Hope2
|
Nekako se bolj nagibam k ronjinem mneju, ampak tudi milijonarka ima svoj pojnt . Začela sva delat pri mojih 24 letih, otroka dobila pri 30. Krivcev ogromno, ni da ni, name it, I have it , med njimi pa tudi slaba jajčeca- ravno to kar milijonarka pravi- sem ena izmed redkih, na katero se praktično ne moremo zanašat oz posploševat. In to pri 24 letih, jajčec oz rezerve ogromno, ampak kvaliteta kilava- kljub temu, da sem otroštvo in mladost preživela kot športnik, nobenga kajenja, alkohola (ajd kak žur je že padel), droge nikoli nobene, suha, zdrava, v glavnem idealna . Kar se tiče let pa, če bi še enkrat leta nazaj zavrtela, ne bi nič spremenila, mi čist ustrezajo ta leta za otroka , ne vem zakaj bi mi bilo pri 24 letih drugače ali celo lažje, sva še vsaj z možem izživela samsko življenje, zdajle pa nama tudi funkcionira. Mali ni spal 2,5 leti, ap smo preživeli, normalno funkcioniramo, ajde mal jamranja, ampak to paše Sem pa bila v porodnišnici z mlado mamico cca 20 let. Sem ji hotla sred noči eno na ušesa prilimat. Popolno otročje obnašenje, dete drlo, ona pa zijala na njega, naj že spi, ker ona ni še nič spala , vse kar so ji sestre in zdravniki svetovali, je šlo na eno uho not, na drugo ven, še zdravnik je penil. Tak da žal ima takvih i onakvih, so izjeme, ampak ne mi rečt, da so za vse idealna leta okoli 20 leta. Za jajčeca že, sam za večino ljudi pamet in miselnost ni. Včasih, ko se jih je manj šolalo in študiralo, so začeli prej mislit na družine. Tokrat pa je pri 20 letih v glavah: študij, žur, potovanje, denar, delo, stanovanje......In to potem ne gre skupaj- jajčeca in človek ne dozorita hkrati, ko pa eno začne propada, pa je lahko za nekatere že prepozno In še to bom rekla, večina današnjih 20 letnic, še nima rešenega stanovnajskega in službenega problema, večini pomagajo starši, lahko finančno, lahko pa z čuvanjem otrok, vskočijo, jim skuhajo, popucajo, zlikajo, kdaj popazijo na otroka, kak dinarček primaknejo, že to da skupaj živijo, je takim mladim v veliko pomoč, saj ni čudn, da imajo tudi več energije, kot pa ko si sam z možem v stanovanju in nikjer nobene pomoči. Seveda so tudi tu izjeme, ampak so med redkimi. Ziher se bo zdaj vsul plaz kritik
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.10.2011 6:58:46 >
|