|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: me je povozil čas?
5.12.2011 21:54:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka


Sicer si pa čisto falila, btw. Globok dekolte in mini krilo je stanje zadrtega duha, ki ga nihče ne opazi, razen takrat, ko primerno razkrije svoje seksualne atribute. Žal se ženske ne zavedajo, kako z neprimernimi oblačili ponižujejo sebe kot ženske; moški se jim slinijo, za vogalom pa obrekujejo, da so ku**.


Zgornja izjava v bistvu še največ pove o tebi, žal. Očitno se zatem skriva neka skrita faušija in se tako tolažiš al kaj jaz vem.. Da ne govorim o tem, da si (spet) nestrpna in žaljiva..




Nič kaj dosti - o meni. Razen da se ne oblačim kot ku**.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: me je povozil čas?
5.12.2011 22:14:05   
diana 28
Kot ku** pa se lahko obleče tudi ženka oz dekle krepko pod 30. Mislim pa, da nobena ni imela v mislih vulgarnih oblačil. Kakorkoli pa, tako kratko je življenje in toliko bolj pomembnih je problemov, da se mi zdi nesmiselno, da bi se toliko sekirali glede oblačenja. Vsak naj uživa v obleki v kateri se počuti najbolje, mladostno in lepo. Zakaj bi se prilagajali nekim strogim merilom, če si lahko malo olepšamo življenje s tem, da si privoščimo kar nam je lepo in nam pač paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: me je povozil čas?
6.12.2011 10:22:35   
ronja
Žal se ženske ne zavedajo, kako z neprimernimi oblačili ponižujejo sebe kot ženske; moški se jim slinijo, za vogalom pa obrekujejo, da so ku**.

Tudi ti pretiravaš. Sicer to ni moj stil oblačenja, sploh ne za v službo (mene bi itak zeblo v takemuser posted image , ja tudi poleti - edino v labu, kjer sem morala met 32°C, sem bila res v majci na naramnice, me pa tudi nihče ni vidu, hehe), ampak vseeno - ne obrekujejo vsake zrihtane punce in tudi ni treba, da se vsi slinijo po tebi zaradi ene minike. Moja sodelavka jo včasih obleče. Ima lepe noge in je daleč od neke zafrustriranke. In ji prav paše. Poleti skoraj vse nosijo majčke na naramnice, ker jim je sicer vroče (niso vsi tako zmrzljivi kot jaz). meni se to ne zdi čisto nič narobe.

So pa seveda vsi govorili, ko sem jaz letos septembra 1x prišla v službo (samo nekaj zrihtat, sem bila na bolniški sicer) v rdeči oblekci in sandalih s peto. Itak, če pa so me navajeni v kavbojkah. In mi je bilo čisto kul, ko so me direkt vprašali, kaj me je pičilouser posted image . Sem jim lepo povedala, da mi je trebuh zrasel, da ne morem nobenih normalnih poletnih hlač ali kril več gor dobit, nosečniške kavbojke mam pa ene, ki so za takratnih 30 stopinj ipak pretople.

Lepe kavbojke (in ne strgane vsepovsod), korektna majica (in ne najbolj sprana in pol prevelika reklamna) in pulover, na katerem ni ravno zadnjih 125 poskusov barvanja - gre.

hehe, meni je sicer v strganih kavbojkah prav všeč, je pa res, da so lepše majce, ki niso reklamne. Ampak teh ima več in jih pač več nosi. Mislim, da ne bi šel skozi tvojo cenzurouser posted image . No, meni je luškan, to je pa glavno,  ane?user posted image

kaj bosta punci oblačili, bosta verjetno precej sami odločali, vendar v okviru vremenskih možnosti. Ker sta malo bolj zmrzljivi (po mamici, čeprav ne tako hudo, na srečo so se geni skombinirali;), se niti ne bojim, da bi mi pozimi skakali v štiklih okoli. Kar se zgleda tiče, bosta verjetno delali itak kontra - jaz sem bolj razcapanček, ne kažem pa glih ful kože, če ni res zelo zelo vroče, ker sem pač zmrzljiva. Moja mami je moje živo nasprotje - ona je vedno tipitopi urejena. Midve s sestro sva glih obratno. Malidve bosta verjetno spet bolj zrihtani torej. So what?

mili, imam pa podoben občutek kot ostale tu: s temi izjavami, kjer te vedno motijo razgaljeni delčki kože (se spomnim teme o sončenju zgoraj brez)... daješ vtis ene precej zategnjene osebe, daleč od svobodnega duha. Svobodni duh se s tem, kako so drugi oblečeni namreč ne obremenjuje prav preveč. Dokler zaradi tega nimajo zdravstvenih težav;).

kar se mene tiče - se zrihtam včasih, ko greva v kino. ne gre za miniko samo, bolj za to, da on ve, da sem se zrihtatala ZANJ. in čeprav res ni tip, ki bi padal na rihtanje (hvalabogu, ne bi nikoli zdržal z mano sicer), mu je pa fajn občutek, da oblečem nekaj zanj. Tako kot je meni fajn, če vem, da je oblekel zame majco brez rokavov (to je ziher prepovedano za fante nad 30, hehe) Njemu ful dobro stoji, kaj naj, če ma pa lepše roke kot pa kak 20 letnikuser posted image . Tako da - mi je čisto vseeno, če me majo vsi ostali za kurbo takrat, navsezadnje se noč verjetno res konča podobno, hehe. Samo da z nekom, ki ga imaš raduser posted image . Nisem pa recimo nikoli hotela dat nase minike, ko sem bila s prejšnjim fantom, ker njemu je pa to ful pomenilo in nikakor nisem hotela imet občutka, da je z mano zato - zaradi telesa ali zaradi tega, da se bo lahko "postavil" s svojo punco, kako zgleda. pri njem sem se oblačila ful razcapanouser posted image . Za lubija pa vem, da ni tako in sem lahko čisto sproščena glede oblačenjauser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: me je povozil čas?
6.12.2011 10:23:11   
ronja
Vsak naj uživa v obleki v kateri se počuti najbolje, mladostno in lepo. Zakaj bi se prilagajali nekim strogim merilom, če si lahko malo olepšamo življenje s tem, da si privoščimo kar nam je lepo in nam pač paše.

podpis.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: me je povozil čas?
6.12.2011 11:43:11   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Kot ku** pa se lahko obleče tudi ženka oz dekle krepko pod 30.



To sem tudi jaz hotela povedat. Kot ku** lahko izgleda najstnica, 25 letnica ali 50 letnica. Zdaj če pokombiniraš in minico in globok dekolte in vrtoglave pete, za nameček še mrežaste najlonke, bo izgledalo ku***sko.
Ampak mislim, da nobena tukaj, ki debatiramo, ni imelo take kombinacije v mislih.

milionarka, sumim, da ti vsaka izgleda kot ku***, ki ni v klasičnih oblačilih, ali pač?
In če jaz oblečem pod svojo oprijeto črno oblekico, ki seže ravno toliko, da pokrije pasove in rob samostoječih najlonk, ne pomeni , da sem ku***. Je res, da izzivam, ampak le mojega partnerja. In se mi zdi bolj uredu nosit to zdaj, kot zrela ženska, kot pa pri 20. Se pa s teboj strinjam glede mladih punc, ki so še neizkušene. Nek nivo mora bit.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: me je povozil čas?
6.12.2011 11:53:57   
noranate
Hja, imam isti "problem", čeprav je meni všeč tak preprost stil kot je, dragemu pa ne. Se jezi, da ne dam nič nase, ko grem v mesto vržem nase kavbojke, eno majico, ki mi pride pod roke, jakno.... In grem. Nehala sem se šminkat, se mi zdi škoda časa. Da bi hodila ne vem kako spedenana v trgovino, mi je mal mimo, pa tud časa nimam, za rit.. vlečem 3 otroke in mi na pamet ne pade, da bi zgubljala čas s takimi rečmi.
Ampak..................ko ti pa najstnica reče, mami a se ne bi mal zrihtala, te pa zadane. Ali pa ti prinese svojo majco, zdekoltirano in ohh in sploh, ti jo posodim, če rabiš... Ufffff, skrajni čas je že, da nekaj naredim. Sam začet je treba........user posted image

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: me je povozil čas?
6.12.2011 12:00:34   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Da bi hodila ne vem kako spedenana v trgovino, mi je mal mimo, pa tud časa nimam, za rit.. vlečem 3 otroke in mi na pamet ne pade, da bi zgubljala čas s takimi rečmi.



Enako.
Potrudim se le, ko grem z možem na dateuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: me je povozil čas?
6.12.2011 17:55:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Žal se ženske ne zavedajo, kako z neprimernimi oblačili ponižujejo sebe kot ženske; moški se jim slinijo, za vogalom pa obrekujejo, da so ku**.

Tudi ti pretiravaš.


Samo povzemam opažena dejstva.

Žal se ženske ne zavedajo, da je centimeter dekolteja premalo bistveno bolj zapeljiv kot centimeter preveč.

Če bi že bile rade v koraku s časom - poskusite to vsaj početi s stilom user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: me je povozil čas?
6.12.2011 21:13:08   
Raho
Odkar sem shujšala 20 kg nosim vse (ponovno) - ozke hlače, kratka krila (največ 10 cm nad koleni), majice z izrezi. Za službo se vsak dan uredim, vedno upoštevam dress code (kaj se nosi v službo, kaj na zabave in kaj v prostem času) in se šminkam (vsak dan, le ko sem doma ne). Nosim vse vrste in oblike čevljev - od balerink do takih z 10 cm peto. Vsekakor je vedno potrebno upoštevati, da se oblečemo primerno priložnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: me je povozil čas?
13.12.2011 15:08:45   
phelps
Dobro se izgleda v nečim, kar je primerno karakterju, letom in predvsem, da znaš nosit oz. se počutiš dobro...

Če bi bila vzgojiteljica v vrtcu, bi tudi jaz zagotovo nosila žametno minico in ene noro pisane žabe...

Ampak, ker nisem v vrtcu in sem ga. 30+user posted image (delam v administraciji), si kupim dobre čevlje (vsako sezono oz. dokler jih ne znosim), ene dobre hlače (S. Oliver, ipd.), par lepih kavbojk, kakšen eleganten puloverček, bluzico, tuniko... Malo pokombiniram z nakitom in šali, pa gre...


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: me je povozil čas?
14.12.2011 0:02:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Odkar sem shujšala 20 kg nosim vse (ponovno) - ozke hlače, kratka krila (največ 10 cm nad koleni), majice z izrezi. Za službo se vsak dan uredim, vedno upoštevam dress code (kaj se nosi v službo, kaj na zabave in kaj v prostem času) in se šminkam (vsak dan, le ko sem doma ne). Nosim vse vrste in oblike čevljev - od balerink do takih z 10 cm peto. Vsekakor je vedno potrebno upoštevati, da se oblečemo primerno priložnosti.


Se strinjam, najbolj z minusom kg user posted image .

Obstaja kar precej svobode med kratkim krilom in mini krilom, med majico z izrezom in globokim dekoltejem, med pretiranim ličenjem in dobro šminko na ustnicah. Svododa ni samo v ekstremnih kot si radi interpretirate.

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?