Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Živjo punce...prosim za razlago..1.dan v maju2012 moram poklicat za sprejem IVF (evid.št.že imam)..ali to pomeni da se začnem že v maju špikat ali v juniju..kdaj grem potem iskat injekcije..
Ne potrebuješ čakat na naslednji mesec. Prej se pobrigaj da boš imela zdravila že doma. Imela sem isti problem, pa sem lepo napisala mail kaj naj naredim v tem primeru, pa me je gospa sama klicala na mobi številko in rekla da jutri pa naj kar pridem po zdravila.Ampak kot zanalašč mi je potem 5 dni zamujala menstruacija:).
Danes sem noseča 14t2d.:) Srečno pa bodi tečna in vztrajna.
Pisala sem na tale naslov : narocanje.reprodukcija@kclj.si. Sem se lepo predstavila in povedala kakšna je moja situacija. Zelo sem bila presenečena nad reakcijo glede nato da sem en mesec izgubila, ker ko sem se naročala po telefonu ji nisem mogla dopovedat da potrebujem zdravila prej. Imela pa sem že evidenčno številko. Upam da sem kaj pomagala. Srečno
evo..klicala..ja nč...postopek bo junija, ker me bo šele 20-22.dan MC v maju naročila v sprejem, potem da špikanje 2.dan naslednjega cikla...očitno ne gre tako hitro...krasno
dober dan,sem nova tukaj in imam par problemov u zvezi zanositve,z mozem poskusava ze 2 leti da zanosim in nic,bla sem pr ginekologu kjer so mi ugotovili da imam povisan prolaktin 77%.dobila sem tablete za to sem pila in naslednic ko sem sla na pregled se je spustilo na 11%in sva poskusala ponovno in nic,ginekolog mi je rekel da grem na pregled jajcevodov nevem kako se tocno rece,z veseljem bi z vami delila vsa uprasanja!
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?