Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Predvsem pa bodi čimmanj v krču in strahu med porodom, ker bo vse precej lažje. Pomisli, da je toliko žensk že v tisočletjih rojevalo in da je to nekaj najbolj normalnega. Me imamo celo ta privilegij, da smo v strokovnih rokah, ki porod daje dnevno nekajkrat skozi, tako da se kar pomiri. Bolečina pa pride in mine...vso srečo ti želim
srečna da se objemam s štručko;)
zate.
pomagal v borbi proti krčem. Jaz zaenkrat uporabljam le Coliprev in Biogaia kapljice v ta namen, če pa še nekaj tednov s krči ne bo bolje mislim sprobati še to. Torej takole piše Arabela: "otroški čaj kupljen v lekarni, v cca 3l vode dam 2 žlici sladkorja (da ni kot bi žvečil travo) malo več kot pol žlice otroškega čaja, pol žlice melice in pol žlice plahtice (žlica je mišljena jušna žlica) v knjigi velika knjiga o dojenčku piše: da pomaga če doječe matere pijejo čajno mešanico iz janeža, komarčka in kumine, to pomirja krče in pomaga odvajati črevesne pline tako pri materi kot pri dojenčku. Ker janeža komarčka in kumine posebej nisem mogla dobit sem kupila otroški čaj v lekarni, ki ima zraven še kamilico, plahtica in melisa pa na splošno blagodejno vplivata."
tak da sedaj še po kapljice leti mož, sem prej klicala v lekarno. Sploh nvm kaj naj jem... da bi mu bilo bojše. drugače pa je taki angelček in prav uživam vsako sekundo z njim.
. ta telesni stik pa jo čisto umiri.čez dan je kar budna.