Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kerensa* napisala sem v nadaljevanju, da je odvisno tudi od tebe kakšna oseba si in kaj ti je všeč ... men na primer sex več kot eno uro ... NOOOOT, res ne .. al pa grobi sex al pa kej podobnega ... mi pa včasih resnično paše, če se oba tko 'zrajcava' da nama po 10kratnem ven-not obema pride ... al pa če ga tko vzburim, da mu pride že med predigro ... vsaka je razred zase in smo si različni ljudje ... tko da, ... mi je pa všeč, da se vsaj na račun drugih mal nasmejiš
Ja tam....Ponavadi (ne mislim za doma) kakšno uro in pol....
Najprej slabo uro prepričevanja , pol je mal predigre , pa dve minuti seksa... , na koncu pa še pol ure opravičevanja in prepričevanja , da bo drugič boljše :)
Kerensa* a ne bi sprejela maybe tega, da smo si ljudje različni, ga ne poznaš pa pač ne veš .... jaz si pač tud ne predstavljam pa iz tega ne delam ene drame
Različno. Odvisno od potreb, poželenja, počutja in interesov. Nikoli manj kot... hmmm 15 min?... ne merim časa medem ko... včasih zelo dolgo Mislim, da čas sploh ni tukaj pomemben. Če uživaš ... Imam partnerja s katerim je VEDNO najboljši sex EVER!