Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

napiši še malo podatkov, da te bo bejbibu dodala na seznam. super puncam za prve preglede, tudi mene malce skrbi koliko se bo videlo, imam ga v sredo ko bom na zečetku 7 tedna. bom pa gin. kar malo zatežila če se še ne bo dobro videla da naj me potem malo prej naroči, ne šele čez 5 tednov, če ne me bojo živci podrl. Tudi jaz nimam pretiranih znakov prsi so kar normalne čisto malo občutlive na dotik, slabosti tudi čisto rahle, tako da če ne bi imela pozitivnega testa in izostanka mens. ne bi rekla da sem noseča
. hvala bogu imam še od tamale vse potrebno za novega dojenčka, razen cunc ker sem imela večinoma sposojene, imam pa tudi jaz voziček jane 2009 in je super ja.
,samo sem vseeno rahlo šokirana nad
-malo me je strah,kako bo (pač imam zdaj že en sistem z dvema otrokoma-in si ne predstavljam novorojenčka zraven-pa saj bo,a ne?).....sicer se pa zelooooo veselim
nisem dočakala. Naredila test v 30 in 35 dnevu po ss pa nič, danes 41 dan pa
za naju je to eden eden izmed najlepših dni
.