|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
14.2.2012 9:39:59   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Kaj danes bi morali biti OD-ji?
Ja,danes so,samo pitanje,kdaj spet.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
14.2.2012 9:50:45   
matcar
Evo,sem jih zdaj klicala in bodo šele popoldan! In se lahko j.e.b.e.m in rastem!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
14.2.2012 10:06:32   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Evo,sem jih zdaj klicala in bodo šele popoldan! In se lahko j.e.b.e.m in rastem!user posted image user posted image user posted image

Čuj, če nujno rabiš, ti komot do jutri posodim.
No, odvisno koliko, ampak nekaj še imam do
končnega minusa.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
14.2.2012 10:15:41   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Punce,držite danes pesti za Saš-a!Imama testiranje sluha in me je kr strah,kak bo to izpadlo vse skupaj.

Držim pesti.

Itak da držimo user posted image

Jaz tud user posted image .

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
14.2.2012 10:17:03   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Meni se jutri tudi ne da, predvsem zaradi razgovora, ki ga imam ob 14. in bom do takrat še sama sebi tečna. user posted image

Kak lepo da se strinjamauser posted image
pa sreeeečno na razgovoruuser posted image user posted image user posted image

srečno še z moje strani user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
14.2.2012 10:17:58   
katy83
dan...

ojej, kaj to berem, Arabela??? user posted image To je moralo bit grozno...pikepoke, da vsi čimprej okrevajo. Zakaj pa je prišlo do požara? user posted image

OD - ja, popoldan bodo, jaz dobim ta mesec 40€ manjuser posted image if]...valda ker so se tudi pri OD zmotliuser posted image

Matcar - fajn porihtajta s Sašom...držim pestiuser posted image

karmen, jaz imam ene hlače kao fine za krst...ki jih je timotej imel...mislim, da so 74 številka...ti jih lahko posodim...user posted image

majakla...ti pa se zbudi, ja...ne pa da sanjaš o višjem ODuser posted image

aja sem vam dolžna še moje mnenje o Valentinovem....jah, glede na to, da mi je prababica na valentinovo umrla in pol sestra na valentinovo v komo padla...jah, nič kaj ni fajn ta dan za nas...sicer vedno kaj dragemu dam (kako malenkost)...letos sem mu kupla knjigo sinček sončekuser posted image user posted image , on pa je mene že zadnjič na večerjo povabil...to je to. user posted image Radi pa se imam tak celo leto. user posted image user posted image

ly- hvala za kombinizonček, full mu paše...je že daes zjutraj govoril, da je od L. user posted image user posted image Fajn je bilo počvekat malo...čeprav na kratko. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
14.2.2012 10:18:45   
katy83
aja, Majakla, tudi od mene vse pesti kar jih imamuser posted image za razgovor

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
14.2.2012 10:18:47   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

morning.

jaz bluzim tu, pa kavo pijem, budna že lep čas..

Smo imeli grozne razmere ponoči, je mami stanovanje gorelo, fotr v bolnici, mati na kisik hodi, pa še polovica sosedov tudi. Muca umrla, skratka groza.user posted image

Zdaj pa bo tak čas, da otroke počasi zbudim, da se pripravita za šolo.

ojej, upam, da čimprej okrevata user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
14.2.2012 10:30:22   
jaznoseca
valentinovo.... hmmmm - no, mi2 sva si danes privoščila zajtrk iz pekarnice v obliki srčka user posted image user posted image user posted image  in to je to. Pa saj rad se MORAŠ met vsak dan, ker drugače itak ne bi bili skupaj.

Jaz sem bila s tavečjim zjutraj pri zobraju, da mu premaže in nato v vrtec. Me včasih tako hudo preseneti s pridnostjo, da moram to kar napisat user posted image . Včasih se mi zdi tako velik že - pa saj vem, da zaradi mičkenega. Spet drugič ga pa pogledam, pa je še taki malički user posted image . No, ravno danes se je tako crkljal in stiskal k meni user posted image , da ga skoraj nisem v vrtec peljala ampak kar nazaj domov user posted image user posted image user posted image .

OD eh, če sem iskrena saj prav pride, samo je taka malenkost, da skoraj s tem nič ne morešuser posted image . Jaz bolj čakam porodniško. Sem zadnjič dobila izpisek 2 dni po nakazilu?? Se vidi, da imajo celo štalo user posted image .

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
14.2.2012 11:54:11   
oktober11
hello

nič ne dogaja, z malim prišla iz europarka, zaj pa spi v jajčki user posted image to dete je čisto po meni, ne zdrži doma, kak pa nekam gremo/greva, pa je takoj boljše volje user posted image

arabela* ojej, to pa je moglo grozno biti, upam da je zaj vse ok user posted image user posted image

majakla vso srečo user posted image

karmen škoda da nisem vedla da si v EP - če si že sploh šla user posted image

kdaj bo te zaj kava, ju3 ali v petek? ta teden nama mogoče celo uspe

tiste ki še vozičkate lahko bi šle kaki krog ta teden (al pa next teden), bo baje lepo vreme

valentinovo mi2 ne praznujeva, edino na tortico sva v pohorsko šla ta dan... letos pa še to odpade, bova kar preverjeno in housa gledala user posted image mali pa poleg naju, se je odločil da več ne bo šel ob 20:00 spat. j**** ga, urnik se nam je podrl user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2685
14.2.2012 12:17:14   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ly- hvala za kombinizonček, full mu paše...je že daes zjutraj govoril, da je od L. user posted image user posted image Fajn je bilo počvekat malo...čeprav na kratko. user posted image

Ni kaj. Pa sory ker sta mogla gor prit. saj če bi bila sama ali pa če bi že I bil doma bi dol priletela.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
14.2.2012 13:49:42   
karmen7
Ej punce, kaj je možno kavo prestavit na petek? Oziroma meni je nekaj vmes jutri prišlo, pa ne morem user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
14.2.2012 16:45:34   
majakla

Ej punce, kaj je možno kavo prestavit na petek? Oziroma meni je nekaj vmes jutri prišlo, pa ne morem user posted image

Jaz pa jutri začnem s predavanji in to ob 11h, tak da če je katera za kavo ob 9h, jaz sem takoj za.
Ly?

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
14.2.2012 16:48:50   
arabela*
Danuser posted image

Me doma....skratka kot da je preklet ta dan, danes..

najprej zjutraj..oz ponoči požar; ja pri elektriki so se neki kabli vžgali od peči in je začelo goret. Mati in fotr sta seveda spala in hvalabogu ju je mačka zbudila, ker je cvilila, ker je bila ujeta v sobi z dimom. To mačko sta mojadva pred enim tednom vzela k sebi, ker se je pritepla cela uboga k njim v bajto, sta jo negovala, da si je opomogla. Sedaj pa ona njima rešila življenji, ker če ne bi bilo mačke, bi vsi lepo prespali in se nikoli več zbudili. pa ne samo onadva, cela večstanovanjska hiša, ker se je dim širim iz pritličja vse gor in so skoraj( polovica ) sosedov hodila na kisik v bolnico; največ pa je itak fotrm moj fasal, ker je ves ogenj sam pogasil, še pred gasilci, nato pa je samo padel. Skratka sreča v nesreči; pa še huje, ker sem pred enim tednom sanjala ogenj in da je bilo vse v plamenih...))

Ko sem priššla po M v vrtec je bruhala, baje cel dan nič jedla, trebušček jo boli, sedaj mi poležava.

Čudežno sem osebno izkaznico izgubila, skrtaka dan cel čudn, me je prav strah da še ne bo kaj..aja pa riba se mrtvo dela, leži negibno na gladini, s trebuhom navzgor....ma noro vse skupajuser posted image user posted image

Gremmtv gledat, pa M masirat po trebuhuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
14.2.2012 17:27:39   
jaznoseca

Danuser posted image

najprej zjutraj..oz ponoči požar; ja pri elektriki so se neki kabli vžgali od peči in je začelo goret. Mati in fotr sta seveda spala in hvalabogu ju je mačka zbudila, ker je cvilila, ker je bila ujeta v sobi z dimom. To mačko sta mojadva pred enim tednom vzela k sebi, ker se je pritepla cela uboga k njim v bajto, sta jo negovala, da si je opomogla. Sedaj pa ona njima rešila življenji, ker če ne bi bilo mačke, bi vsi lepo prespali in se nikoli več zbudili. pa ne samo onadva, cela večstanovanjska hiša, ker se je dim širim iz pritličja vse gor in so skoraj( polovica ) sosedov hodila na kisik v bolnico; največ pa je itak fotrm moj fasal, ker je ves ogenj sam pogasil, še pred gasilci, nato pa je samo padel. Skratka sreča v nesreči; pa še huje, ker sem pred enim tednom sanjala ogenj in da je bilo vse v plamenih...))

Ko sem priššla po M v vrtec je bruhala, baje cel dan nič jedla, trebušček jo boli, sedaj mi poležava.

Čudežno sem osebno izkaznico izgubila, skrtaka dan cel čudn, me je prav strah da še ne bo kaj..aja pa riba se mrtvo dela, leži negibno na gladini, s trebuhom navzgor....ma noro vse skupajuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
14.2.2012 17:50:32   
karmen7

karmen, jaz imam ene hlače kao fine za krst...ki jih je timotej imel...mislim, da so 74 številka...ti jih lahko posodim...user posted image

Če mi jih lahko posodiš, super. Samo reči mi kak se bi lahko dobile.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
14.2.2012 17:51:38   
karmen7

Jaz pa jutri začnem s predavanji in to ob 11h, tak da če je katera za kavo ob 9h, jaz sem takoj za.
Ly?

Če se z Ly dobita, mogoče še meni rata. Pride mama okrog pol enajstih do mene...pa mogoče pridem sama, brez malega.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
14.2.2012 17:52:13   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2693
14.2.2012 18:40:00   
katy83

aja, pa bodi je zraven...kao srajčka, pa brezrokavnik

ja, valda, posodim...kje si ti doma? Če lahko greš v Tuša v Radvanje k mojemu, jih njemu dam, pa vidiš, če bodo ok... user posted image Moj je jutri v službi od 13.ure dalje, dela pa v restavraciji...user posted image

< Sporočilo je popravil katy83 -- 14.2.2012 18:43:18 >

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
14.2.2012 19:08:23   
ly117

Ly?

Ja, lahko ja. Kje že?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
14.2.2012 19:14:00   
karmen7

ja, valda, posodim...kje si ti doma? Če lahko greš v Tuša v Radvanje k mojemu, jih njemu dam, pa vidiš, če bodo ok... user posted image Moj je jutri v službi od 13.ure dalje, dela pa v restavraciji...user posted image

Jaaaa super, se bom sprehodla do tja, to je itak blizu mene. Jaz sem pa v Novi vasi. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
14.2.2012 19:14:53   
karmen7

Ly?

Ja, lahko ja. Kje že?

Jaz tudi pridem - sama...mali bo kar lepo doma, da mama enkrat sama v miru kavo spije user posted image Kam moram prit? Sej lahko ne?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
14.2.2012 19:18:41   
karmen7
Nič, grem jaz. Moj gre fuzbal gledat - prokleta Liga prvakov (na koncu jo bom pa še jaz gledala), pa skočim še pod tuš prej. Mali pa že komira, tak je bil utrujen revež, da je pojedel samo 90 ml flaše, vmes je pa zaspal. Danes bo ob enih zjutraj garant budnica.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
14.2.2012 19:19:34   
ly117

Ly?

Ja, lahko ja. Kje že?

Jaz tudi pridem - sama...mali bo kar lepo doma, da mama enkrat sama v miru kavo spije user posted image Kam moram prit? Sej lahko ne?

Zakaj pa ne bi smela prit. Sam si vidla da je ob 9-h.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
14.2.2012 19:20:20   
katy83

Jaaaa super, se bom sprehodla do tja, to je itak blizu mene. Jaz sem pa v Novi vasi. user posted image

no, fajn...te pa ga od 13.ure tam najdeš...ime pa mu je Silvo...bom mu dala zraven...edino, mogoče, bi bilo fajn, da opereš, ker je bilo to zdaj 1 leto pa pol v škatli pod posteljo

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!