Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Lep pozdrav. Ali je normalno da če mi fajn vstavi penis v nožnico in se nepremika da ga nečutim notri ampak čutim le pritisk. Ko se začne gibati ven in not vse normalno čutim če pa samo stoji pa nečutim. A je to normalno?
Ne vem, če je normalno, je pa škoda, ker je fajn občutek . Probaj natrenirat keglove vaje, če boš stisnila mišice, ga boš verjetno čutila, razen če je tvoj fant res kak mikro primerek.
me pa res zanima kaj lahko poleg pritiska čutiš, ko ga maš notri na stand by
Haha, ne vem, kaj točno je mislila in po pravici povedano nisva prav pogosto v tem položaju na stand by - če že, potem takrat, ko poslušava, če se je kira mala zbudila in takrat nisem tok na to pozorna, ker pač napeto poslušam, ali imava srečo, da se nič ne sliši ali bo nekaj glihkar prilomastilo k nama in bova na stand by .
me pa res zanima kaj lahko poleg pritiska čutiš, ko ga maš notri na stand by
Haha, ne vem, kaj točno je mislila in po pravici povedano nisva prav pogosto v tem položaju na stand by - če že, potem takrat, ko poslušava, če se je kira mala zbudila in takrat nisem tok na to pozorna, ker pač napeto poslušam, ali imava srečo, da se nič ne sliši ali bo nekaj glihkar prilomastilo k nama in bova na stand by .
to je imo zato, ker ima sproščene mišice, ko ga ma notri. keglove vaje je treba trenirat, kot ronja pravi
če pomisliš - če vtakneš palčko za čiščenje ušes v uho in jo tam pustiš, kaj čutiš? verjetno res samo pritisk tukaj je podobno - če ne mrdaš in imaš sproščene mišice, ne čutiš bogve kaj
Ojej, to pa je ena bolj zabavnih tem v zadnjem času.
Hehe, glej opis zgoraj - dimenzije, pa toplota, pa vse skup... ne moreš kr odmislit, no, vsaj jaz ne - vsaj tega, ki ga uporabljam (nisem mogla napisat svojega, ker moj glih ni, ne... pa ne vem, kako naj napišem, ker se vse, kar mi pade na pamet, sliši skrajno trapasto )... Če bi bil tak ko tampon bi pa verjetno komot odmislila . Sori, sva lih včeraj gledala South park epizodo, kjer ugotovijo, od kod moškim "anger issues"... Pa še ful mata pointa (kot vedno, sotuh park rules!)
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?