Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
miška...si ji dala polivinil? naši je na uni nepremočljivi podlogi full vroče
a se lahko uštulim?
no naša je čist kontra WCju in ne z ali brez nastavka noče gor.....čez dan je suha,nočno ima še vedno....je pa problem,da ko kam gremo da ji moram dat plenico.....sem rekla,da ne bom nikoli nosila kahle s seboj,ampak resno gruntam o tem da bi jo začela ........kakšen nasvet plisssss
čebela, pa daj uno bombažno nepremočljivo od tosame, ki jo lahko kuhaš. mi jo mamo in je zakon (sam ko naša lula ko pr norcih ponoči in se ne zbudi - zjutraj reče da je mokra in da ni lulala, ker spi na mrtvo ).
Zakaj pa na začetku odvajanja/odvajenosti tolk forsirate, da spi ponoči brez plenice Mi je pa to boljša varianta, kot da mu neko plastiko tlačim v posteljo Moje mnenje
čebela, pa daj uno bombažno nepremočljivo od tosame, ki jo lahko kuhaš. mi jo mamo in je zakon (sam ko naša lula ko pr norcih ponoči in se ne zbudi - zjutraj reče da je mokra in da ni lulala, ker spi na mrtvo ).
sej še ne mislim vzeli tanočno plenico,ker je še tooook težka ponoči.....namima me,če čem kahlo s sabo okrog vlačit?
danes jo bom dala spat na polivinil, pa da vidmo. !
!!!!
!!!!!
valda, da je ne bom dala na vrečo od smeti spat! lol
če že, ji bom z tadebelimi prisacami podlozila. forsiram pa zato, ker je ze 2 dni suha ponoci. oz že mal vec. če pa ni suha, je pa malenkost polulana plenička. niti ne za 1 celo lulanje.
sej še ne mislim vzeli tanočno plenico,ker je še tooook težka ponoči.....namima me,če čem kahlo s sabo okrog vlačit?
Za na dopust bi jo jaz vzela, bom vzela nastavek A veš da se dobijo, mislim da v BC kahlice za enkratno uporabo Naši kolegi so jo uporabljali ker punčka ni želela drugam kot na kahlo tud v avtu so jo vedno imeli
toleKahlica Za Enkratno Uporabo Pottyflip (187421)
tosja....jaz naše trmoglavke živo ne prepričam da se na tole zicne .....sej na dopust bom vlkla kahlo s sabo(itak)-zanima me za trgovino oz. za nekam kamor gremo za 2,3 ure
-zanima me za trgovino oz. za nekam kamor gremo za 2,3 ure
Glej, če je drugač suha -pogovori se z njo da greste tja in tja...pa gresta doma lulat, potem pa poskusi kam na WC mogoče pa ne bo nič trmasta. Poskusi, tud če ji sedaj malo uide...se ne bo prehladila A misliš, da je una kahla s kužki ne bi prepričala
Vem, da je to pri fantkih drugače....jaz sem takooooo dolgo čakala, da je končno brez,potem se je že meni zdelo da sem takooooo tečna, neprestano sem spraševala... Enkrat sva šla z zdravniku. Ker je bila gneča sva imela 1 uro časa. In sva šla na sprehod... Ko ga je pritisnilo, sva hitro našla en kot in sva že zalivala travco ali asfalt
< Sporočilo je popravil tosja -- 21.7.2011 14:02:59 >
tosja....jaz naše trmoglavke živo ne prepričam da se na tole zicne .....sej na dopust bom vlkla kahlo s sabo(itak)-zanima me za trgovino oz. za nekam kamor gremo za 2,3 ure
bi rekla. da je. pripravljena. za lulat. oz. nelulat.
ampak je nastal problem. plenice noče niti videt več. ampak fora, ko kakat pa noče v školjko. pa vidim, da jo tišči. pa jamra pa za rit se drzi. ampak na skoljko kakat ni po bogu. pred plenico sam špuro nardi. in lepo dela kupčke po stanovanju.