|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
22.1.2012 8:28:27   
karmen7
Jutro!

Včeraj se je popoldan prevesil v rahlo katastrofo, tak da sem lepo doma ostala, namesto da bi se zunaj imela lušno. Žalostna kot hudič user posted image

Zdaj pa počasi do trgovine, ja včeraj nisem šla, potem pa kuhat še za moje. Aja, pa še zdaj ne vem kaj. Vem samo da bom popoldan delala čokoladno višnjeve muffine. To je pa tud že nekaj user posted image

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
22.1.2012 8:37:51   
oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Včeraj se je popoldan prevesil v rahlo katastrofo, tak da sem lepo doma ostala, namesto da bi se zunaj imela lušno. Žalostna kot hudič user posted image

Zdaj pa počasi do trgovine, ja včeraj nisem šla, potem pa kuhat še za moje. Aja, pa še zdaj ne vem kaj. Vem samo da bom popoldan delala čokoladno višnjeve muffine. To je pa tud že nekaj user posted image

upam da je vse ok user posted image ne biti žalostna, bo boljše...

mmmmmmmm, sadno čokoladne sladice so mi najljubše (še posebej če govorimo o češnjah, višnjah in jagodah user posted image )
naredi tišično nedeljsko kosilo z govejo juho, pečenko, restanim krompirjem ter zeleno solato user posted image
damn, kak sem izvirna user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
22.1.2012 9:00:07   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

naš bejbi je zaspal ob 20h, prvič pa se je zbudil komaj ob 3h.
tak da če bi to vnaprej vedla, bi celo lahko šla kam user posted image

ooo, si imela srečo. Mi smo prvič jedli že ob 22, drugič pa ob 00.30. Bošček je čisto prehlajenuser posted image . Mu kar piska v pljučih.....

jaznoseca sem nekje zasledila da belih pampersk (menda misliš premium care) naj več ne bi delali v nemčiji, samo ne vem če je to res. probaj poljske kupiti, res ne smrdijo. v kerega müllerja v avstrijo pa hodiš? zanima me keri je najbližje, bi še jaz šla malo tja pogledat user posted image

aja? no, nisem nič na tekočem user posted image . Mene pri poljskih moti to, da prepuščajo user posted image . V Mullerja hodim v ta center pri Lipnici - skoraj v Gralli. Imajo vse Dm, Bipo, Vogele , Tschibo, Muller, C&A,....

Neposredna povezava do sporočila: 1103
22.1.2012 9:31:25   
ly117
Jutro! user posted image

Uspela spat do pol9. user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo L. user posted image
Zdaj pa pijem kavo in se počasi sestavljam skupaj. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
22.1.2012 9:46:12   
oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

naš bejbi je zaspal ob 20h, prvič pa se je zbudil komaj ob 3h.
tak da če bi to vnaprej vedla, bi celo lahko šla kam user posted image

ooo, si imela srečo. Mi smo prvič jedli že ob 22, drugič pa ob 00.30. Bošček je čisto prehlajenuser posted image . Mu kar piska v pljučih.....

prvič ob 3:00, drugič ob 4:15, tretjič ob 5:20 četrtič ob 6:30 (ko se je dokončno zbudil) user posted image tak da ni bla ne vem kaka sreča user posted image

ojej, upam da se bo pozdravil, da se mu ne bo poslabšalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
22.1.2012 9:47:40   
oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! user posted image

Uspela spat do pol9. user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo L. user posted image
Zdaj pa pijem kavo in se počasi sestavljam skupaj. user posted image

bravo mami, bravo L user posted image
ti se kar v miru sestavi, je nedelja... pa še prečudovito vreme je user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
22.1.2012 9:52:23   
botrca
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak je pa včeraj bilo fajn...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je tak punce...dve leti gor-dol user posted image user posted image user posted image .
Moramo v kratkem ponovit...vsaj diskoteke...nismo še vse "obdelale" user posted image user posted image user posted image . Kitajska je pa zmagala user posted image user posted image user posted image .

Pijem kavo, perem perilo, mali gleda risanke na prvem...moj poleg. Kosilo že pečem...danes bo mesna lazanja in solata.

Mislim, da bomo malo kasneje šli na sprehod, če bomo sploh šli kam. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1107
22.1.2012 10:35:55   
majakla
Jutro,
kaki lejpi den se dela, meni pa za nič ni.
Gledam tv, Nik na rač. Nodija, moj v službi... eh, brezveze.

Včeraj je bilo res super, v kitajski pa res vse dobro.

Samo meni se še vedno Milka lušta.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
22.1.2012 10:52:12   
arabela*
morninguser posted image

tud jaz se sestavljam skupaj...prišla domov, M je itak spala v veliki postelji, sem jo nesla v otroško, čez eno uro pride nazaj in mi pravi, da naj grem stran in ji dan placuser posted image ...nato ona pila, pa vse možno, tak da sem itak za en drekec pekec spalauser posted image ..bilo fajn včeraj....plus minus pa itak zmaga...tja še ziher grem plesatuser posted image

A nič ne ve...da me ni bilouser posted image ...M pa ni skapiralauser posted image

Zdaj sem mojega v trgovino poslala, bom kar prebranec naredla z slanino in veliko sira, pa solata zravenuser posted image

Popoldne pa se tak gremo drsat, pa mi niiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ampak sem otroku obljubila, tak dauser posted image

majakla....lepo, da sem te spoznala, končnouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
22.1.2012 11:24:39   
bambixxx
D O B R O J U T R O! user posted image

Jaz sem privlekla rito iz spalnice in pijem kavo. Moj že kuha nekaj, mali pri risankah.

Res je blo fajn včeraj/danes, ampak v Plus-Minus pa res ne grem več, če ne bo kaka pametna muzika. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
22.1.2012 11:25:39   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
22.1.2012 11:26:45   
Arwenko
Jutro hmmm dan. user posted image

Spala do 11h, super je bilo punce, bomo ponovile. user posted image

Meni tudi za nič ni, zdaj zajtrkujem. Pol pa bomo verjetno šli malo na zrak, otrok je od včeraj od 13h od tiste svečke brez vročine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
22.1.2012 11:41:46   
arabela*
Arwenko, hvala za prevozuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
22.1.2012 11:54:17   
oktober11
aaaaaaaaaaaaa, spet sem vam fouš user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
22.1.2012 12:56:05   
matcar
Dan!

Jaz sem spala ok,sicer blo prekratko,sem ob 8.20 že bla pri sosedi po Tea,pol pa domov,pa kr za šporhet.Zaj pa enega še na pljuča ruknem,pa malo zalegnem.Popoldan pa k tašči po ostala2 falota.

Meni blo super duper fajn,vse je zmagalo od kitajske naprej,Pluminus itakuser posted image user posted image user posted image .Moramo ponovit v kratkem.user posted image  
Bambi-imajo zgleda vso muziko,kolko sem reklame vidla,samo vsakič drugo.user posted image

Nič,grem počasi med rjuhe.Se tipkamo zvečer.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1115
22.1.2012 12:57:18   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
22.1.2012 14:20:09   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: arabela*
majakla....lepo, da sem te spoznala, končnouser posted image

Hvala enako user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
22.1.2012 15:12:20   
majakla
Tak, grem slike pošiljat, pol pa javite, če ste/niste doble.

Botrca: si preverila pod vrinjeno, ono od zadnjič?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
22.1.2012 15:18:13   
katy83
jaz bi tudi slike...user posted image
da vidim kak ste se fajn imele in da mi bo še bolj hudo, da me ni bilo. user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
22.1.2012 15:48:19   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

jaz bi tudi slike...user posted image
da vidim kak ste se fajn imele in da mi bo še bolj hudo, da me ni bilo. user posted image user posted image

Daj mi tvoj mail naslov, ga ne najdem.

Našlaaaa... že pošiljam. user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 22.1.2012 15:51:28 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
22.1.2012 17:35:00   
bambixxx
lepe fotke user posted image
matcar tvoj user posted image pa zmaga user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
22.1.2012 19:05:14   
Arwenko
Čer, mi smo imeli super dan, smo šli ven na sprehod, pa pol na kosilo na en kmečki turizem, pol pa domov, pa midve s tamalo spat. Odkar sva se pa zbudili ob 18h, pa nismo več tako vredu. Tamala je spet dobila vročino 38.2, ki sicer sama pada, tako da je trenutno pod 38. Zraven tega, pa je zdaj 2x bruhala, sicer ko je kašljala, tako da ni pomoje kakšen virus, ker je res ono zakašljala in je šlo ven. Ampak luštno pa vseeno ni. Je pa tamala dobre volje fuuul. Jutri v glavnem ostaja pri tastu, pol bomo pa dalje videli. 

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
22.1.2012 19:49:37   
ly117
Čer! user posted image

Jaz pa še od jutra nič spala. L nikak da zaspi. Mu pa iz nosa teče, kašlja, p leva okica je taka bolj boga. ko bo zaspal mu bom Kremico dala not, pa bomo vidli kak bo zjutraj.
Jaz pa pred in po kosilu likala, pol pa še kuhno pospravla, tak da sem se okoli pol4 komaj na sedežno počla.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
22.1.2012 19:57:23   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kak je pa včeraj bilo fajn...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je tak punce...dve leti gor-dol user posted image user posted image user posted image .
Moramo v kratkem ponovit...vsaj diskoteke...nismo še vse "obdelale" user posted image user posted image user posted image . Kitajska je pa zmagala user posted image user posted image user posted image .

Podpis.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
22.1.2012 19:57:46   
ly117

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?