Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Pri resnični nosečnosti pa je telo na udaru, spremembe so večji del telesne, otipljive - in telo prepriča um, da temu ni tako. Ups, nimam menstruacije, mogoče imam miome. O glej bruhala sem tri mesece - viroza.... To me mede, da se ne poznajo. Sploh tiste, ki so večkrat rodile.

ma če me tok boli grem v banjo al pa tuš in se vležem. ne pa da pol mož reče "slišala sva plop" (v wc) - I mean wth? ziher ni to en "kakec" ki tako leze ven.. mislim, da ti froc v školjko pade ko se rodi, mammamia res..
. Čeprav pravijo,d a so tudi porodi tako različni in so neke bajke, da nekaterih celo ne boli - ampak ne vem, mene boli svinjsko in če ne bi šla v p., bi šla pa na urgenco, ker bi vsekakor mislila, da je nekaj ornk narobe.