Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 7:43:15
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Včeraj je bil nori dan, idi tja, pa tja, pa v ono trgovino po ene stvari, pa v dm za malega - pozabla kupit vato, v glavnem cel dan sem letala sem pa tja. Zvečer pa glavo prat, pa stvari sem si že pripravila za danes (kosilo), zdaj pa pijem duplo kavo, ker pri obeh babicah in prababici bom rabla ekstra močne živce če hočem mirno preživet ta dan. Tak da pestro bo danes, upam da se Jure ne bo drl na vse grlo ko ga bo po glavi polival, če pa se bo, pa bog pomagaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 8:18:26
|
|
|
|
botrca
|
Majakla na fb imaš sporočilo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 8:26:42
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, spali ok...zdaj pijeva z mojim kavo, gledamo risanke na pop tv-ju...počasi bomo zajtrkovali pa pičimo v Velenje po mojega peugeota, ki je bil na popravilu.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 8:28:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 pestro bo danes, upam da se Jure ne bo drl na vse grlo ko ga bo po glavi polival, če pa se bo, pa bog pomagaj. mirne živce, pa lepo preživite današnji dan
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 8:51:08
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 8:52:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 pestro bo danes, upam da se Jure ne bo drl na vse grlo ko ga bo po glavi polival, če pa se bo, pa bog pomagaj. mirne živce, pa lepo preživite današnji dan Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 9:33:58
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mi smo malo boljše... se mi zdi. včerajšnji RD brez veze - bi ga najrajši prestavla, ker sploh nisem imela filinga. majakla welcome home. karmen lep krst vam želim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 10:17:41
|
|
|
|
arabela*
|
punce, odhajam za nekaj časa z rr. prijetno čvekanje
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 10:49:19
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* punce, odhajam za nekaj časa z rr. prijetno čvekanje misliš do večera ali za več časa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 10:50:44
|
|
|
|
majakla
|
Dan moja2 pod Pohorjem, jaz bi se naj učila...pa mi ni Karmen: lep dan, pa pusti taščo oz. presliši, pa bo. Bambi: prestavi na soboto, ko boste že ok, pa te začagate. Arabela:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 10:53:13
|
|
|
|
majakla
|
Aja, Botrca: ti zvečer na fb odgovorim, ker zdaj rač. počiva .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 11:15:43
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* punce, odhajam za nekaj časa z rr. prijetno čvekanje Ni mi všeč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 12:36:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, Botrca: ti zvečer na fb odgovorim, ker zdaj rač. počiva . Konec počivanja - že odgovorila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 18:26:17
|
|
|
|
karmen7
|
Evo kooončnooo sami Krst uspel, Jure je imel full glasno debato sredi krsta, ko ga je župnik krstil pa ga je samo čudno gledal, niti zvoka ni spustil. Tašča je danes celo bila za preživet. Sem pa kar zmatrana tak da bom danes po mojem po hitrem postopku v postli, Jure pa je tudi že čisto adijo. Hvala da ste mislili na nas, je očitno pomagalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 18:27:23
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* punce, odhajam za nekaj časa z rr. prijetno čvekanje Ni mi všeč Ejej pa neeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 18:29:13
|
|
|
|
karmen7
|
Aja pa od mojih smo dobili avtosedež Samo je neka x znamka, pa skupina 9-36. Po eni strani vesela, po drugi pa kaj pa vem, proti kakšnemu Romerju se ravno ne more primerjat. Mogoče kompliciram, samo Romerja sem jaz imela nagledanega in je proti temu, ki smo ga dobili Romer Marcedes, tale pa Fiček (recimo no). Kaj nardit - ga uporabiti za prvi avtosedež ali nekako na lep in ne nesramen način oziroma da ne zveniš nehvaležno dati tega dobljenega v avto babice in dedija? Moja dva bi bila namreč kar užaljena
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 26.2.2012 18:32:11 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 19:29:22
|
|
|
|
Arwenko
|
Karmen...super za krst. Za sedež pa ne vem kaj ti naj rečem, zdaj tudi res, da ne vem kaj sta dobila ne. Mi smo recimo pred kakšnimi 14 dnevi kupili v Lecleru en sedež od 9-36 kg, pa je bil ful poceni, ampak v bistvu sem pa našla same pozitivne info o njem, pa tudi se mi ne zdi tak napačen. Zdaj če vidva nista ravno nekaj ful ogromno na poti ne, pa glede na vajino siceršnje finančno stanje, bi ga jaz zaenkrat zadržala pomoje. Pol pa bosta videla kako in kaj za naprej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 21:02:52
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.2.2012 22:11:54
|
|
|
|
ly117
|
Grem kavč mantrat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.2.2012 7:52:55
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Zmatrana kot pes, Jure je imel ponoči spet disko, tak da sem spala nič skoraj. Ampak vsaj sonček je zunaj, tak da po kosilu gasa na sprehod, mogoče me pa to postavi na noge spet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.2.2012 7:55:06
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Karmen...super za krst. Za sedež pa ne vem kaj ti naj rečem, zdaj tudi res, da ne vem kaj sta dobila ne. Mi smo recimo pred kakšnimi 14 dnevi kupili v Lecleru en sedež od 9-36 kg, pa je bil ful poceni, ampak v bistvu sem pa našla same pozitivne info o njem, pa tudi se mi ne zdi tak napačen. Zdaj če vidva nista ravno nekaj ful ogromno na poti ne, pa glede na vajino siceršnje finančno stanje, bi ga jaz zaenkrat zadržala pomoje. Pol pa bosta videla kako in kaj za naprej. Mah sej ne rečem da so poceni stvari slabše, pa tako kot si napisala. Glede na stanje ki je pri naju trenutno, bova tega obdržala vsaj za nekaj časa, če se ne bo obnesel, pa ga boma s časom zamenjala. Je pa to sedež Freon Saturn. Moram malo po netu pobrskat boljše, ker do sedaj nisem našla nič odzivov na njega, razen da se prodaja v Pikapolonici.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.2.2012 7:56:16
|
|
|
|
karmen7
|
Kdaj bo kaka kava ta teden? Jaz imam v sredo ob pol dveh posvetovalnico, v četrtek pa pride tast dopoldan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.2.2012 8:22:40
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.2.2012 8:44:22
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Karmen...super za krst. Za sedež pa ne vem kaj ti naj rečem, zdaj tudi res, da ne vem kaj sta dobila ne. Mi smo recimo pred kakšnimi 14 dnevi kupili v Lecleru en sedež od 9-36 kg, pa je bil ful poceni, ampak v bistvu sem pa našla same pozitivne info o njem, pa tudi se mi ne zdi tak napačen. Zdaj če vidva nista ravno nekaj ful ogromno na poti ne, pa glede na vajino siceršnje finančno stanje, bi ga jaz zaenkrat zadržala pomoje. Pol pa bosta videla kako in kaj za naprej. Mah sej ne rečem da so poceni stvari slabše, pa tako kot si napisala. Glede na stanje ki je pri naju trenutno, bova tega obdržala vsaj za nekaj časa, če se ne bo obnesel, pa ga boma s časom zamenjala. Je pa to sedež Freon Saturn. Moram malo po netu pobrskat boljše, ker do sedaj nisem našla nič odzivov na njega, razen da se prodaja v Pikapolonici. Jaz mislim da je res tako pametno. Zaenkrat zadržita, pa pol vidita kako vama bo zneslo za novega/boljšega, pa takrat dasta tega babici in dedku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.2.2012 8:45:30
|
|
|
|
Arwenko
|
Aja, pa jutro drugače. Za kavo pa bom jaz imela v četrtek ali petek verjetno čas kaj ven priletet iz službe, prej pa najbrž da ne. Bi pa bila zelo vesela, če bi vas kaj videla.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?