arabela*
|
Dan Me doma....skratka kot da je preklet ta dan, danes.. najprej zjutraj..oz ponoči požar; ja pri elektriki so se neki kabli vžgali od peči in je začelo goret. Mati in fotr sta seveda spala in hvalabogu ju je mačka zbudila, ker je cvilila, ker je bila ujeta v sobi z dimom. To mačko sta mojadva pred enim tednom vzela k sebi, ker se je pritepla cela uboga k njim v bajto, sta jo negovala, da si je opomogla. Sedaj pa ona njima rešila življenji, ker če ne bi bilo mačke, bi vsi lepo prespali in se nikoli več zbudili. pa ne samo onadva, cela večstanovanjska hiša, ker se je dim širim iz pritličja vse gor in so skoraj( polovica ) sosedov hodila na kisik v bolnico; največ pa je itak fotrm moj fasal, ker je ves ogenj sam pogasil, še pred gasilci, nato pa je samo padel. Skratka sreča v nesreči; pa še huje, ker sem pred enim tednom sanjala ogenj in da je bilo vse v plamenih...)) Ko sem priššla po M v vrtec je bruhala, baje cel dan nič jedla, trebušček jo boli, sedaj mi poležava. Čudežno sem osebno izkaznico izgubila, skrtaka dan cel čudn, me je prav strah da še ne bo kaj..aja pa riba se mrtvo dela, leži negibno na gladini, s trebuhom navzgor....ma noro vse skupaj Gremmtv gledat, pa M masirat po trebuhu