pupika83
|
Lenci, si dočakala in akcijo? Mala., tudi meni se včasih zdi, da bi lahko že diplomirala iz neplodnosti. In tudi jaz sem si zadala cilj, da bom malo manj brala forum, ampak mi ne ratuje najbolje. Držim pesti za tvoji in da zagledaš . Optimizem pa vedno pomaga! Jagodka80 žal mi je, da si mogla prestati vse to. Naj bo februar tvoj srečni mesec! Muri82, vidim, da si nedelam samo jaz vedno nepotrebnih skrbi. Ko greš enkrat čez postopek pa vidiš, da nima smisla komplicirati. No, upam, da ne boš rabila iti še enkrat, naj bo uspešen že ta postopek! Womanpolice, čestitke za 13 celic. Naj se lepo oplodijo. Jaz le sanjam o takem lepem številu ... In srečno jutri! Jus79, upam, da je transfer že za tabo. Sedaj pa lepo počivaj, pusti se razvajati in čimrej . Športnica, čestitke tudi za tvoje celice. In seveda ti bo tokrat uspelo! Andreja83, je padla prva špika? Tudi moja se je prikazala včeraj, tako da sem danes štartala. Očitno bova skupaj trepetali, naj bo uspešno za obe! Tatyancha, ne bodi žalostna. Držim pesti, da bo jutri boljši rezultat. Bodi pozitivna! Buška, naj bo uspešno! No, kot rečeno sem tudi jaz od danes naprej v postopku, 1. UZ v soboto 28. 1.
|