Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Mi2 z L pa boma danes še okraske pobarvala in ko se posušijo pride na vrsto krašenje jelke. Jo bomo letos meli prvič od kar smo na svojem. Me pa čaka gora ( dobesedno ) perila za zlikat. Sem si kupla poceni likalnik na paro, dokler moj ne gre v popravilo. Sam si bom verjetno na 2 dni razdelila. Ker kar je tu mač, je tu mač.
No, naši letošnji prazniki so se usmerili čisto v drugo smer, kot smo mislili...letos pač ne bo vsega tega rompompoma glede daril, veselja, ...namreč v sredo je umrl moj deda Res da, je že 10 let bolan, ampak vseeno...bila sem njegova ljubljenka, T je imel takooooooo zelo rad, ko sem diplomirala je sijal od ponosa, zdaj pa ga ni več. T smo razložili, da je sedaj še 1 zvezdica več na nebu, ki nas čuva on še itak ne ve za kaj gre, meni pa veliko pomeni, da smo ga to naučili in da sedaj vedno gleda zvezdice in pravi: deda pa pa.
Vsem vam, drage moje, pa hvala ker ste to kar ste...z vami je lažje prebroditi marsikatero krizo, težavo... Želim vam lepe, nasmejane praznike v krogu vam najdražjih ljudi...pa veliko
< Sporočilo je popravil katy83 -- 24.12.2011 10:23:59 >
Da še se jaz malo izpovem... Včeraj dopoldan zrihtala cote, stanovanje, del daril... od 13. naprej pa kot da bi odrezal, slabo, slabo, slabo, ob 15h vzela še Ospen, pol pa sledilo driskanje in bruhanje vse do polnoči. Zjutraj malega niti do konca nisem oblekla, pa že via kopalnica - groza. Je pa pol res bil priden in sem lahko cel čas ležala, malo prej je prišel moj iz službe, sta šla ven. Aja, pa vrč limonade mi je prinesel, spila že en kozarec in se mi zdi, da sem že malo boljša, celo sedim lahko tu za rač. Aja, pa AB več nisem vzela... Zdaj pa vse izkušene (glede AB in angine): ž Kaj moram it po drugi AB ali ga pač več ne vzamem, grlo je vredu???
Da še se jaz malo izpovem... Včeraj dopoldan zrihtala cote, stanovanje, del daril... od 13. naprej pa kot da bi odrezal, slabo, slabo, slabo, ob 15h vzela še Ospen, pol pa sledilo driskanje in bruhanje vse do polnoči. Zjutraj malega niti do konca nisem oblekla, pa že via kopalnica - groza. Je pa pol res bil priden in sem lahko cel čas ležala, malo prej je prišel moj iz službe, sta šla ven. Aja, pa vrč limonade mi je prinesel, spila že en kozarec in se mi zdi, da sem že malo boljša, celo sedim lahko tu za rač. Aja, pa AB več nisem vzela... Zdaj pa vse izkušene (glede AB in angine): ž Kaj moram it po drugi AB ali ga pač več ne vzamem, grlo je vredu???
Ospen moraš vedno do konca pojest! drugače pa imaš ti nekaj drugega ali pa še neki virus zraven angine, ker bruhanje in driska nista simptoma angine. mogoče pokliči zdravnika in vprašaj, da ne laziš cela bolana tja. pa veliko .
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx drugega ali pa še neki virus zraven angine, ker bruhanje in driska nista simptoma angine. mogoče pokliči zdravnika in vprašaj, da ne laziš cela bolana tja. pa veliko .
podpsi...so neki čudni virusi, pomešani z angino zadnje čase....A je tud imela malo angino, malo driskanje, pa svašta....
če je grlo vredu, tak ok...
tisto drugo pa bo slejkoprej ..morda kupiš linex, da se omili