Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 13:13:22
|
|
|
|
ly117
|
Mi smo se že tudi najedli, kuhna pospravljena, L se igra in ni videt da bi ga kaj spanec mantral. Zdaj pa bomo kavč mantrali.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 13:32:00
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,če katera mogoče koga pozna,ki kupuje voziček,ga prodajam namreč. Tako na pamet ne, bom pa povedala če za koga zvem. Kako to pa da ga prodajaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 14:38:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi smo se že tudi najedli, kuhna pospravljena, L se igra in ni videt da bi ga kaj spanec mantral. Zdaj pa bomo kavč mantrali. bogi kavč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 14:41:37
|
|
|
|
majakla
|
Nik komaj pol urce spi, tak da dvomim, da bomo danes kaj snega se naužili, razen skozi okno. Se pozna, da je dolgo spal. No, je pa vsaj že celo kosilo pred spanjem zmazal, tak da ... en problem manj. Naj že neha snežit, da bomo v brege prišli. Je kaj po tv, pametnega mislim? Včeraj gledala film, Punca z zmajevim tatujem al nekaj takega, dober film, res, ker ameriških sem že rahlo naveličana.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 14:43:49
|
|
|
|
majakla
|
Aja, Matcar: HVALA, da si posredovala naprej, me je že včeraj tvoja prijateljica klicala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 14:44:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla Komaj zdaj vidla... Ooooooooooooo... hvala, pa ni blema.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 16:00:00
|
|
|
|
majakla
|
Nik še kar spi, jaz pa prosta delovna mesta po netu čekiram. Moj kavč pegla ... Pa ve? Se je že katera kepala danes?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 17:05:30
|
|
|
|
katy83
|
ojla....iiiiii, sneg...čeprav nisem ljubitelj zime, sem tokrat vesela, da je sneg...že zaradi T, ki se letos dosti bolj zaveda vsega skupaj. Smo prej šli za 10 minut ven in ga je bilo prav fajn opazovat... Če ne bi veter tak pihal, bi morda bili dalje. Majakla, nič ti nisem javila, ker ko smo mi ven šli, si ti pisala, da še Nik spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 17:26:40
|
|
|
|
arabela*
|
.....malo na netu Bile zunaj dopoldne, na sprehodu in pod blokom, pa štacuni, maločke uživale 100 na uro, jaz pa tuid potem babica na obisk pripešačla, nato sem kuhala, za nas tri špinačo pa pire, moj pa je tak pasulj jedel Zdaj pa relax..no jaz pospravljam, perem, pometam imam neki full delodiš danes...zdaj bom še omare od mojega in mojo vse ven in na novo zložla Včeraj sem v sekundi zaspala in mi je žal da nisem nevarne sostanovalke gledla, svetovni fil ...ampak je pa pasalo...zeloooooooooooo
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 17:27:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Se je že katera kepala danes? jaz ..tak na malo jutri pa gremo pod Pohorje ..tak malo popoldne smučali pa letos ne bomo...smo na drugo leto prestavili
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 17:29:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla jaz pa prosta delovna mesta po netu čekiram.[/color] jaz sem ravno včeraj eno ponudbo poslala ...upamo, da bo počasi kaj..., samo kaj ko se šolam čist kontra, temu kaj bi jaz delala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 17:32:29
|
|
|
|
arabela*
|
katy...zs
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 17:58:37
|
|
|
|
ly117
|
Mi smo pa popoldan pogledali dva filma Winnie the Pooh IN Zgodbe iz Narnije. Moj je šel do brata mi2 z L pa balkon pomest pa se mu je sneg tak dopado da sma še šla malo pred blok. Je malo gazo po snegu, pa tuj avto ščisto, pa spet malo gazo in skakal in čofno direkt na obraz v kup snega. Pol je pa bilo snega dovolj in sma šla na toplo k ateju.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 4.2.2012 17:59:04 >
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 18:01:54
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* nato sem kuhala, za nas tri špinačo pa pire, moj pa je tak pasulj jedel Midva z malim sma tudi danes špinačo pa pire jedla, je moj rekel da imama travo za kosilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 18:08:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* katy...zs odpisala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 20:04:33
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 20:07:32
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 21:06:45
|
|
|
|
arabela*
|
čer.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 21:07:06
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jaznoseča in karmen vaju je bilo lepo spoznati hvala enako .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 21:09:12
|
|
|
|
arabela*
|
grem na čajči in kaj pojest
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 21:19:32
|
|
|
|
jaznoseca
|
Tako, eden spi, eden pa še riše . Ga malo razvajamo čez vikend, da imamo potem lahko probleme za v ponedeljek v vrtec . Mi smo že zjutraj začeli z : IIIIIIIII SNEŽIIIIIIIII!!! . In potem smo šli k eni babici sneg kidat - jaz sem skoraj zmrznila, ker je pihalo ful.... mali pa ful užival (no, tavečji pač ha ha ha). Potem pa k drugi babici na kosilo in angelčke delat v sneg. So otroci uživali, ko jih je več skupaj - pravi lepi sneženi dan smo danes imeli. Sem res vesela za sneg! Še vozila sem nas jaz okoli ker mi je billo tako všeč, moj pa je skakal od strahu zraven, ker jaz pač ne znam vozit, a-a..... . Pa smo prišli zdravi in veseli tud nazaj domov... oh, ti moški . Zdaj pa grem brskat po hladilniku - itak da nisem lačna, samo se mi nekja lušta..... potem pa jamram...... Lep večer vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 22:03:16
|
|
|
|
ly117
|
Pogledala film na HBO-ju, zdaj še pa malo na kavč, pol pa spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 22:20:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-Summamed so še močnejši AB!Drugače pa rabi Ospen cca. 72 ur,da prime.Pa še roj Aja,če katera mogoče koga pozna,ki kupuje voziček,ga prodajam namreč. glede AB nisem vedla tega, ker vedno dobim ospen. jem pa zdaj tretji dan, tak da res moraš najprej 2 dni oreng trpet, da pol pomaga. voziček pa daj na male oglase na FB. Ja,Ospen rabi malo dalj cajta da začne delovat.Sem že dala tam oglas,pa na bolhi.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 22:21:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,če katera mogoče koga pozna,ki kupuje voziček,ga prodajam namreč. Tako na pamet ne, bom pa povedala če za koga zvem. Kako to pa da ga prodajaš? Ker še malo,pa več noter ne bo pasal.Imam že drugega drugače doma.No,če boš kaj zvedla,se na mene spomni,meni se drugače tak nikamor ne mudi.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.2.2012 22:23:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, Matcar: HVALA, da si posredovala naprej, me je že včeraj tvoja prijateljica klicala. Vem,ja,zato sem pa ti rekla,da mi javi,ko boš tako daleč.Sem pa bila pri njej,ko te je klicala.
|
sindarinKolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?do 10 evrov (
31%)

10- 20 evrov (
46%)

20-30 evrov (
15%)

30-40 evrov (
3%)

40-50 evrov (
3%)

nad 50 evrov (
2%)
Število vseh glasov: 226Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!