Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Nimava še določeno glede poroke, enkrat drugo leto verjetno.
, pol pa sprašujejo, kdo?
takoj ko sem se pomirila po ss in si rekla da je že moglo tako bit, nama je spet ratalo. Rok imam 4.3.
. Stara sem 22let, 1.nosečnost, 30.10. imam rok, za spol sicer nisem prašala pa mi ga je ginekologinja sama povedala
. Kar se tiče nosečnosti do danes je use potekalo normalno, brez težav. Kakšnih skrbi nimam, če pa dobim kaj v glavo pa odmislim
.
..Moj fant pravi da bova šla drugi mesec u baby center in da bova tam use kupila. Jst bi pa rajš vidla da greva u usako trgovinco mal, da vidiš ceno in use. Nakonc usega je tok enih stvari pa tut če je 5 centov cenej se pozna.
...mislim, skoz mi pride z nekimi čudnimi predlogi, da mi gre to že kar malo na živce. Pa še to, kdo pa me bo gledal 3 leta samo za 4 ure, v Sloveniji pač ni to še neka uveljavljena praksa ali pač? To je pač moje mnenje glede na moj trenutni položaj. Mogoče pa kateri drugi to pride prav in prav je tako.
Verjetno naslednji mesec ko bo treba u šoping, potem bom pa mislila samo še na to kako ga bom držala u rokah pa crklala hehe
. Bom videla, kako bo naprej, v petek pa na UZ.