Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:45:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bejbe, meni se meša...sem bila na CSD...in oni ne morejo nič porihtat...WTF??? zakaj so tam...pizd...ji...mat ....se opravičujem, ampak pajtlam se od groze ...hotele so me prepričat, da sem očitno 2010 že kaj delal preko študenta...al pa je nekdo drugi na moje ime...mislim??? ja, nora sem. no, in potem so mi rekli naj se v Ljubljano pritožim, traja pa nekje 2 meseca...in tako bom marca plačala vrtca okoli 270€...ker bo za 2 meseca skupaj. In ti dohodki iz leta 2009 se ne dajo zbrisat, ker so dohodki študentov in dijakov...da je tu prišlo do nekih nesoglasij.................... Katy-na FB to napiši na skupini,ki sem te dodala zraven,pa vse naše mariborčanke,ker tam so ljudje,ki bi ti znali svetovat.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:45:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bejbe, meni se meša...sem bila na CSD...in oni ne morejo nič porihtat...WTF??? zakaj so tam...pizd...ji...mat ....se opravičujem, ampak pajtlam se od groze ...hotele so me prepričat, da sem očitno 2010 že kaj delal preko študenta...al pa je nekdo drugi na moje ime...mislim??? ja, nora sem. no, in potem so mi rekli naj se v Ljubljano pritožim, traja pa nekje 2 meseca...in tako bom marca plačala vrtca okoli 270€...ker bo za 2 meseca skupaj. In ti dohodki iz leta 2009 se ne dajo zbrisat, ker so dohodki študentov in dijakov...da je tu prišlo do nekih nesoglasij.................... Daj takoj pisno pritožbo! Pošlji njim in v Ljubljano ali kamorkoli že to gre in tako kliči tudi tja in naredi štalo. Zagrozi jim z odvetnikom in odškodninsko tožbo, kliči na ministrstvo, samo ne se zdaj pustit! Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:47:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro... meni se že rahlo meša, od teh tečnih dni, ki jih ma naš dragi sine moj je danes prav z veseljem v službo šel vsaki dan se tolažim da ju3 bo pa boljše, ampak je še slabše... ne vem v čem je finta, sva se z mojim menila da mam mogoče premalo mleka, ampak meni se isto zdi kot do zaj. na GH pa še ne bi šla, niti 4 mesece še ni star tak da nimam časa vsega brati, samo zadnjo stran katy83 probaj jim še bolj zagnjaviti. saj se pa ne morejo tak iti komot mu lahko že daš kaj,jaz sem pri vseh z 3 meseci začela.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:47:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Karmen: hitro med, pa limonco, pa čajček, pomaranče, septolete in one napitke, ... ker je res lepa napoved. Sem že ruknila en aspirin, čaj pa med sta tudi tukaj, septolete pa sovražim iz dna duše. Tantum verde si nabavi v spreju,takoj pomaga in še dobrega okusa je,preverjeno na Teo-tu!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:49:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo, na Ministrstvu jim ni nič jasno...full so prijazni...gre zdaj na davčno...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:49:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glede na to, da je Valentin v torek, morda kino, samo moram mamo vprašat.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:51:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? ...nič...meni dol visi za ta "praznik" mojemu pa še ne vem al bo viselo al ne
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:52:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in, evo odločena sem...naslednji teden grem v Avstrijo...iskat službo...bilokam Pravilno si se odločla.Jaz bi že zdaj tudi bila v A,če bi imela malo bolj pametnega deda.Ko pa mi porodniška poteče,pa tudi začnem najprej tam iskat in kr gor vsi skupaj,ker v toti SLO je hujše,kot v Albaniji,še tam majo boljše porihtano.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:56:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Karmen: hitro med, pa limonco, pa čajček, pomaranče, septolete in one napitke, ... ker je res lepa napoved. Sem že ruknila en aspirin, čaj pa med sta tudi tukaj, septolete pa sovražim iz dna duše. Te pa probaj Tartum verde. So fajn in pomagajo tudi. meni so zakon
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:56:37
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bejbe, meni se meša...sem bila na CSD...in oni ne morejo nič porihtat...WTF??? zakaj so tam...pizd...ji...mat ....se opravičujem, ampak pajtlam se od groze ...hotele so me prepričat, da sem očitno 2010 že kaj delal preko študenta...al pa je nekdo drugi na moje ime...mislim??? ja, nora sem. no, in potem so mi rekli naj se v Ljubljano pritožim, traja pa nekje 2 meseca...in tako bom marca plačala vrtca okoli 270€...ker bo za 2 meseca skupaj. In ti dohodki iz leta 2009 se ne dajo zbrisat, ker so dohodki študentov in dijakov...da je tu prišlo do nekih nesoglasij.................... Daj takoj pisno pritožbo! Pošlji njim in v Ljubljano ali kamorkoli že to gre in tako kliči tudi tja in naredi štalo. Zagrozi jim z odvetnikom in odškodninsko tožbo, kliči na ministrstvo, samo ne se zdaj pustit! Podpis! Pa v rit suni enega!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:57:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bejbe, meni se meša...sem bila na CSD...in oni ne morejo nič porihtat...WTF??? zakaj so tam...pizd...ji...mat ....se opravičujem, ampak pajtlam se od groze ...hotele so me prepričat, da sem očitno 2010 že kaj delal preko študenta...al pa je nekdo drugi na moje ime...mislim??? ja, nora sem. no, in potem so mi rekli naj se v Ljubljano pritožim, traja pa nekje 2 meseca...in tako bom marca plačala vrtca okoli 270€...ker bo za 2 meseca skupaj. In ti dohodki iz leta 2009 se ne dajo zbrisat, ker so dohodki študentov in dijakov...da je tu prišlo do nekih nesoglasij.................... katastrofa... ...to pa je naša ljuba država
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:57:39
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in, evo odločena sem...naslednji teden grem v Avstrijo...iskat službo...bilokam Pravilno si se odločla.Jaz bi že zdaj tudi bila v A,če bi imela malo bolj pametnega deda.Ko pa mi porodniška poteče,pa tudi začnem najprej tam iskat in kr gor vsi skupaj,ker v toti SLO je hujše,kot v Albaniji,še tam majo boljše porihtano. Podpis! In ja tudi jaz razmišljam o tem, pa čeprav službo še imam zaenkrat. Upam vsaj no!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:58:46
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? ...nič...meni dol visi za ta "praznik" mojemu pa še ne vem al bo viselo al ne Aja pa nič ne praznujema Valentinovega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 12:59:22
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Karmen: hitro med, pa limonco, pa čajček, pomaranče, septolete in one napitke, ... ker je res lepa napoved. Sem že ruknila en aspirin, čaj pa med sta tudi tukaj, septolete pa sovražim iz dna duše. Tantum verde si nabavi v spreju,takoj pomaga in še dobrega okusa je,preverjeno na Teo-tu! Bom probala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 13:00:52
|
|
|
|
karmen7
|
Nič ne delam, visim na računalniku, na FB-ju nekaj po tej časovnici štrcklam, ko mi itak nič ni jasno, pa nisem glih med levimi. Mali spi, čeprav verjetno ne več dolgo, velik tudi spi, maček tudi spi, jaz grem pa počasi proti kuhni. Ampak počasi!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 13:01:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? ...nič...meni dol visi za ta "praznik" mojemu pa še ne vem al bo viselo al ne Aja pa nič ne praznujema Valentinovega midva tudi ne
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 13:01:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in, evo odločena sem...naslednji teden grem v Avstrijo...iskat službo...bilokam Pravilno si se odločla.Jaz bi že zdaj tudi bila v A,če bi imela malo bolj pametnega deda.Ko pa mi porodniška poteče,pa tudi začnem najprej tam iskat in kr gor vsi skupaj,ker v toti SLO je hujše,kot v Albaniji,še tam majo boljše porihtano. Jaz bi tudi v A. delala, saj smo čisto blizu. Kaj imata kaj pojma kje se kaj izve? Ker tote tra la la - kak so vsi pametni, pa iskanje prek interneta - ni haska.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 13:03:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? ...nič...meni dol visi za ta "praznik" mojemu pa še ne vem al bo viselo al ne Ja, odvisno kaj boš za valentinovo, hihihi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 13:07:44
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in, evo odločena sem...naslednji teden grem v Avstrijo...iskat službo...bilokam Pravilno si se odločla.Jaz bi že zdaj tudi bila v A,če bi imela malo bolj pametnega deda.Ko pa mi porodniška poteče,pa tudi začnem najprej tam iskat in kr gor vsi skupaj,ker v toti SLO je hujše,kot v Albaniji,še tam majo boljše porihtano. Jaz bi tudi v A. delala, saj smo čisto blizu. Kaj imata kaj pojma kje se kaj izve? Ker tote tra la la - kak so vsi pametni, pa iskanje prek interneta - ni haska. Dobro vprašanje. Moj je na neki agenciji v Gradcu pa ni nič od njih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 13:29:26
|
|
|
|
majakla
|
Zaglavile se plavuša i crnka u liftu. Plavuša viče: Upoooooommmoć! Upoomoooć! Crnka kaže: Hajde da vičemo zajedno! Plavuša: Ok. Zajednooo! Zajednoooo! :)))
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 16:22:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca midva tudi ne je treba vsak dan "praznovat", ne samo en dan v letu
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 16:24:11
|
|
|
|
arabela*
|
Končno doma, smo se nahhodle, lačna sem že kot volk Sem pa kupla smučarske hlače in smučarsko bundo za A...full dobro oboje in še 50% je bilo znižano ...sem vesela za tak nakup.. Maličke se igrata..oz.si nalepke izmenjavata, jaz pa grem nekaj za pod zob naredit in nadaljevanko pogledat
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 16:28:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz bi tudi v A. delala, saj smo čisto blizu. Kaj imata kaj pojma kje se kaj izve? Ker tote tra la la - kak so vsi pametni, pa iskanje prek interneta - ni haska. agencije...ta agencija na kateri je moj..nudi full služb po Avstiji. Je pač treba malo gledat, da so zanesljivi in hitri, ker vsi niso. Pa tale agenciji pri bivši Modni hiši ima ogromno služb. se najde tud za ženske, jih kar nekaj poznam, ko delajo gori in dobro zaslužijo. Pač stvar posameznika, jaz osebno se ne bi vozila . Vem pa da so lep čas iskali prodajalke v Mullerju v A, pa v Dauglasu, pa menda v Ikei Poštimano je res za 70% boljše, kot pri nas, plače redne, dodatke, skratka ni da ni. Moj je zaenkrat še tud full zadovoljen, npr zdaj bo spet 10 dni doma, pa dobi plačo isto, kot bi delal; skratka take malenkosti, ki človeku dost pomenijo
< Sporočilo je popravil arabela* -- 13.2.2012 16:29:26 >
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 16:28:48
|
|
|
|
karmen7
|
Kava ta teden?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.2.2012 16:30:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Kava ta teden? žal...edino morda v petek bi mi šlo ven
|
Prehranski dodatkiMichonne RRAli dajete otrokom prehranska dopolnila?Da (
63%)

Ne (
16%)

Občasno (
21%)
Število vseh glasov: 19Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!