|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
23.1.2012 8:59:26   
botrca
Majakla sem dobila mail...in če te ne bi poznala ne bi verjela...uau še 1x bravo user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
23.1.2012 8:59:48   
botrca
Grem v mesto...čao

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
23.1.2012 9:39:36   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Zaj sem komaj vidla,kaka sem-bajsa bajsasta.Bljak!Me je sram iz bajte stopit sploh še.user posted image user posted image user posted image

Pa saj ni tak hudo.
Sem pa jaz tudi vedno bolj široka. user posted image user posted image

pa res ni tak hudo. sicer pa pravijo, da 9 mesecev prihaja in 9 mesecev odhaja... user posted image

Ja,baje res,samo meni že 4 leta odhaja,pa še nič ni šlo,samo prihaja zraven!user posted image user posted image

ja, saj si pa 3 otroke rodila v zadnjih 4 letih. Nekaj bo sigurno ostalo. Zdaj pa pogumno na zdravo prehranjevanje in bo hitro šlo pa-pa, boš vidla. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
23.1.2012 9:42:42   
bambixxx
jutro,

mi smo tudi bolj tak- tak spali. se je kar naprej nekaj zbujal in jamral. okoli 3h sem ga previla, pol pa je pri nama lepo spal do jutra.

kava - jutri ali v četrtek?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
23.1.2012 9:52:56   
majakla
Jutrooo

še vedno sem zaspana, včeraj sem bila pa čisto ok,
očitno je prišlo sobotno ponočevanje za mano, jap,
2 leti gor al dol, nisem več 18, žal. user posted image

Tak, zdaj pa kooončno kavo skup zmešat... user posted image

Aja, kava - ko bo, pridem. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
23.1.2012 9:54:54   
ly117

Bi mi pasal v četrtek, ker jutri je še L doma.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
23.1.2012 9:55:50   
oktober11
kava jaz bi lahko v četrtek - če ne bo kakih reakcij na jutrišnje cepljenje

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
23.1.2012 11:33:37   
Arwenko
Dan, mi smo pa imeli ponoči tako driskanje, da je bilo veselje user posted image
Danes sem pol vseeno jaz z njo doma ostala, ker taka ne more k tašči. Je čisto cartana, visi ko klopek na meni, pa samo počiva. Ampak pije pa lepo, tako da ni bojazni. Sice danes še ni driskala čez dan, upamo na najboljše. Ima pa še zraven malo vročine, tak 37.7 sem ji zdaj dopoldne merila.

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
23.1.2012 12:49:54   
katy83
dan bejbe

Majakla, hvala za slike...fajn ste vseuser posted image Se vidi da ste uživaleuser posted image

Matcar , ne sekiraj se za trebuh...glej moja mama je slike z mano gledala in je rekla, da če imaš 4 otroke, da čisto ok izgledašuser posted image ...špeh na trebuhu je itak večen problem nas žensk...jaz sem shujšala 7kg lani, pa imam na trebuhu še vedno špehuser posted image

kava... če bo v četrtek, pridemuser posted image ...takrat bo menda T že v vrtcu

Drugače imamo zdaj že 2 dni doma ipiko, izsiljevanje, pa še kajuser posted image ...ampak ok, to tudi mora bit mendauser posted image
Pa danes je prvič brez pleničke...kak so se mu spodnje hlačke dopadleuser posted image ...me prav zanima kaj bo...zdaj spi

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
23.1.2012 12:50:30   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Dan, mi smo pa imeli ponoči tako driskanje, da je bilo veselje user posted image
Danes sem pol vseeno jaz z njo doma ostala, ker taka ne more k tašči. Je čisto cartana, visi ko klopek na meni, pa samo počiva. Ampak pije pa lepo, tako da ni bojazni. Sice danes še ni driskala čez dan, upamo na najboljše. Ima pa še zraven malo vročine, tak 37.7 sem ji zdaj dopoldne merila.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
23.1.2012 14:04:55   
arabela*
danuser posted image

Kofee time..in malo netuser posted image

drugače bila po opravkih, potem delala za šolo in bila med papirji.

se najedla tak da komaj diham. Polimaxi popečena na poru in rdeči papriki, in vse skupaj prelito s kislo smetano.. Aja pa popočen kruh zraven.. Njamsi, kak je to dobrouser posted image

Zdaj pa počasi porihtat in na predavanja. Zvečer pa malo vožnja z testnim avtom, ki ga dobi moj v službi danesuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
23.1.2012 19:42:48   
Arwenko
Čer. Pri nas nič novega, še vedno vročina, pa ni za zdravila, driskamo, no ene 3x je v celem dnevu, zraven tega ji je z očk začelo gnojno tečt, hvala bogu da imamo kapljice, uhice so pa bolje, nič več ne zajoka, če jo primem za ušeska. Drugače pa je moj danes v hoferju nabavil inhalator in smo ga zdaj sprobali zvečer in prvi vtis je super. Edino a mi katera pove kako pogosto je to priporočljivo uporabljat, 1x ali večkrat dnevno?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
23.1.2012 20:02:39   
bambixxx
mi smo pri bronhitisu uporabljali inhalator 3 x na dan, zjutraj, pred opoldanskim spanjem in zvečer. notri pa daš samo fiziološko ali navadno vodo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
23.1.2012 20:16:09   
Arwenko

mi smo pri bronhitisu uporabljali inhalator 3 x na dan, zjutraj, pred opoldanskim spanjem in zvečer. notri pa daš samo fiziološko ali navadno vodo.

Jaz sem dala fiziološko, pa kupila sem v lekarni prav neke kapljice za inhalator za otroke, ki so že od 6 mesecev dalje. Pa se mi zdi da so super. Nos ji je tak odprlo v trenutku.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
23.1.2012 20:52:44   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem dala fiziološko, pa kupila sem v lekarni prav neke kapljice za inhalator za otroke, ki so že od 6 mesecev dalje. Pa se mi zdi da so super. Nos ji je tak odprlo v trenutku.

mi smo takrat v lekarni dobili samo neko olje zeliščno ful močno in mu nisem dala tega not. Pa še P mi je rekla naj samo s fiziološko inhalira. Če ji pomaga, tak super.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
23.1.2012 21:42:57   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Zaj sem komaj vidla,kaka sem-bajsa bajsasta.Bljak!Me je sram iz bajte stopit sploh še.user posted image user posted image user posted image

Pa saj ni tak hudo.
Sem pa jaz tudi vedno bolj široka. user posted image user posted image

pa res ni tak hudo. sicer pa pravijo, da 9 mesecev prihaja in 9 mesecev odhaja... user posted image

Ja,baje res,samo meni že 4 leta odhaja,pa še nič ni šlo,samo prihaja zraven!user posted image user posted image

ja, saj si pa 3 otroke rodila v zadnjih 4 letih. Nekaj bo sigurno ostalo. Zdaj pa pogumno na zdravo prehranjevanje in bo hitro šlo pa-pa, boš vidla. user posted image

Lepa tolažba,ja.jem pa tak nič ne prav.1-2x na dan samo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
23.1.2012 21:43:47   
matcar

V četrtek mi gre vun,ja.Končno!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
23.1.2012 21:44:19   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
23.1.2012 21:45:27   
matcar
Čer!

Arwenko-user posted image user posted image user posted image za A.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
23.1.2012 21:46:35   
matcar
Mi doma cel dan,moj je bil ob pol 11-h že iz šihta,od ju3 naprej pa je spet na borzi.Ni dela nič.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
23.1.2012 21:49:11   
majakla
Arwenko: evo, pošiljam vam cel roj pikapolonic

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

------
Glede inhalatorja, mi ga tudi rabimo, kaj je v vseh Hoferjih, pa kolko te stane?

------
Aja, pa DOBER VEČER vsem, po novem delam v oglaševanju oz. probala bom,
tak da če bi rade kaj oglaševale se mi javite, hahahaaaaaa.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
23.1.2012 21:50:23   
majakla

Mi doma cel dan,moj je bil ob pol 11-h že iz šihta,od ju3 naprej pa je spet na borzi.Ni dela nič.user posted image

Oooo, te bo moj sodelavec.  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
23.1.2012 21:59:12   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Arwenko: evo, pošiljam vam cel roj pikapolonic

------
Glede inhalatorja, mi ga tudi rabimo, kaj je v vseh Hoferjih, pa kolko te stane?

------
Aja, pa DOBER VEČER vsem, po novem delam v oglaševanju oz. probala bom,
tak da če bi rade kaj oglaševale se mi javite, hahahaaaaaa.

Daj,kaj več povej,mogoče te priporočam nekomu.Lahko na ZS!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
23.1.2012 22:00:02   
matcar

Oooo, te bo moj sodelavec.  user posted image   user posted image   user posted image

Ja,nekaj takega!Za oba pa upam,da ne dolgo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
23.1.2012 22:16:07   
majakla

Ja,nekaj takega!Za oba pa upam,da ne dolgo!

Jaz tudi to upam, za vse, ki smo tam.
Saj ni smešno oz. je že tak, da je smešno, če veš kaj mislim.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?