Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

že tako veliki, da bodo brce vse močnejše. Boš videla, ko te bo včasih še bolelo ko te bo brcala pod rebra ali v mehur. Sploh pa so ti najbrž na MF pogledali tudi količino plodovnice, če niso nič omenjali v tej smeri potem je količina ok.
prevladujejo. Tudi mi jo bomo imeli tokrat. Doma že imamo
, še prehitro bodo minili....LP
.hehehe ker je pa zdaj še na MF potrila da ma lulčija...oziroma je rekla: kaj vam morem sloh za spol govorit ker zgleda da kar rad kaže.hehe pa smo rekli da do zdaj je bil skoz fantek tak da smo se prepričali da nič ni odpadlo
? Zunaj spet tak mraz.... Brrr.... Komaj čakam poletje, no pa seveda mesec maj
Da se vsaj malo ogrejem, ker me tale mraz prav ubija
mojmu najprej ni bilo preveč všeč, zdaj pa mu je že prirastlo k srcu, tako da s tem ne bo težav
Mi gre prav na živce, ko se zbudim in mislim, da imam poln mehur in potem je bolj napol prazen.... Kaj bo šele proti koncu?! Deset obiskov WCja v eni noči? Saj se mi sploh ne bo splačalo it spat
Samo ne vem, koliko naj bi jih imel približno na enega otroka, če pereš nekje na 3 - 4 dni. Je pa res, da je na začetku to kar investicija.
, gre za 1t v vrtec pa je spet neki in pol še jaz neki fašem
, če je men všeč ni njemu in če je
ni meni, katastrofa. Poleg tega da morva gledat da paše k prvorojencu ime
. Berem tudi, da je problem s sušenjem, pozimi gre, jih daš na radiator, v drugih letnih časih pa je skoraj obvezno sušenje v sušilcu, ker če zunaj niso idealni pogoji za sušenje, se lahko sušijo kar 2-3 dni (kar pa pomeni, da moraš količino plenic povečati). Kje je potem finančni in ekološki prihranek, če non-stop laufa pralni stroj, potem pa še sušilec
...ne hodim na wc ampak enostavno ne morem zaspat. evo danes sem še ob 3 v luft gledala. samo se premetavam levo pa desno. groza no..sreča da nekak zjutraj lahko zavlečem ampak pol mi je že pol dneva mimo