Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tehtnica ????naš
danes je že malo bolje
Jaz nimam nobenega občutka.
.
z mojim sva oba srečna samo na pikic ni več
. Mi smo super, žabica pridno raste in je prava mala čveka, pa trma tudi
. Od 4 celic 2 nista bili zreli, ena se pa ni oplodila. Tako da me je počakala samo ena. Upam, da bo ta zmagovalna in pravi borec, vendar si ne upam preveč upati. Me je moj že kregal, da moram bit optimistična.
, samo še testke morajo naredit.
,
in zdravega otroka
, sam da gumb se da zapnet še, upam da ne bo kaj narobe, pa da bom lahko počakala do torka!! Kaj mislite ve?? Ker drugače slabo mi ni, diham normalno, pritisk mam normaln, le utrip srca mam 95. Na wc tud grem kolker tejk, pijem tudi??
men je samo dala dve škatlici Stpoke in rekla da jo moram dobit danes ob 22,jutri pa pred spanjem še pojest tole tableto(na njej nič ne piše katera bi bila-zelenkaste barve je)in pa da moram v ponedeljek priti ob 8.30.sam res pa tud jaz nisem nobene zasledila da bi dobila kakšno tableto.nej pove katera,ki je dobila tableto če mogoče ve zakaj so te tablete?
na postu