Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Mimogrede a ste dobile poračun za vrtec???? Moj se je skor razpočo ko je vido položnico.
Ne še in boljše tak ker ta mesec imam dovolj šokov glede € in stroškov.
Nesi 1. stran odločbe v vrtec in boš dobila...tak sem jaz naredila, pa ne da bi imela preveč EUR, ampak ker je tak pisalo v vrtcu na oglasni deski...
Saj jaz tak plačujem več. Samo za 3 mesece dobim poračun, to pa bom plačala čez poletne počitnice ko bo oba meseca doma in bom imela samo 30% za plačat, tak da... do sept. bom na nuli :-)
Mimogrede a ste dobile poračun za vrtec???? Moj se je skor razpočo ko je vido položnico.
Ne še in boljše tak ker ta mesec imam dovolj šokov glede € in stroškov.
Nesi 1. stran odločbe v vrtec in boš dobila...tak sem jaz naredila, pa ne da bi imela preveč EUR, ampak ker je tak pisalo v vrtcu na oglasni deski...
Saj jaz tak plačujem več. Samo za 3 mesece dobim poračun, to pa bom plačala čez poletne počitnice ko bo oba meseca doma in bom imela samo 30% za plačat, tak da... do sept. bom na nuli :-)
Kak plačuješ več? Sama več nakažeš, kot pa je na položnici?
jaz vam sploh več ne sfolgam sledit. mater ste naspidirane
kaj pa to ko meni že pol ure piše, da naj ne zapuščam strani dokler prenos ni končan, slik mi pa ne nalaga več. ZNORELA BOOOOOMMMM
Čebela če pa smo skoraj kompletne, to se malo krat zgodi, pa si mamo tolk za povedat. Saj vidiš da še nazdravljamo za novo leto, ko se tak dugo že nismo videle
Nekaj me zanima a si knjge samo sposojate al jih kaj kpujete? za otroke mislim?
Si me mogla sedaj spomnit, da ji moam it knjigo kuit v Cicidoklub? Bom v petek, ko ji grem osebno naret. Kaj Kokica si mi odgovorila, kolk moram plačat osebno za Lijo?
Joj, jaz sem komaj zdaj nesla odločbo v vrtec. kaj me te še sploh lahko čaka, itak že zdaj plačujem plafon
Pesrida, mi si sposojamo - knjige nameč. Kupujem jih res izjemoma. Jih pa ima ogromno, ker jih je ful dobila. Njej so pač knjige, puzle, lego kocke in kaj za ustvarjanje zakon. Pol pa ji pač vsi to kupujejo
Nekaj me zanima a si knjge samo sposojate al jih kaj kpujete? za otroke mislim?
Si me mogla sedaj spomnit, da ji moam it knjigo kuit v Cicidoklub? Bom v petek, ko ji grem osebno naret. Kaj Kokica si mi odgovorila, kolk moram plačat osebno za Lijo?
Ne vem več...malo manj kot za nas...mislim, da cca 15 EUR!?
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Joj, jaz sem komaj zdaj nesla odločbo v vrtec. kaj me te še sploh lahko čaka, itak že zdaj plačujem plafon
Pesrida, mi si sposojamo - knjige nameč. Kupujem jih res izjemoma. Jih pa ima ogromno, ker jih je ful dobila. Njej so pač knjige, puzle, lego kocke in kaj za ustvarjanje zakon. Pol pa ji pač vsi to kupujejo
Joj, jaz sem komaj zdaj nesla odločbo v vrtec. kaj me te še sploh lahko čaka, itak že zdaj plačujem plafon
Daj priznaj, da Lego kocke kupujete oz kupujejo zarad ateja ne zaradi Klare.
Daj priznaj, da Lego kocke kupujete oz kupujejo zarad ateja ne zaradi Klare.