Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
.
, malo sem nervozna ampak sej bo.

, tak da sem v 5tednu in bol mejim na junij 2012 ampak mogoče bomo pohiteli? se ne ve
) zato sem še nekaj časa tudi anonimna ker boma z novico bol počakala. vsaj do nuhalne če bo uspelo
slikico imam tudi. dala mi je še prospekt o nuhalni pr dr strahovi, no in je brat uletel v sobo in to zagledal, tako da sem izkoristila priložnost in mu povedala. pravi, da je premlad za strica (22let) hehe, ga pa že zanima ime, kako bo z vrtcem , šolo za
hahahaha. sm ga pomirila, da je še čas do takrat
:) Vse je ok, tako lepo se že vidi na slikci...:)) Sem pa 7 tednov 5 dni....
in sva oba zelo vesela....doma imamo že eno navihanko in bo kar pestro...
oči je odprl vino, ker je to pa res posebna priložnost in veliko darilo. pa da bomo šli mi 3 v dnevno sobo, če nama do takrat ne uspe zrihtati še najinega stanovanja... vesela sem, da so moji veseli
Zdaj pa počakam, da moja G začne delat in da pokličem in vprašam, kako naprej. Skrbi me, ker za plod defnitivno ni dobro, da nič ne jem oz. da vse izbruham. Pa psihično se pripravljam na tečno sestro, ki bo spet kaj jamrala. Joj, kako mi gre na živce in samo zaradi krasne ginekologinje jo trpim. Kaj slučajno katera ve, če moram za bolniško prositi osebnega zdravnika ali jo predpiše ginekolog?