|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MC Cabriofix vs. MC Pebble
23.3.2012 12:25:04   
Anonimen
Katera baza se s pasom pritrdi je meni povsem jasno in povsem brezpredmetno ... fora je v tem, da sem jaz našo EasyFix bazo posodila prijateljici, ona je pa kupila Pebble lupinico, ker so ji v BC rekli, da sta kompatibilni, kar pa sedaj očitno ni res ... bravo BC spet ste se izkazali user posted image

(odgovor članu amyZ)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: MC Cabriofix vs. MC Pebble
26.3.2012 12:16:26   
pasijonka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika


IZVIRNO SPOROČILO: pasijonka

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Še nekaj me zanima ... prijateljica je kupila zdaj Pebble lupinico, samo bolj ko razmišljam, povsod na netu najdem podatek da je ta lupinica kompatibilna z bazo FamilyFix in EasyBase2 ... ni pa omenjeno ali je kompatibilna z EasyFix bazo ... morda katera ve? Sem kontaktirala MC in BC pa še ni odgovora ...


Kot jaz vem, je natanko tako, pri nas imamo v enem avtu eno in v drugem, ki nima Isofixa, drugo.


Sori, samo tvojega odgovora si ne znam čisto dobro razlagati ... mene ne zanima v kater avto gre katera baza ... ampak samo če je Pebble kompatibilna z bazo EasyFix.


Ne razumem, kaj ni bilo jasnouser posted image Do sedaj si očitno že uspela ugotoviti stanje, pa tudi moj odgovor se je nanašal na tvojo zgornjo ugotovitev, da je pač ta lupinica kompatibila samo z omenjenima bazama. Žal. Sicer pa je na strani MC lepo razloženo, kateri njihov stolček gre s katero bazo, ne vem, kaj se zanašate na BC, saj se ve, da največkrat nimajo pojma.

< Sporočilo je popravil pasijonka -- 26.3.2012 12:21:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?