|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kilogrami v nosečnosti
7.8.2012 23:44:28   
namla
Jaz sem štartala pri svojih 170cm s 60kg....sem v 24 tednu nosečnosti in sem šla ravno na tehtnico preverit stanje in sem čisto šokirana, pokazala je 68kg user posted image

Je pa res, da se zelo malo gibljem in pojem ogrooooomno sladkarij.....no se tolažim, da bom v zadnjih dveh mesecih malo več aktivna in mogoče ne bo tako zelo hudo user posted image

Vidim, da smo si zelo različne in da ni pravila, važno je da se dobro počutimo in je z dojenčkom vse ok.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kilogrami v nosečnosti
8.8.2012 21:12:37   
Aria79
Ne se sekirat za kg, kot pridejo, tako, tudi grejo, verjami user posted image

(odgovor članu namla)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kilogrami v nosečnosti
8.8.2012 21:29:42   
HelenaLena
Jaz sem štartala z 51 kg pri višini 165cm. Sedaj sem v 30. tednu in tehtam 59 kg. Meni je ok, praktično si nebi mislila, ker se skoraj nič ne vidi razen trebušček user posted image . Pa malo več me je v riti no user posted image , ampak res malo. Še vedno nosim trenirko xs z nizkim pasom, tak da... No ko smo že pri kilah, količinsko jem praktično isto kot pred nosečnostjo, le da mi sedaj paše veliko zelenjave, kar mi prej skorajda ni. Tako da še sama sebi ne morem verjeti, da sem si danes spet naredila veliko skledo solate user posted image . Drugače pa jem vsega pomalem, tudi kaj sladkega si privoščim čez dan.
Računam še ene par kil zraven, že samo otrok bo kake 2kg+ do konca nosečnosti. No, pustimo se presenetiti user posted image .

(odgovor članu Aria79)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kilogrami v nosečnosti
8.8.2012 21:30:18   
JozicaH
Za tiste, ki z glavobolom spremljate stanje na tehtnici...

Jaz sem štartala s 57 kg, sem se pa zadnje dva meseca pred nosečnostjo zredila za 5 kg, ker sem končno rešila neke prebavne težave. Na dan poroda sem jih imela 83. Pridno sem pridelala skoraj vsak mesec 3 kg, včasih več, včasih manj. Imam jih 1,60 m, torej sem bla bunka, širša kot daljša. Po porodu svojega telesa praktično nisem poznala in sem rabila kar nekaj časa, da sem ga sprejela. Zdaj je 3 mesece, kar sem rodila, pa kg res grejo, hitro, brez nekega ful truda. Jem normalno, le s sladicami se (več) ne mastim, pa sprehodi, pospravljanje, pa dete ima prek 7 kg,... Pa sem že na 65.

Nekako pa upam in bom tudi delala na tem, da se v naslednjih nosečnostih ne bi tako zelo zredila, čeprav sem bila vseskozi aktivna in nisem čutila teh kg.

(odgovor članu Aria79)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?