HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Ah...sem rekla, da ne bom več delala O testov, ker sem potem samo še bolj zmedena in točno to sem spet naredila. V petek je bila rahla črtica, včeraj zjutraj malo bolj močna, ampak še vedno ne enako kot testna, zvečer pa spet čisto rahla...sedaj pa ne vem, ali sem zgrešila vrh in je bil kao včeraj pozitiven ali kako. Moram malo kasneje spet narediti, da vidim če bo izginila. Sej smo pridni, tako da je tako ali tako vseeno in sem si spet samo zakomplicirala stvari, da se imam s čim ubadat, pa tako dobro mi je šlo . Če imam danes O, potem je ne pričakujem na materinski dan ...me pa kar fejst bolijo prsi, tako da zgleda da je že tako Verjetno je bil vrh LH včeraj, to se zgodi za kratek čas in se zgodi, da ga zamudimo....pa saj ni važno, danes ali jutri bo D dan, tako da....držim pesti na materinski dan! Kaj pa jaz, ko mam doma 50 O testov pa jih ne delam in po znakih ne morem 100% rečt, pa saj je vseeno, ampak meni so se tudi joške napele, kar je navadno po O. Vivaldi, mogoče pa ni neumno pustiti RR na stran...ko si nosečka je drugače kot takrat, ko čakaš in PAŠE, da se izpoveš sotrpinkam. Pri nosečkah pa je zgodba čisto drugačna in skrbi zagotovo niso dobre za pikico! Lepo, da nas prideš pozdravit LittleSun, SONČEK je
< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 11.3.2012 9:46:12 >