|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 83 [84] 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
19.5.2012 11:15:01   
Chocolat
BibaLeze: saj bo prišel tudi tvoj trenutek, boš videla...držim pesti da bo takrat čimhitreje !

Mausikaa: superca dete imaš ! Berem, da pridno spi, po več ur skupaj. Zakon ! Naš zaenkrat redko spi nekaj ur v kosu. Zgolj prvi dan v porodnišnici. Se namreč vsake dve uri doji, potem malo gleda naokoli zadremlje za kakšno urico in potem akcija dalje. Je pa dojenje steklo fenomenalno, skoz hoče jesti in posledično imam veliko mleka. Naj to traja !

Podiranje kupčkov: ne rata in ne rata. Vse položaje, ki jih poznam pri našemu niso uspešni. Mislim, da je sedaj podrl kupček le ene parkrat.
Je pa fino pogruntati položaj, ki otroku ustreza, ker drugače bodo težave s krči in posledično razdražen otrok tako da poročam kako bo šlo. Pa če ima katera kakšen učinkovit način naj javi (tisti čez ramo in istočasno trkanje na hrbet dojenčka ter tisti, ko položiš otroka s trebuščkom na mamičin trebušček pri nas žal ne uspeta).

Kapljice Plivit (D3): sem dobila v porodnišnici, naj bi se dajalo od 1 tedna dalje. V njih je vitamin, ki ga potrebujejo vsi otroci, praviloma prvo leto življenja, z njim preprečujemo rahitis, lahko pa prizadene tudi kosti glavice. Jih še nisem začela, bom naslednji torek,ko dopolnimo 1 teden. Večina mamic pravi, da so tele Plivit kapljice eno s..., saj menda povzročajo krče. Sem si tako zrihtala še Oleovit, naročila sem jih v eni lekarni v Škofji Loki in so mi jih poslali po pošti, imajo pa isto vlogo kot Plivit. Tako da bomo mi dajali Oleovit.

Lepo mi bodite ta vikend. Mogoče pride pa še kakšen nov majček/majčica na svet. Datumi so super (predvsem 20.5 mi je všeč)user posted image




(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
   RE: MAJČICE 2012
19.5.2012 21:27:51   
tinispela
Hojla dekleta! Jaz sem tudi še v enem kosu, mali se še lepo greje v trebuščku. Včerja sem imela rok, zdaj pa čakamo. Prvo sem tudi nosila 1 teden čez rok, no upam da bo zdaj kaj prej. Berem da vas je že veliko rodilo, čestitke vsem!!! Pa veselo vozičkanje!!! Poročam ko bo kaj novega...

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
   RE: MAJČICE 2012
20.5.2012 10:44:30   
13baby
ojla punce....
berem vas dokaj redno,vendar sem bolj aktivna na fecebooku....

ena je spraševala o fb..
na fb smo samo majčice iz rr...in imamo zasebno skupino tako da jo nihče drug ne vidi razen majčič....

če katera želi da jo dodam naj mi pošlje zasebno sporočilo in v njeej napiše nik od fb,da jo dodam....

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
   RE: MAJČICE 2012
20.5.2012 18:14:28   
tajčica2
živjo vsem!
Evo, tudi mi smo postali presrečni starši deklici, ki je prijokala na svet 16.5, 2 tedna pred PDP. Težka je bila 2980 in dolga 50cm. Mama je zadevo hitro speljala -2 h v porodni in sedaj že pridno doma, pri očiju in bratcu.
me je pa presenetilo ker sem imela svoje neredne popadke že 12 ur prej in so bili kar na 3 minute, drugič spet na 15min, tako da kar nisem vedla kdaj se spraviti v porod., drugih znakov pa ni bilo. počakala sem le toliko, da je bilo jutro in smo šli.

Tiste k ste že rodile, kakšne so bile reakcije vaših prvorojencev v prvih dneh. Mene moj sinek kliče ponoči iz druge sobe, pa je to težko izvesti, če ravno dojim.zaenkrat sem prepustila mojemu,, da ga pomiri, čeprav traja dlje, če bi to lahko jaz naredila. upam, da se bo kmalu navadil, da mama ne more.mu probam čimbolj razložiti situacijo in se mu čez dan posvetiti.kako pa pri vas?
lepo bodite in čestitke za naprej in za nazaj vsem mamicam!

(odgovor članu 13baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
   RE: MAJČICE 2012
21.5.2012 14:27:22   
teja188
pozdravljene!
da se vam se jaz ponovno javim. tudi mi smo dočakali naš mali zakladek 8.5.2012 deklico saro ki nas je malo prehitela saj sem imela rok 12.5.2012. težka je bila 3800g in velika 50cm. porod je bil kar naporen saj je trajalo vse skupaj kar dolgih 12 ur. začelo pa se je 7. maja zvečer ob 10 ko so se začeli popadki so bili ves čas redni. jaz sem rekla sa do 1 ponoči negrem nikamor. ura je tekla minilo ni nič tako da sva se z dragim uredila in odpeljala proti brežicam mlajsega sincka pa sva pustila pri stričku in tetici. ko sva se peljala sva se se dogovarjala kako bo nasi princeski ime. ko sva prispela sem morala kar takoj v kopalnico da sem se preoblekla in potem na ctg. ki pa je kazal popadke. potem je sestra rekla vi se niste za v porodno tako da sem morala v sobo dragega pa sem poslala domov in rekla da ko bom sla v porodno ga poklicem. potem sem v sobi 4 ure predihavala popadke nato pa je prisla zdravnica in rekla ob 6 gremo v porodno takoj sem ga poklicala in on je prisel dol in smo se skupaj matrali do 10.07 ko je na svet pokukala mala sara. in s tem so bile pozabljene vse bolecine. potem pa smo se slikali in cartali se 3 ure v porodni sobi. bilo je nepozabno.
pa seveda rodili smo se v medenični vstavi z ritko naprej tako da sem bila tudi nekaj šivana.

< Sporočilo je popravil teja188 -- 21.5.2012 14:30:13 >

(odgovor članu tajčica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
   RE: MAJČICE 2012
21.5.2012 14:57:37   
Chocolat
Tajčica in Teja: iskrene čestitke ob rojstvu vajinih princesk ! Čimveč lepih in zdravih trenutkov z vajinimi zakladki.

Tajčica naj ti odgovorim še glede sprejema dojenčka s strani našega prvorojenca: smo ga pridno pripravljali na prihod bratca, mu razložili da bo majhen, da se ne bo mogel še igrati z njim in da bo v začetku le jedel in spal. In ko sta mu na dan, ko sem rojevala zjutraj babi in dedi povedala, da sta oči in mami v porodnišnici, kamor sta šla po bratca, je vstal in skakal po postelji: "jupiii, bratca bom dobil". Ko so mi to povedali sem bila tako srečnaaa...v porodnišnico je vedno prišel zraven z mojim dragim na obisk in ko smo novorojenega junaka pripeljali iz porodnišnice domov je bil seveda tudi že iz porodnišnice poleg. Čimveč ga skušamo vključiti zraven npr. sodeluje pri previjanju (podaja pleničko), išče dudo po celem stanovanju in pokriva dojenčka z dekico med podoji. Ponoči sem ga brez kančka slabe vesti prepustila možu, tako da jaz skrbim za dojenčka on pa za prvorojenca, ko ponoči redno kliče sredi noči vsaj enkrat k sebi. Zaenkrat dobro kaže, kako bo pa naprej težko rečem...

Mi smo danes imeli prvi obisk patronažne sestre na domu. Je pogledala popek, dala par nasvetov glede prehrane (itak ima na tem področju vsako svojo teorijo), ter rekla naj z Oleovit kapljicami še počakamo, da prvi krči minejo. Mu dajem pa Biogaia kaplijce, to so kapljice za vzpostavitev normalne črevesne flore. Na področju podiranja kupčkov nič novega: ne podre in ne podre, čeprav ga redno dajem v položaje, ki naj bi bili za to namenjeni. Aja, pa na prvi pregled k pediatru (sredi junija dobila termin) sem našega junaka tudi že naročila.

Vsem nosečkam, ki ste v pričakovanju želim še enkrat lepo porodno izkušnjo, nam mamicam pa mirne noči in lepe dneve.





(odgovor članu teja188)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
   RE: MAJČICE 2012
22.5.2012 13:22:03   
biba217
Čestitke vsem ki imate za sabo že čudovito izkušnjo!!
Sem bolj slaba v pisanju, brat vas je pa super!
Sicer si pa že neskončno želim vidit štručko.

Na splošno ste bile zadovolne s porodnišničnim osebjem?

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
   RE: MAJČICE 2012
22.5.2012 17:03:28   
Monika 23
Hei punce user posted image
Veliko vas je že pouno zaposlenih iz vašimi sončki nič več ne pišete user posted image
Jaz pa še čakam v ponedeljek imam rok upam da se začne kaj dogajat user posted image . Komaj čakam da bo vse za mano pa se še začelo ni user posted image

(odgovor članu biba217)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
   RE: MAJČICE 2012
22.5.2012 18:18:27   
mausikaa
Biba jaz lahko samo pohvalim osebje v Postojni :-) vsi so bili super, tako na ginekološkem,kot na porodnem oddelku, da o porodni sploh ne govorim, babica Martina je zakon

(odgovor članu Monika 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
   RE: MAJČICE 2012
22.5.2012 18:19:59   
mausikaa
Monika boš videla ko bo vse za teboj se ti bo zdelo kot da sploh nisi šla čez vse to...v naročju boš imela svoj zakladek in to bo tisto kar bo štelo user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
   RE: MAJČICE 2012
22.5.2012 19:21:48   
Chocolat

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Monika boš videla ko bo vse za teboj se ti bo zdelo kot da sploh nisi šla čez vse to...v naročju boš imela svoj zakladek in to bo tisto kar bo štelo user posted image


Se strinjam z mausiko, Monika. Točno tako jeuser posted image Predvsem pa bodi čimmanj v krču in strahu med porodom, ker bo vse precej lažje. Pomisli, da je toliko žensk že v tisočletjih rojevalo in da je to nekaj najbolj normalnega. Me imamo celo ta privilegij, da smo v strokovnih rokah, ki porod daje dnevno nekajkrat skozi, tako da se kar pomiri. Bolečina pa pride in mine...vso srečo ti želimuser posted image

Pri nas vse OK, fant sicer malo spi čez dan, ponoči pa smo kar zadovoljni. Še tile krči minejo pa smo zmagali !

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
   RE: MAJČICE 2012
23.5.2012 13:04:59   
Monika 23
Hvala punce user posted image Meni se zdi vse tko noro. Včasih me je strah včasih me ni niti malo čist sm zmedena. Ne vem kaj nej prčakujem. Včasih se mi zdi da se že nekaj dogaja pa gre potem vse mimo. Vsak dan se z malčkom pogovarjam da ga čakam naj pride on pa samo boža notri. Najbrš hoče povedat da mu je notri še lepo user posted image

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
   RE: MAJČICE 2012
23.5.2012 17:06:05   
Jasmina 85
Zdravo mamice in user posted image

iskrene čestitke vsem mamicam user posted image

Tudi jaz se vam javljam, imamo krasnega družinskega člana, 19.5. smo dobili v naročje fanteka 3930 g in 51 cm smo bili veliki ob rojstvu. Se trudima dojiti, zaenkrat uspeva :)))

Kupčki se tudi pri nas podirajo bolj slabo, vetrovi ga tudi mantrajo. Biogaia kapljice sem mela pri hčerki in sem bila zlo zadovoljna.
dobila sem tudi recept za AD3 kaplice chocolat ti si dobila d3? sem slišala da bi naj d3 manj ščipale... Kakpne pa so one kaplice ki jih omenjaš Oleovit?

Lepo se imejte, držte se in uživajte z malčki, jaz sem tak user posted image user posted image  srečna da se objemam s štručko;)
lp 

(odgovor članu Monika 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
   RE: MAJČICE 2012
23.5.2012 19:43:04   
Chocolat
Jasmina85: iskrene čestitke user posted image user posted image Sem tako vesela zate. Čimveč lepih trenutkov s tvojim fantkom ti zelim. Je bil pa pravi korenjak, skoraj 4kg !

Kapljice: meni so v porodnišnici dali Plivit a jih kot rečeno ne bom uporabljala. Za tele Oleovit sem slišala od mamic na netu, da so zelo zadovoljne tako da sem preko ene lekarne v Škofji Loki nabavile tele Oleovit, ki menda povzročajo manj krčev. Jih še nisem začela uporabljati ker mi je patronažna svetovala, da počakamo, ker ima prehude krče.

Krči: pri nas kar hudi, sploh čez dan. Mu dajem Biogaia in Coliprev. Zaenkrat brez vidnega učinka.

Vsem mamicam mirno noč in čimveč spanja. Se beremo, tipkamo...


(odgovor članu Jasmina 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
   RE: MAJČICE 2012
24.5.2012 10:15:30   
biba_leze*
Ojla, še pozdravček na hitro od nas :-)
19.5. se nam je pridružil naš Ian, težak 3870g in 53 cm dolg. Porod je potekal z ekspresno hitrostjo saj so se mi popadki pričeli kar naenkrat na 4 minute brez predhodnih znakov Od prvega popadka do poroda je minulo 4 ure. Bila sem rezana, ker je imel mali napačno lego, ampak šivi ne bolijo skoraj nič. Tudi dojenje nam je steklo že prvi dan, tako da sem presrečna mamica.

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
   RE: MAJČICE 2012
24.5.2012 10:25:15   
Chocolat

IZVIRNO SPOROČILO: biba_leze* 19.5. se nam je pridružil naš Ian, težak 3870g in 53 cm dolg. Porod je potekal z ekspresno hitrostjo saj so se mi popadki pričeli kar naenkrat na 4 minute brez predhodnih znakov Od prvega popadka do poroda je minulo 4 ure. Bila sem rezana, ker je imel mali napačno lego, ampak šivi ne bolijo skoraj nič. Tudi dojenje nam je steklo že prvi dan, tako da sem presrečna mamica.


Iskrene čestitke Biba lezeuser posted image Sta rodili na isti dan z Jasmino85. Čimveč zdravih trenutkov s tvojim zakladom ti želim !Še eno user posted image zate.

Mi bomo v torek stari 14 dni. Krči še vedno prisotni, so pa noči idealne tako da sem (tok tok na les) spočita. Danes npr.spanje ob 22h, prvo bujenje ob 3h in nato ob 7h. Bi kar podpisala za naslednjih nekaj mesecev vnaprej ta urnikuser posted image . Danes smo dobili tudi rojstni list po pošti. Imamo zelo lep Emšouser posted image

Dojenje:: laufa. Si pa redno mažem prsne bradavice in to po vsakem podoju. Super je MultiMum lanolin krema in krema za bradavice od Mustele, ki smo jo dobili v darilnem (sponzorskem) paketu v porodnišnici. Čisto zanič pa se mi zdi tista krema od Ardo-ja (tudi vzorček iz porodnišnice). Toliko v vednost tistim, ki boste to še nabavljale...

Lepo se cartajte z majskimi zakladi, predvsem pa čimmanj krčev in čimboljše noči vsem ! Nosečkam pa srečno pri porodu...





(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
   RE: MAJČICE 2012
24.5.2012 10:42:41   
Chocolat
Od aprilčice Arabele sem dobila napotek glede čaja, ki je njej in njenemu user posted image pomagal v borbi proti krčem. Jaz zaenkrat uporabljam le Coliprev in Biogaia kapljice v ta namen, če pa še nekaj tednov s krči ne bo bolje mislim sprobati še to. Torej takole piše Arabela: "otroški čaj kupljen v lekarni, v cca 3l vode dam 2 žlici sladkorja (da ni kot bi žvečil travo) malo več kot pol žlice otroškega čaja, pol žlice melice in pol žlice plahtice (žlica je mišljena jušna žlica) v knjigi velika knjiga o dojenčku piše: da pomaga če doječe matere pijejo čajno mešanico iz janeža, komarčka in kumine, to pomirja krče in pomaga odvajati črevesne pline tako pri materi kot pri dojenčku. Ker janeža komarčka in kumine posebej nisem mogla dobit sem kupila otroški čaj v lekarni, ki ima zraven še kamilico, plahtica in melisa pa na splošno blagodejno vplivata."

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
   RE: MAJČICE 2012
24.5.2012 13:48:48   
Jasmina 85
živijo

hvala chocolat :) biba leze* kak lepo da sma na isti dan rodile iskrene čestitke:))) pa mislim da sma pdp tudi mele isti dan?14.5.

Jah krči... pri nas tudi, včeraj večer skoraj 3 ure skup, pol ure spanja, še skoro eno uro nošenja potem je pa bilo bojše. danes čez dan so bili spetuser posted image  tak da sedaj še po kapljice leti mož, sem prej klicala v lekarno. Sploh nvm kaj naj jem... da bi mu bilo bojše. drugače pa je taki angelček in prav uživam vsako sekundo z njim.

chocolat hvala za nasvet glede čaja...
lp

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
   RE: MAJČICE 2012
24.5.2012 17:51:17   
tajčica2
oj,
chocolat kaj hočeš reči, da imate prav kolike..
mi jih nimamo, na srečo, jo pa kar precej črviči in to zgleda tako, da iz čistega miru in spanja zajoče 1x-2x in se zbudi, jo malo pobožam (oz. poskušam kupček podreti, ki mi nikakor ne gre, samo jokati začne).ponavadi jo kar v roke vzamem in izpade da je cel dan v rokah user posted image . ta telesni stik pa jo čisto umiri.čez dan je kar budna.
ponoći spi tako lepo kot vi po več ur skupajuser posted image , glede teže pa je patronažna rekla, da če se čez dan dovolj doji , jo ne rabim buditi.
kapljice jemljemo plivit D3 in je ok.
kdaj ste naredile prvi sprehod in koliko časa je trajal

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
   RE: MAJČICE 2012
25.5.2012 12:03:49   
Chocolat
Dan mladosti, 25.5. Dajmo nosečke-majčice rodit, danes je takooo lep datumuser posted image

Tejčica:: kaj pa vem ali so koliki ali krči ali je to eno in isto. V bistvu pri nas čez dan zgleda takole da je miren, ko je pri meni v naročju oz. se doji. Po dojenju pa ga začne zvijati, postane rdeč v obraz, stiske nogice in jih steguje in joče. Pomiri se edino spet v naročju in ob dojenju oz. ko se pokaka (to pa se po vsakem podoju). Košek je njegov sovražnik številka 1user posted image . Dude ne mara (sem vesela). Podnevi se hrani približno na vsake 2h, oz. ga pristavljam takrat ko on želi, niti ne gledam več toliko na uro. Ne gledam niti koliko časa dojim, približno bi rekla da traja podoj na obeh dojkah ene 30 minut. Potem podirava kupček (vsaj 10 minut ga imam v položaju za kupček in tapkam po hrbtu) a zelo redko nam uspe podreti. Patronažka je rekla, da nekateri pač ne podirajo kupčkov ampak bom vseeno vztrajala.Opažam pa, da je malo bolje odkar pijem le tekočino, ki je prekuhana (čaj za dojenje, otroški čaj s komarčkom, etc). Prej sem kdaj pila tudi samo vodo iz pipe in je bilo s krči katastrofa.Pa zelenjavne juhice (špinačna juha en dan,čez nekaj dni porova juha) mu je naslednji dan tudi naredila Cirkus. Skratka: sem začela paziti kaj jem, čeprav naj bi doječa mati jedla vse.

Apetit: imam ogromen. Bi pojedla ves hlev, ne le volauser posted image

Noči: še vedno idealne, danes spet 6h v kosu, naj trajauser posted image

Popek: odpadel. V torek imamo spet patronažko na obisku, tokrat s tehnico, me prav zanima koliko se je poredil.




(odgovor članu tajčica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
   RE: MAJČICE 2012
25.5.2012 12:06:21   
Chocolat
Še sprehod sem pozabila pokomentirati: mi še nismo šli ven, čeprav mene zelooo mika. Bom počakala do torka, da vprašam patronažko. Saj temperatura je danes ok, samo pri nas skoz nekaj piha. Se pa sprehodov že zelo veselim.

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
   RE: MAJČICE 2012
25.5.2012 20:10:44   
kepca
pozdravljene Majčice!

Sicer vas nisem niti malo spremljala, ker sem bila planirana k junijkam, ampak na žalost ali srečo se moj mali falot v trebuhu noče obrnit in imam planiran CR 31.05. se pravi bom padla k majčicam. Upam, da me sprejmete medse. Upam da še kaj čvekate, ker vem da najverjetneje večina že carta svoje zakladke. A seznama rojenih majčkov nimate ali sem ga spregledala?

lep pozdravček iz MB!

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
   RE: MAJČICE 2012
27.5.2012 3:16:27   
Monika 23
Oj Kepca user posted image
Me se bova očitno zamenjali, jaz bom koker kaže dočakala junij čeprav imam rok 28.maja. Mali se ni niti še spustil, zaprta sm še povsem in nič ne ščipa nič user posted image

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
   RE: MAJČICE 2012
27.5.2012 13:53:18   
Chocolat

IZVIRNO SPOROČILO: kepca pozdravljene Majčice! Sicer vas nisem niti malo spremljala, ker sem bila planirana k junijkam, ampak na žalost ali srečo se moj mali falot v trebuhu noče obrnit in imam planiran CR 31.05. se pravi bom padla k majčicam. Upam, da me sprejmete medse. Upam da še kaj čvekate, ker vem da najverjetneje večina že carta svoje zakladke. A seznama rojenih majčkov nimate ali sem ga spregledala?


Welcome to May Club, Kepca Seznamčka me nimamo, smo malo bolj posebne oz. neformalne. Če pa se kateri da, se lahko javi, da ga pripravi. Meni čvek zadostuje.
Srečno 31 maja, ko boš imela CR. Bomo navijale zate in tvojega fanta user posted image

Monika: mogoče pa se tvoje dete le odloči biti majček/majčica. Situacija je v zadnjih tednih lahko drugačna iz ure v uro. Držim pesti v vsakem primeru !

Imam občutek da krči malo pojenjujejo. Še vedno dajem vsak obrok kapljice Coliprev proti krčem in 1x dnevno Bioagaia. Pa pri prehrani pazim sto na uro. Mogoče tudi to kaj prispeva.
Včeraj smo se le odločili in šli malo na teraso (10 minut), danes pa podaljšali na 20min. Spi po teh seansah frišnega zraka sto na urouser posted image





(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
   RE: MAJČICE 2012
28.5.2012 12:43:45   
Jasmina 85
živijo

malo se vam javim :) Smo dobro, ščipanje se pojavlja ampak mnogo manj kot prve dni doma. Pazim kaj jem, še vedno se dojiva, dobi pa večer še zraven umetno da malo dalj spančkamo. Po dnevi se pa na 2 uri dojiva. Včeraj sem že obupavala nad vsem dojenjem, pa sem našla en podoben primer oz. skoraj identičen na netu, sem si preštela par stvari in sedaj mi je jasno, da tisto kar pravijo babice,... dojenje na 3 ure...+ 1000 ostalih stvari da sploh ne drži. Tak da sem prav vesela da sem ga včeraj našla.
Drugače bi verjetno dojenje že opuščala,češ da mam premalo mleka...
no v glavnem se tipkamo
držte se
lp

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 83 [84] 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 83 [84] 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




IME
Skepsa7

Katero ime bi izbrali za fantka (sestrica je Ema)?

Jan (41%)

Tim (31%)

Nobeno (28%)


Število vseh glasov: 390

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!