Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Idi si že nov test kupit, pa kupi oni First sign ko sta 2 not, enga narediš kr zdaj, enega pa zjutraj. Pa bo hitreje minlo.
. Počutje: velike, napete joške (kot vsak mesec), bradavice me več ne pečejo (so me 2 dni po O), pa ful ful redkokdaj me pikne spodaj, komaj občutno. Aja, pa da ne pozabim še utrujenosti, pa lulanja ponoči (da ne bo pomote - to niso znaki nosečnosti, tudi psiha jih ne povzroča, jaz sumim da mogoče na to vpliva kakšna hormonska zadeva, ker me velikokrat pred M dajejo isti problemi). Kliki, tebe pika ali še kaj drugega?
tko da sm že 5kg dol dala (jih mam še kakih par preveč), čokolado črtala pa začela na luft hodit - pač več kot ponavad
tko da mislm da z moje strani je telo prpravleno 100%
bo pa naslednji mesec vaš
čist druga, sproščena in moram rečt da PAŠE
mesecov.
. ene prej, druge malo kasneje. ampak vse bomo!
Ma ne morem si pomagat, če takoooo paše.
. No, ampak glede na to, da sva bila zadnjič lani pozimi, pa dva dni pred mojo menstro, mislim, da bi moralo bit ok. Bom pa vedela za naprej.
. Božaj bušija
In kaj je blo včerej? Ni se mu dalo, ker je bil res tako utrujen.. A dej dej, lahko bi ga utopila v kaplji vode no...
To je baje zaradi PCO, na nosečniških testih pa ne vem zakaj je tako, G pravi, naj že enkrat neham delati teste prej, ampak šele po 7 dneh izostanka, ja, itak, glih pravo je našla.