Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Zanima me kdaj ste lahko imele spolne odnose tiste, ki ste bile šivane tudi notri. Pri meni :sloncek: še ne gre, ker me ful boli, pa sem 7 tednov po porodu. Že ko me je v četrtek ginekologinja pretipala, sem se kar zvijala na stolu, tako me je bolelo. Kdaj ti šivi čisto nehajo bolet? Smo že malo neučakani... :O(((
Ne vem če ti bom kaj pomagala. Jaz sem imela le 1 zunanji šivček, pa še zdaj vsakič na začetku :sloncek: čutim tega hudiča. Po pol minute :sloncek: pa povsem preneha bolet. Tko da tud mene zanima, ja...
...trije notranji šivi: po 4 tednih je že šlo, je pa bolelo skoraj kot prvič :)- sedaj pa ni več nek problem, le včasih, če še nisem ravno najbolj pripravljena :)- Pa dosti :sloncek: in to čimprej želim! :miska:
Jooj anča banča moja :rozica: mi smo se tudi včeraj neki spravli počet, pa ga je moj spravil not samo 1/3, pa je bilo že joooj :(( Jaz mislim, da je tud mal psihično odvisno, kdaj si pripravljena...jaz si želim bit, pa mi nekak ne gre :((
Izgleda da so ti notranji šivi hujši od CR - midva sva čakala samo 4 tedne (pa še to samo zato, ker sem se bala da bo kaj narobe), pa je blo ful super - celo boljše kot pred nosečnostjo :ups:
Ne vem če ne bi drugič tudi šla kar na CR.. :zmeden2:
6 tednov po porodu sva prvič poskusila, bila pa sem šivana notri vse do materničnega vratu in tudi zunaj. Ful je zapeklo, malo bolelo, a moraš biti pripravljena in s tem si hkrati tudi dovolj sproščena, pa gre. Če pa nisi, pa je bolje počakati.:)
Čisto je nehalo boleti kakih pet mesecev po porodu. Ne spomnim, se, kdaj sva prvič poskusila - mislim, da je bilo pred poporodnim pregledom, nisem pa ziher. Bolelo je kot sto hudičev.
Kakšen lubrikant zna omiliti začetne težave, pa čim manj pavze med posameznimi akcijami priporočam - res, če nekaj dni nisva :sloncek:, me je naslednjič spet bolj bolelo. Vem, da sem se nekaj časa spraševala, če bo še sploh kdaj tako kot nekoč. No, je, ampak je trajalo:).
To je zgleda res povsem odvisno od posameznice, pa predvsem od njene psihe. Po drugem porodu sem bila kar nekaj notranjih šivov, pa sva previč probala že cca kak dan več kot 3 tedne po porodu. Bolj previdno in z lubrikantom (z veliiiiko lubrikanta) pa je šlo. Takoj naslednjič je bilo že bistveno lažje in bolj korajžno. ko sva enkrat začela s spolnimi odnosi, so me tudi šivi kar nehali bolet...po mojem od same sreče, ker sva si lahko končno po parih mesecih (imela sem rizično nosečnost) privoščila9nebesa Pozdravčke, nojči:sloncek:
Ja jaz tudi po nekje 6 tednov po porodu nikakor nisem mogla. ta njegov ni nikakor mogu it noter počutla sem se kot da bi imala prvič spolne odnose. Potem pa je nekako šlo. S precej lubrikanta ma gre. Sedaj si pa privoščiva večkrat .
Pozdravčke Majdi