|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mož noče sexati
28.9.2011 22:58:27   
Anonimen
pozdravljeni, z možem sva poročena 5 let, jaz sem stara 25, on 27, imava 3 otroke, najmlajši je star 3 mesece, (to glih nima veze). že nekaj časa cca 4 leta , mu sploh ni do spolnih odnosou, oz ga morem prav prosit, da jih imava. ko pa že zgodi, pa zelo nahitro neha, par minut. pa še to če mu ne obljubim, da mu ga "dvignem z usti", neče. sploh se ne želi o tem pogovarjat, ne pogovarja se niti potem, ko mu pride, samo upraša če je bilo v redu, ne ni blo, če je bilo prehitro konec.
priznam, da tudi meni ni toliko do SO, bolj zaradi njega, da si nebi druge iskal. on ne da pa nikoli pobude. ali me objema, ali kako drugače nakaže, da bi sexal.
zakaj je tak, koker jaz vem, bi deci nonstop sam seksali ...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mož noče sexati
29.9.2011 12:45:28   
Anonimen
Tu mora biti nekaj drugega :/ ne vem no, leto po poroki pa ga več nisi rajcala? pol pa še da ma neke ultimate da mu ga pof* user posted image
moj bi pa seksal vsak dan, poročena sva štiri leta, pa sem drugič noseča... pa tudi med nosečnostjo bi me skos... s tem, da mu ga redko kdaj dvignem z usti, pa še to ko meni paše... tako pa tudi on meni liže ko mu sede... vsekakor pa uživava oba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mož noče sexati
29.9.2011 13:06:53   
ronja
najmlajši je star 3 mesece, (to glih nima veze)

No, ni, da ne bi imelo čisto nič veze- ko smo utrujeni, nam je manj do seksa. Je pa res, da verjetno to ni glavni razlog, ker se to vleče že dalj časa.

Koliko je star najstarejši otrok? 4 leta? Če se je tako začel obnašat po tvoji prvi nosečnosti, potem se je lahko čutil odrinjenega.

priznam, da tudi meni ni toliko do SO, bolj zaradi njega, da si nebi druge iskal. on ne da pa nikoli pobude. ali me objema, ali kako drugače nakaže, da bi sexal.

Potem ti siliš k so oba - in sebi in njega... To ni ok. Spat z njim, samo zato, da si ne bo drugje katere našel, čeprav ne tebi, ne njemu ni... po moje ni ok.

zakaj je tak, koker jaz vem, bi deci nonstop sam seksali ...

Večina odraslih čustvenih moških ne bo mislila na seks, ko bo kaj zelo narobe - recimo če jih bo skrbelo za njihovega otroka, če je kaj ornk bolan, veliko jih tudi ubija stres na delovnem mestu, sploh če so edini, ki prinašajo dohodek k družini in se čutijo odgovorni za vse. Nekateri so homoseksualci ali biseksualci in imajo razne faze, ko so bolj homo in bolj hetero. Dostim normalnim heteroseksualcem ni do seksa s tečno ženo ali tako, s katero sta se odtujila. Razlogov, zakaj komu ni do seksa je milijon, tako kot pri ženskah. Moški niso neka nižja, popolnoma nagonska vrsta - so ljudje, tako kot me.

Ugibat na pamet, zakaj tvojemu ni, nima smisla - če hočeš kak bolj pameten odgovor, moraš dat več informacij: kako je bilo prej (pred poroko) - koliko sta spala skup, ali mu je seks veliko pomenil ali je bil že takrat bolj obrobnega pomena, kako je sprejel rojstvo otroka, ali si je tudi on želel vse tri otroke ali je bila to bolj tvoja želja, itd...


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mož noče sexati
29.9.2011 20:04:54   
pelin
pozdravljeni, z možem sva poročena 5 let, jaz sem stara 25, on 27, imava 3 otroke, najmlajši je star 3 mesece, (to glih nima veze). že nekaj časa cca 4 leta , mu sploh ni do spolnih odnosou, oz ga morem prav prosit, da jih imava.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Po moje bi pa tole kar znalo imet vezo...Če sta bila v petih letih tako pridna, da sta pridelala kar tri otroke, pa če potuhtaš, da si bila več kot polovico vajinega zakona noseča,je to dejstvo, ki ga ne moreš kar zanemariti...Tri nosečnosti in trije porodi znajo  bit tudi za moškega ( pa čeprav se malo lovsko sliši)stresna zadeva...V bistvu si svojo situacijo dokaj skopo razložila , posebej z vidika vajinega odnosa nasploh in ne le v postli.Tako se človeku lahko poraja dosti vprašanj...sama nosečnost...(ali je bila zaželjena ali se vama je kar zgodilo...če je to slednje, se mogoče boji, da se vama bo zgodil še četrti)...kakšna si bila v nosečnosti ( nekatere s(m)o v svojem vrtincu hormonov na trenutke prav hudo zatežene in utrujajoče), kakšne posledice je poleg tvoje notranjosti prisiljena nositi tudi tvoja zunanjost po treh nosečnostih ( odvečni kg, sprememba postave...).koliko se posvečaš svoji zunanjosti sedaj poleg treh škratov ( si morda zanemarjena, skrbiš za higieno,se kdaj lepo oblečeš...), koliko se lahko posvetita s partnerjem drug drugemu brez vmesnih jokcev ( sex  na šnel med dvema ali tremi jokci zna biti tudi hudo  stresen).....in končno....če vse skupaj potegnem...ne ni normalno, da tako mlad partner ne čuti pogostejše potrebe po sexu...če gre tu le za pomanjkanje želje in sexualne privlačnosti do tebe, je v vajinem partnerskem odnosu pač nekaj hudo narobe, kar se odraža na takle način ....če pa partner  sploh ne čuti  potrebe po spolnosti, potem zna biti pa tu zadaj tudi kakšen zdravstven problem...Ugibam... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mož noče sexati
30.9.2011 13:23:51   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
pozdravljeni, z možem sva poročena 5 let, jaz sem stara 25, on 27, imava 3 otroke, ...

Kakšna je vajina čustvena bližina? Je on tebi samo partner na katerega se lahko zaneseš ali sta si tudi čustveno blizu? Ker česarkoli že je obnašanje posledica, čustvena bližina pozdravi vzrok za obnašanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mož noče sexati
1.10.2011 19:14:00   
Taddy78
Mogoče ga je "strah", da boš ponovno zanosila, mogoče se počuti kot stroj za delanje dojenčkov...hmmm...res ne vem kaj naj napišem. Ponavadi je ravno obratno, jaz sem že tak primer. In zakaj mi ni? Je že zgoraj omenjeno. Utrujenost, stres, slaba volja, včasih pa sploh nimam razloga. Odvisno kako gledaš na sex. Ali kot bližino, kot potrebo, kot nujno brez česa ne gre.
Preberi kak odgovor žensk zakaj jim ni, mogoče tam zveš zakaj mu ni.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mož noče sexati
4.10.2011 13:12:25   
Katjuska986
Zakaj je tako ti bo znal povedati samo tvoj mož. Poleg tega ne razumem da to že traja toliko časa in nisi poskusila razčistiti z njim zakaj je temu tako.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mož noče sexati
17.10.2011 14:34:19   
dreamhorse
Mislim, da ti bo on dal najboljši odgovor.. sedita in se pomenita.

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mož noče sexati
21.10.2011 11:29:46   
emalina
Jao, jao... 25, 27.. Ženska, pa ti še ne razumeš, da moški pri 27 letih šele začenja svoj pohod na ženske? V glavnem, noče imeti 3 otrok. Upam, da vsaj to razumeš...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mož noče sexati
21.10.2011 13:29:19   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: emalina

Jao, jao... 25, 27.. Ženska, pa ti še ne razumeš, da moški pri 27 letih šele začenja svoj pohod na ženske? V glavnem, noče imeti 3 otrok. Upam, da vsaj to razumeš...


Ali se ti ne zdi, da je zdaj prepozno za to - 3 otroke že ima in če jih je pomagal delati, potem lahko sklepamo, da si jih je želel oz. da je svojo žensko že našel. No, vsaj prav bi bilo tako.

lp

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mož noče sexati
21.10.2011 14:00:31   
ronja
emalina, čisto preveč posplošuješ - pri 27ih se je večina moških že zdivjala in se že umirja, če ne že umiri. Poleg tega pa so tudi oni različni - moj plesalec si je recimo pri 21ih že zelo zelo želel otroka, čeprav takrat niti ni imel punce. In si ni premislil niti naslenjih par let, ko je našel resno deklico, sta se poročila in imela zelo zgodaj otroke. Sta še vedno skup, imata že 2 otroka in razmišljata še o 1. Z lubijem sva se za 1. otroka odločila, ko sva imela 27 let, recimo. Nekateri se tudi že prej, ne boš verjela!

Kar se števila tiče - podpis pod mojcažigo - če jih je naredil, je verjetno vedel, kaj dela, saj ni star 12 let... In bi lahko rekel, da ne ali uporabil kondom (dejansko obstaja zaščita, ki jo lahko uporabi moški;). Mogoče si je otroke res bolj ona želela, vendar je on imel vso možnost povedat svoje stališče in tudi možnost, da teh otrok nimata toliko (predvidevam, da mu ni lagala, da je zaščitena).


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: mož noče sexati
22.10.2011 16:02:58   
čupa

IZVIRNO SPOROČILO: emalina

Jao, jao... 25, 27.. Ženska, pa ti še ne razumeš, da moški pri 27 letih šele začenja svoj pohod na ženske? V glavnem, noče imeti 3 otrok. Upam, da vsaj to razumeš...


a res. moj je pri 27 letih skupaj z mano pridno delal na drugem otroku, svoj pohod na ženske pa je končal pri rosnih 23 letih, ko je spoznal mene.
Kaj naj zdaj razume, da naeenkrat več noče met otrok?user posted image Jaz mislim da to težko razume, ker jaz tudi nebi razumela tega, tak da ko boš mela čas, razloži kak je lahko to razumljivo

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: mož noče sexati
25.10.2011 14:13:38   
browneyes
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...poročena 5 let, jaz sem stara 25, on 27, imava 3 otroke ...


Hm, meni deluje kot tip, ki se od vajine prve nosečnosti počuti odrinjenega in so mu otroci v napoto pri intimi s teboj. Če ni to, pa v glavi nima razčiščenih zadev. Dajta otroke v varstvo in samo vidva nekam pojdita; naj bo cajt samo za vaju, brez pogovora (oziroma pogovorov) pa vseeno ne bo šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: mož noče sexati
26.10.2011 10:11:22   
Mipka
Moj tudi ene parkrat ni hotel, pa sem šla kar sama v akcijo in sem ga na hitro obrnila in potem ni več jamrau oz. mu je bilo do tega še 2x bolj kot sicer :)

(odgovor članu browneyes)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: mož noče sexati
2.11.2011 9:56:19   
devo
Bravo odločna punca. user posted image

Če noče ima drugo verjetno. Ali pa roko. user posted image

(odgovor članu Mipka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: mož noče sexati
29.11.2011 19:17:19   
majci.
tudi jaz imam take težave, le precej hujše user posted image
poročena sva 2 leti in pol, hčerkico imava staro 2 leti in od poroke še nisva imela spolnih idnosov, niti česar drugega intimnega...jaz si grizno želim, iz njegove strani ni interesa splohuser posted image
sem že nešteto stvari poskusla in dobila polno izgovorov...in enostavno ne vem več kaj nej storim...pogovoriti se ne da, ker on ne vidi nobenga problema in poskusi še na hec obrnit...v glavnem sem že popolnoma obupana in žalostna...user posted image

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: mož noče sexati
8.12.2011 16:40:53   
mamicad
majci, pa si ga vprašala, če ima drugo?

(odgovor članu majci.)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: mož noče sexati
9.12.2011 12:18:11   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: majci.

tudi jaz imam take težave, le precej hujše user posted image
poročena sva 2 leti in pol, hčerkico imava staro 2 leti in od poroke še nisva imela spolnih idnosov, niti česar drugega intimnega...jaz si grizno želim, iz njegove strani ni interesa splohuser posted image
sem že nešteto stvari poskusla in dobila polno izgovorov...in enostavno ne vem več kaj nej storim...pogovoriti se ne da, ker on ne vidi nobenga problema in poskusi še na hec obrnit...v glavnem sem že popolnoma obupana in žalostna...user posted image




Oprosti če te bo moje mnenje prizadelo, ampak mislim, da je tvoj mož gej in hoče navzven speljat "normalno" družino, ker to kar pišeš ni kar tako. To pa mislim glede na  njegove neštete izgovore in to, da obrne na hecuser posted image  in ne vidi problemauser posted image user posted image user posted image  Se dogajajo te stvari..Konfrontiraj ga!

(odgovor članu majci.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: mož noče sexati
10.12.2011 17:41:27   
NovakovJoža
Ne morem verjeti da se to še danes dogaja... kaj šele, da to nekdo pri takih letih prenaša.
Tu so samo dve možnosti;
1. ali dobi drugje pa doma ne rabi,
2. je postal kot pravijo gey - če je bogat, drugače pa je obično pederčino user posted image

Moj nasvet tebi, ker to ravni ni podobno zvezi, preverita ali sta še za ''zdravo'' zvezo ali pa raje vsak na svoje.

_____________________________

Vsaka ženska je nemočna, dokler se ji ne posuši lak na nohtih.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: mož noče sexati
10.12.2011 20:09:07   
Rožica I
Da malo potolažim avtorico posta, poznam podoben primer, in na koncu se je izkazalo, da je moški imel težavo s sprejemanjem (spolne) partnerke kot matere. Trajalo je nekaj časa, da so se mu "hormoni spet postavili na svoje mesto" in da je bilo njuno sexualno življenje spet normalno.
Ni, torej nujno, da je tvoj ljubi gay, niti da ti je nezvest.
Je pa, verjetno, zelo težko prebrodit tako obdobje, sploh, če možu ni do konkretnega pogovora. Če ga imaš rada vztrajaj, drugače pa mu povej odkrito, da si boš omislila ljubimca ali se ločila.

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu NovakovJoža)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: mož noče sexati
7.12.2021 17:59:26   
Zivjo33
Pri nama je popolnoma enako, le, da sem jaz mož in žena noče...Nimam pojma, kaj naj še naredim, se mi pa enostavno ne da več prosit.Ženi pomagam na vseh mogočih področjih, nosim denar k hiši in se trudim tako in drugače...Pa ne zgledam slabo, v bistvu sem imel že kar nekaj precej direktnih ponudb za varanje, za kar se pa z mislijo na familijo nisem odločil..Ampak sedaj enostavno ne vidim več druge rešitve, ker enostavno rabim to... Kaj pravite??

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: mož noče sexati
16.5.2022 14:00:06   
Graduate_student
Posredujte svojemu partnerju vprašalnik, ki ga objavljam spodaj ali ga izpolnite sami, če ste moškega spola. Več pa spodaj👇

Pozdravljeni!

V okviru izdelave magistrskega dela izvajam raziskavo na temo moške spolne funkcije in moškega spolnega zadovoljstva v Sloveniji.

V ta namen izvajam anonimno spletno anketiranje preko spletne platforme 1Ka:

💁‍♂️ Anketa je namenjena VSEM moškim, ki so starejši od 18 let.

💁‍♂️ Anketa je sestavljena iz 28 vprašanj zaprtega tipa (na klik).

💁‍♂️ S pritiskom na tipko “KONEC” na koncu vprašalnika uspešno oddate anketo, v nasprotnem primeru se šteje anketa kot neveljavna!

💁‍♂️Podatki bodo POPOLNOMA ANONIMNI in bodo služili izključno izdelavi magistrske naloge.

🤝 Zahvaljujem se vam za sodelovanje.

Link📍https://1ka.arnes.si/a/763c4e2f 

 


(odgovor članu Zivjo33)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?