strah da ne bo uredu celic in zarodkov za ET). Mene je full bolj strah špikanja in hormonov, ki jih bom vnesla vase. Pač že jemanje krvi je zame cel projekt. Kaj šele da se bom vsak dan en mesec sama špikala. Kake so posledice hormonov...sej vem, da vsaka drugače odreagira ampak...se bojim, da bom pokasirala vse stranske učinke. Sej vem, da je bedno, da grem s takim pesimizmom v postopek, ampak si res ne morem pomagati...Še dobro, da se lahko malo tuki pogovorim...Moj mi je tudi "prepovedal" vse forume. Pa mu ne morem dopovedat, da ravno zaradi forumov sva vedla kam, kdaj it...pač vsaka stvar ima svoje pluse in minuse A katera kaj ve o teh predavanjih pred OBMP? Kdaj bodo? Jaz bi se jih rade volje udeležila, če bojo kaj povedali kako se špikat. Pa sporočte, če ste dobile pošto Jaz sem v službi pa do popoldne ne bom vedela...
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 23.9.2011 10:31:17
|
|
|
|
ribica77
|
Mene včeraj pošta ni pričakala v nabiralniku. Jaz tudi v službi. Javite, če ste prejele pošto. Upam, da jo vse dobimo.
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 23.9.2011 10:45:22
|
|
|
|
Luna*
|
ribica77 čestitam za pošto Kaj pa kaj piše? Kdaj greš v postopek? Prosim če mi lahko sporočiš, ali je kuverta kaj "izdajalsko" označena. Imam tudi jaz slabo vest, ker med službo tuki gor tipkam, ampak sej so bli meseci, ko niti meila nisem mogla prečekirat, ker je bila taka gužva...
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 23.9.2011 11:08:39
|
|
|
|
ribica77
|
Ko bi jo vsaj res Ne, sem napisala, da mene včeraj pošto ni pričakala v nabiralniku. Bo pa danes, dejmo poštar, dejmo
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 23.9.2011 11:11:39
|
|
|
|
Luna*
|
Joj ribica77 oprosti . Sem bila tako vesela zate, da sem kar narobe prebrala Naj čas v službi čimhitreje mine in da bi bila danes popoldne pošta v nabiralniku. Jaz predvidevam, da nič ni, ker bi me v nasprotnem primeru domači sigurno panično klicali, kaj zdej neka pošta s KC zame prišla...
< Sporočilo je popravil Luna* -- 23.9.2011 11:12:22 >
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 23.9.2011 16:20:02
|
|
|
|
ribica77
|
jeeeej, pošta me je pričakala!!! Upam, da je pri ostalih enako. Zdaj pa v ponedeljek poklicat in videt kaj naprej... Luna* si spraševala, če je kaj razvidno iz kuverte. Kuverta je od Kliničnega centra, ni pa omenjena Ginekološka klinika, če je to kaj v pomoč... Držim pesti še za ostale! Lep vikend
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 23.9.2011 17:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
pr men so pa samo položnce, bo pa drug mesc :)
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 23.9.2011 17:51:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ribica77, čestitam za pošto, lepo da ste saj ene dobile. A lahko samo poveš kaj piše, a samo to da morš poklicat....
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 24.9.2011 13:22:18
|
|
|
|
Anonimen
|
včerj sem vam samo na hitrco odgovorila, da pošte nisem dobila, upam da ste ostale use dobile. sem pa šla včerj pol na pregled (branje hormonskih izvidov ) in mam povišane hormone- ne vem kere nč ni reku. sm mogla jt dat še enkrat kri, da bo na podlagi tega določu dozo zdravil, upam da niso preveč slabi izvidi. Mi bojo pa res šele zj dal na konzilij, ker so čakal izvide, čeprov mi je blo takrt drgač rečen. Tko da sm dobila napotnco, uno številko k itk navem kaj pomen, pa izvide testov za spolne bolezni. A to mormo takrt sabo met k se začne? upam da mi bote glih tko pomagale z nasveti čeprov ste 1 krog pred mano, v upanju da bo nasledn konzilij kmau. lep vikend vm želim
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 26.9.2011 15:58:45
|
|
|
|
Luna*
|
Punce pozdravljene. Mene je tudi danes pričakala pošta. Nič kaj dosti informacij ni notri, le katero številko naj pokličem, da dobim evidenčno številko. Na žalost in seveda po pričakovanjih (dosedanje izkušnje na kliničnemu) se mi na telefonsko številko nobeden ne javi oz. je bila ves čas zasedena. Ribica77 a se je tebi kdo javi? Kaj so ti povedali? Greš takoj to M v postopek ali še ne? Jaz bom mojega poslala v četrtek po številko, kar osebno, ker ne mislim in itak ne morem v službi cel dan viseti na telefonu, da jih prikličem. Upam, da mu jo bodo dali številko?!? Anonimna tudi če konzilij to rundo ni odločal o tvojih dokumentih še ne pomeni, da se ne bomo skupaj špikale. Lahko, da meni rečejo, da pokličem čez 2 menstruaciji, tebi bodo pa rekli drug mesec čez eno menstruacijo in bomo skupaj v postopku... Držim pesti, da vse opravite dobro nadaljne preiskave.
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 26.9.2011 18:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
luna*, če se ne motm sm nek prebrala da se tut po mailu da zment, ne me pa za besedo držat. niti ne vem na ker naslov lahko posles. a ti še ne veš evidenčne številke, men jo je zadnc povedala, saj pomoje da je to to(2 števike), pa napotnco mi je dau za IVF, sam je reku da doze zdravila pa še ne bo napisou, doker ne bojo tanovi krvni izvidi. a ti maš pa to že zrihtan? sporočta kaj vama povejo k bota poklicale. A za una predavanja že kj veš?
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 26.9.2011 22:07:40
|
|
|
|
ribica77
|
Hej punce, ja jaz sem po vztrajnem klicanju dobila zvezo. Pa nisem bila nič kaj navdušena... Sicer sem tudi jaz imela že od prej zaporedno številko, pa mi je sestra za naročanje dala novo številko, češ preberi si kaj piše na listu...Ko pokličeš, dobiš številko... No, skratka, zdaj moram poklicat, ko dobim M v oktobru in mi bodo takrat dali nadaljna navodila, če sploh. Ker je kar gužva, morda pridem na vrsto šele pri M v novembru. Zdi se mi, da že skoz nekaj čakam in čakam, pa noben ti ne pove, da ta pot traja tolk časa Še manj pa kaj te čaka naprej... Luna*, še probaj poklicat ali pa pošlji mail. Čim prej, glede na, da je kot kaže gužva. Pa sporoči, kaj ti bodo rekli. Me prav zanima. Anonimna, mogoče bomo res skupaj v postopku! Kar se tiče predavanj, je v pošti tudi razpored. Prvo naslednje predavanje je 11.10. ob 13h. Med službo torej, super... Velik sreče vsem!
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 26.9.2011 22:28:55
|
|
|
|
Luna*
|
Anonimna hvala za nasvet. Ja je v pošti navedena tudi elektronska pošta, ampak je "ne maram" uporabljati, ker so mi že 2x dali čisto napačne informacije po njej... Res sem čisto jezna in ne bom spet razglabljala o slovenskem zdravstvu. Hvala ne vem komu, da ga do sedaj nobeden od mojih družinskih članov ni rabil, da nismo vedeli kaj to je... Glede predavanj je povedala že Ribica77. Naslednja termina sta še 9.11. in 7.12. ob 14h, če kateri ura bolj odgovarja...Jaz bom probala vseeno it. Pa še mojega zraven dobit, ker ne vem, kako bova mi2 si dajala te inekcije. A ve boste šle same na predavanje. Ker me bo kregal če bo edini tip na predavanjih Ribica sej bi klicala samo nisem sama v pisarni in potem lahko kličem le tiste pol urce, ko grem na malico...pa še to je vsem čudno kam grem, ker hodimo skupaj jest in mi počasi že zmanjkuje izgovorov...Hvala za informacije. Sej sem pričakovala gužvo (glede na to, da so čez poletje manj delali) ampak december... Jaz napotnico že imam. Napisano imam "S+M(P)a 3 ampule" (predvidevam da to pomeni Supedfast + menopur - imam dolg postopek, ker je to klasika ko je osnovni problem pri partnerju, ti ampule pa pomoje zato ker imam FSH 11.3 (kar je ravno na meji)). Anonimna a tebi je prov napotnico že dal? Meni jo je dr. napisala že na prvem pregledu (da mi nebi bilo potrebno hodit nazaj na branje izvidov hormonov in bi si obedbe prihranili čas tako) pa mi jo je sestra zadržala "da tako pa ne gre"... RedSonja kako pa ti? Si dobila pošto? Joj punce, sem se malo razpisala Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 27.9.2011 6:23:19
|
|
|
|
Anonimen
|
lep pozdrav, se mi je kr zdel da bo guzva :( , luna* še ti sporoč kaj bodo teb rekl. ja men je dau ta petk napotnco, pa je pol sestra na un karton napisala, da mi jo je dala. jest bom šla pa pol kr 11.10. na predavanje , ker mi paše datum , sm glih fajn frej, pa bom šla sama, ker moj ne more manjkat v službi. Sj vrjetn ni nč narobe če grem, čeprov še nism dobila pošte, al mislte da bojo kompliciral? upjmo da bo šlo čim hitrej pa po načtih naprej, lepo se imejte
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 27.9.2011 8:04:25
|
|
|
|
ribica77
|
Joj Luna*, sva bili včeraj očitno obe kar navdušeni nad sistemom. Meni so precej pokvarili dan. Nič, upam, da se nam postopki začnejo čim prej odvijat. Sporočajte kako gre. Držim pesti, da nam vsem uspe čim prej. Aja, pa Luna*, a bi lahko ti vprašala kako je s prisotnostjo partnerja? Jaz sem sicer mojemu tudi že naročila naj si da datum v koledar . Anonimna po mojem ni nič narobe, če prideš oktobra... Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 27.9.2011 9:18:43
|
|
|
|
RedSonja
|
Zdravo, tudi jaz dobila pošto, poslala mail na kliniko in dobila številko. Pokličem 1. dan M v oktobru.
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 27.9.2011 9:28:47
|
|
|
|
Luna*
|
Pozdravljene. Jaz sem potem tudi kar poslala meil. Sem dobila številko in pokličem 1. dan M. v oktobru?!? Verjetno po meilu ne razlagajo ravno, da je gužva in da s tem javljanjem M v oktobru samo "zavajajo"... Drugač sem pa jaz dobila tri mestno številko!?!? A ve ste vse dobile dvo mestno številko? Ribica77 po meilu mi nič ni odgovorila glede partnerjeve prisotnosti na predavanjih. Moj bo šel če bo le lahko. Mislim, da tega ne morejo nobenemu "prepovedati" Midva želiva, da tudi on vidi, kako se dajajo inekcije (vsaj upam, da nam bodo tam to pokazali) ker jaz si jih po vsej verjetnosti ne bom zmogla dajati sama. Malo pa se mi zdi prav, da tudi psihologa sliši, ker je kljub svojim zdravstvenim problemom VELIK optimist in se bojim, da bo preveč razočaran...čeprav po drugi strani, mi je bedno mu "vzeti sanje in upanja"... Lep dan vsem. Naj vam te birokratske zadeve ne poslabšajo dneva.
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 27.9.2011 10:40:34
|
|
|
|
ribica77
|
Hej punce, Luna* tudi jaz imam trimestno številko. Ja, se strinjam. Partner naj gre zraven poslušat, mene bo tudi on moral špikat Jaz planiram kar oktobra na predavanje. Super RedSonja za pošto Nič, enkrat bomo že prišle na vrsto. Sem se spet dala v malo bolj optimistično vzdušje. Če ne v oktobru, pa v novembru. Ni kej. Bomo na vezi med postopkom, ne? Če smo že skupaj na pošto trepetale Lepo bodte in upam, da čimprej dobimo v oktobru, da vidimo kako naprej
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 27.9.2011 20:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce, jest se zmer k se teli pregledi pa tole vse zavleče tolažm, da mogoč pa do takrt čudežno rata:) pač optimist a ste samo tok dobre da poveste točn uro pa datum pa ket je ta predavane v oktobru, pa če se je treba kj napovedat prej al sam prideš če prideš. pa pa
|
|
|
|
RE: konzilij julij in avgust 2011 27.9.2011 22:50:00
|
|
|
|
ribica77
|
Ja, navijam za čudeže Predavanje pa je 11.10.2011 ob 13h v predavalnici Stare porodnišnice na Šlajmerjevi 3. Predaval bodr. Drobnič in uslužbenke laboratorija OBMP. Priporočajo nam, da se jih udeležimo. Naročanje pa ni potrebno.
< Sporočilo je popravil ribica77 -- 27.9.2011 23:01:43 >
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.