|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 36 [37] 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
24.2.2006 13:26:08   
PiaM
Alekseja, hvala za pozdrave, ti jo pa lepo pozdravi in povej, da naj čimprej okreva!!user posted image

FionaP, tudi tebi želim, da se čimprej pozdraviš in da te user posted image  počaka s prihodom na svet!user posted image

SoncicaT, lepo, da si sedaj vredu!user posted image

Tudi ostalim čvekam lep pozdrav in predvsem zdravja in dobrega počutja v spet mrzlih dneh in snegu!user posted image  Upam, da ga bo hitro pobralo in bo pomlad kmalu tu, ko pridejo naši user posted image  na svet!

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Marčice
24.2.2006 13:26:24   
soncicaT
Oj!

Mi se še zaenkrat držimo, čeprav opažam, da kadarkoli kaj migam, že čutim tisto menstrualno šraufanje, no danes pride naš atek domov, jupi, tako da zdaj pa lahko naš user posted image  pride..user posted image

Mene nekaj zanima, kje ste kaj mariborske marčice?? PiaM, MojcaP, neja, pa celjanarke in trboveljčanke? Mucica1, itd..?

Malo vas tudi pogrešam..user posted image

Lp


(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   RE: Marčice
24.2.2006 13:27:49   
soncicaT
Ha ha PiaM...no to je pa telepatijauser posted image

LP!

Mogoče se vidimo v porodnišnici!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 903
   RE: Marčice
24.2.2006 20:06:38   
tananejka
ŽIVJO PUNCE!

Samo še 4 dni, potem pa štartamo, ane???user posted image

Kavica: jaz sem tudi za CP in tudi ura mi ustrezauser posted image user posted image user posted image . Se že veselim čvekanjauser posted image

Beti1: Jaz imam moji punci tudi doma - ena ima vneto uho (sva v četrtek ob pol sedmih zvečer leteli k zdravniku - še sreča, da ni bilo treba ponoči na Metelkovo). Upam, da se bo tvoj nagajivi škratek hitro pozdravil.

FionaP: hitro okrevanje ti želim in tvoj user posted image  naj res počaka na rok, da boš imela malo več močiuser posted image user posted image user posted image

Frizerki in Karin želim, da bi šli čim prej domov....user posted image

Kako pa je ¨marčica¨ Peli??? Nič se ne oglasi. Upam, da se stiska s svojim malim srčkom.

Zdaj nas pa res loči še par dni, potem pa v napad. Me prav zanima katera bo prva marčica??? Katjandraž: jaz stavim nate...po moje te bomo že v torek na kavici pogrešaliuser posted image .


Lepo se imejte...
jaz se grem namakat (v banjo lezem pa kot, da bi jih imela 80 user posted image )




(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   RE: Marčice
24.2.2006 23:11:20   
neja
Jaz sem še tukaj in še vedno user posted image , upam, da bo tako vsaj še en teden, pol pa bo kaj bouser posted image . Naenkrat me je prijela želja po pospravljanju, tako da sem zadnja dva dni kar fajn migala in pripravljala še vse ostalo, kar je bilo za storit. Spravila sem se celo pucat drekce okoli hiše od našegauser posted image  in ne moreš verjet, kaj se jih je nabralo sedaj, ko je sneg pobralo...pa še dva smo imeli do sedaj (moj je zdaj že 14 dni samuser posted image ). Tako da sem naredila kar nekaj počepov saj sklonit se itak ne moremuser posted image .

No, Frizerki želim čimprejšnje okrevanje in da bi bila čimhitreje doma s Karin. Joj, srečnica, da se je že rešilauser posted image .

Katjandraž, tudi jaz navijam za tebe, saj si po PDP-ju sedaj ti na vrsti....tako da punce, prosim lepo, v vrsto se postavite in konec prehitevanja po desni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte, jaz pa grem sedaj gledat Gothiko ker je mojuser posted image  šel lepo žurat v šotor in sem fraj. Jutri pa se bodo namaskiraliuser posted image in spet v lajf. Joj, kako sem jim fauš. Pa saj bo drugo leto spet pust te pa bom tudi jaz malo na vrstiuser posted image .

Čau

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 905
   RE: Marčice
25.2.2006 9:12:58   
katjandraž
Frizerka, upam, da bosta z user posted image  kmalu doma!

Hvala, punce, da se hočete držat "voznega reda", vendar žal ne gre tako. Sem hotela napisat "najbrž", pa sem ravnokar videla, da je že rodila MojcaP, ki je imela rok 3.3. Čestitke še tukaj! user posted image  

Mislim, da naša user posted image  nima kakšne hude želje po prihodu na svetlo. Boste videle, kar nekaj vas bo prehitevalo, preden se bo naša odločila, da je čas. user posted image pri meni ne pomaga, me je pa kar nekaj čudno vmes bolelo. Ne vem, a sem kaj odprta al kaj, ampak ni blo nič prijetno, tako da smo mi za naslednjih 6 tednov zaključili.

Lep vikend, čeprav se najbrž še kaj oglasim. Odkar je naš mesec skoraj tu, moram skoz čekirat, koliko vas je že šlo v Rim. Firbec!user posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   RE: Marčice
25.2.2006 10:18:42   
tananejka
OJLA!

Jaz tudi firbcam, kaj se dogaja in koliko novih prebivalcev imamouser posted image .

Glede prihoda naše user posted image  tudi nič novega. Očitno se ima v trebuhu preveč luštnouser posted image . Pri meni stopnice definitivno NE pomagajo, ker jih imamo v hiši tolk, da bi mogla potem že v 7. mesecu rodit. A ima mogoče še katera kak recept poleg ˝telovadbe˝ in stopnic??? Jaz bi rada vsaj kakšno prehitela user posted image .

Zdaj me pa že pošteno matra kakšna je mala pikica, ki jo grejem skoraj 9. mesecevuser posted image .

Zdaj se grem pa igrat z mojima puncama... pa mal grem pucat, da mi bo hitreje čas minil do prihoda mojega user posted image .

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 907
   RE: Marčice
25.2.2006 12:30:08   
jerneja
pozdravljene,

očitno smo res vse tako neučakane, ne zdržimo več...)))
sama se ista, po tihem upam in si želim da bi bilo prej (PDP14.3.06), čeprav bo verjetno zamujala, ker ji tako paše v maminem trebuščku.

sploh ne morem verjeti, da bom tako kmalu že mamica...

naslednji teden se začne naš mesec, zato lepo imejte svojeuser posted image

lep vikend

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   RE: Marčice
25.2.2006 21:16:34   
spacey
Ojla marčice! user posted image

Sem slučajno zavila na tale forum in vas vidla in ne morem si pomagati, da ne bi kako besedico napisala... user posted image

Jaz sem bila lanska marčica, ampak naš škratek nas je presenetil na 1.april user posted image

Še par dni in bo vaš čas, vaš mesec in vaše štručke. Uživajte še do konca, pa čim lažji porod vam želim in seveda zdravega bejbija. user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil spacey -- 25.2.2006 21:17:17 >


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   RE: Marčice
25.2.2006 21:58:20   
Peli
Pozdravljeneuser posted image !

Čestitam Frizerkiuser posted image user posted image user posted image !
Lara78 - tudi tebi čestitke user posted image  - nisem vedela da si tudi ti RR-jevka; upam da vam gre dobro s puncama, predvidevam pa tudi da nimaš preveč časa za pisanje.user posted image user posted image user posted image
 Midva sva včeraj prišla domov in vam povem da je bil prvi dan kar naporen - bla sm živčna kot user posted image  imela sva že polno obiskov pa še "pošlihtal" se nismo v miru, potem mali ni hotel jest - sm moža poslala po druge cuclje, ponoči pa nismo skor nič spal. No dons je že bolš.
Drugače je bil Aljaž samo en dan na intenzivni saj je že eno uro po porodu jedu po flaški in so ugotovili da je z njem vse OK in da je zelo energičen in živahen, bil pa je 6 dni v topli posteljici. Sedaj je že nadoknadil izgubo teže po porodu in ima 1860g. V albumu lahko pogledate našgauser posted image . Zaenkrat se delno dojiva delno pa sva na adaptiranem mleku - upam da nama bo uspelo z dojenjemuser posted image .
 Ste ble kar pridne med tem časom k me ni blo na RR in sm vas na hitrco preletela. Vidim da ste že zelo nestrpne - v glavnem - zdej se naspite!
LP

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 910
   RE: Marčice
26.2.2006 6:23:00   
Anuš
peli A ti maš tudi Aljaža? Mojmu bo tako ime, če ne bo punčka sevedauser posted image Še enkrat čestitkeuser posted image
Vse ostale Sploh nimam cajta klepetat. Zdaj, ko nimam obveznosti, se skos dobivam na kavicah. Uf, da vam neki povem. V četrtek sem bila na CTG-ju, ki je bil sumljiv. Trebuh se mi je spustil za 2 cm. Po vaginalnem pregledu je G ugotovila, da sem 1,5 cm odprta in, da naj grem takoj v porodnišnico. Panika! Kako, a čist takoj? Ja, direkt. Se vsedem v avto in zavijem...domov. Sem si še noge pobrila, pa vse spakirala, pa najedla. In se čez kakšni dve urci odpravla z user posted image v porodnišnico. Seveda totalno prepričana, da bom šla domov, ker se ni nič dogajalo. In res. Dojenček je bil zjutraj zgleda samo ful živahenuser posted image . Jutranja telovadbauser posted image . Ampak je pa bla to generalka. Zdej imam pa res vse prištimano.

Skregana sem s tastom! Mi je zadnjič rekel, da mi čisto po pravici pove, da bi rajši videl, da bo fantekuser posted image . Da bo nadaljeval rod. Preklet user posted image zarukanuser posted image user posted image . Devet mescev se totalno nič s tem ne obremenjujem, pol mi pa ta klinac en teden pred rokom tako prijavi. Pol sem si pa prov punčko zaželela, da ne bo mel tega veselja. Al bo imel pa priimek malo spremenjenuser posted image Mater sem še zdej razkurjena.

katjandraž jst mam tudi (verjetno) v sredo ob 7.30 CTG. Mogoče ti rezerviram sobo zraven mojeuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   RE: Marčice
26.2.2006 7:37:39   
tananejka
Dobro jutro!

Ja, naši punci sta se ob 6:45 odločili, da je konec spanja....zdaj pa čakamo na ŽIVŽAV. Popoldan gremo na Pustni karneval na VIR, če ne bo premrzlo.

Peli: res lepo, da si se oglasila in super, da sta že doma. Tvoj Aljaž je pa pravi mali cukeruser posted image .

Anuš: ti se pa ne obremenjuj s tastom, škoda tvojega zdravja. Mi smo imeli tudi komentarje: A SPET BO PUNČKA.....BOGI OČKA....ITD, ampak midva z Andrejem sva se samo user posted image .....nama je bilo od začetka ČISTO vseeno, sam da bo vse OK pa bova najbolj srečna. A pol boš ti naslednja marčica.....ma, jaz sem pa že stavla na Katjondražuser posted image .

Spacey: lepo, da se javi kakšna mamica, ki je rodila v tem času....vi ste zdaj že veliki in verjetno že načrtujete novega user posted image ?? user posted image  Je pa luštno imeti spomladi otročka, ane? Mislim, zaradi oblačenja in vremena? Povej nam, kdaj ste šli poleti kaj na morje in kako daleč....meni misli že uhajajo nauser posted image .

Punce lep nedeljski danuser posted image !!!

< Sporočilo je popravil tananejka -- 26.2.2006 7:38:55 >

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   RE: Marčice
26.2.2006 10:14:23   
PiaM
Hvala za lepe želje, Spacey in lepo, da pokukaš med nas!user posted image

Peli, kako luštnega sinka imaš - pravi cukerček je in na slikah ne zgleda prav nič manjši kot ostali novorojenčki! Ja, upam, da vama bo dojenje uspelo, če ne, pa bo ravno tako o.k, samo da bo sinek zadovoljen in tudi ti boš potem!user posted image  Želim ti čimveč naspanih noči in lepo se cartajte še naprej!

Anuš, nič se ne jezi na tvojga tasta, pol ko bo pa punčka, ga bo pa okrog prsta sukala in se bo kar topil, boš vidla... Meni tudi sedaj vsi pravijo, da sedaj bo pa sigurno fant, jaz pa njim zavežem jezik - ne, punčka bo in vsi smo je ful veseli, še posebej Pia!!user posted image

Vidim, da smo vse dokaj podobno razpoložene - neučakane in hkrati ne moremo verjet, da bomo kmalu držale malo štručko v naročju...user posted image  Jaz pravim, če bo user posted image  lepo notri na toplem, pa naj bo še malo, lepo bi bilo da bo rojena marca, če ji bo...user posted image pa da bo malo topleje, brez snega!!!user posted image

Lep vikend tudi vam, user posted image marčice!

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   RE: Marčice
26.2.2006 15:21:28   
Anonimen
Tananejka, Spacey zivi na Obali, tako, da je bil mali skoz na morju user posted image  

Aja, zadnjic enkrat smo vas vidli zjutraj pred vrtcem user posted image  

(odgovor članu PiaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
   RE: Marčice
26.2.2006 21:26:35   
cebelicamaja
Zdravo!

Vidim, da smo vse v približno istem razpoloženju. Pa vsaka s svojimi problemiuser posted image user posted image user posted image .
Ma bomo že preživele, ne. Še kaj hujšega smo.
FionaP, kar lepo se pozdravi, da boš močna in čila pričakala user posted image .
Anuš, ti se pa kar nič na sekiraj zaradi tasta. Ni vredno, sicer je pa res, kot je rekla PiaM, potem ga bo pa punčka okrog prsta vrtela.
Tananejka, ti imaš tudi Andreja user posted image . So fajn fantje Andreji, ne user posted image .
Peli, lepo da si se oglasila, pa da je z vami vse v najlepšem redu. Samo to z obiski na prvi dan je pa res malo mimo. Jaz bom na vrata napisala. Pozor imamo ptičjo gripo in sars user posted image user posted image user posted image .
Spacey, obujaš spomine, ne. Lepo, da si se tudi pri nas oglasila. Daj se še potem, ko bo odprta tema na forumu dojenček. Nam boš kaj svetovala.
Ja Katjandraž. Jaz tudi računam nate, da boš prva. Če pa tvoje dete kaj zamudi in bo moje točno, se pa morda še v porodnišnici srečamo.
Neja, ti pa kar Gothiko gledaš. Ni to malo hud film, za user posted image . No, morda je pa dober recept za pospešitev poroda user posted image .
soncicaT, si se oddahnila, ko je tvoj user posted image domov prišel, ne.
frzerka, čimprej okrevaj. Pa naj te čim bolj crkljajo v bolnici.
barb, sedaj, ko nisi več v službi, uživaj, pa vse štiri daj od sebe.
beti1. Je tvoj žiga že kaj boljše?

Pa še da jaz malo poročam. Počutim se fantastično. Sicer pa komaj čakam, da spoznam malo dete. Sem imela včeraj ponoči nekaj izpadov (krč me je v nogo, pa v križu me je, ko se lezla s postelje na WC, pa roke so mi mrtvinčile...) je moj user posted image trikrat mislil: "sedaj pa bo treba it", ker ga je moje stokanje zbudilo. Sedaj si pa revež še na kolo ne upa it predolgo. Čeprav ga jaz spodbujam, naj le gre, dokler gre lahko. Ker potem, ko se dete rodi, mi bo bolj prav prišel doma.
Čutim pa na trenutke take blage (kot menstrualne) krče. Samo je dete tako aktivno, da se mi zdi, da ne misli it še ven.

Imam eno vprašanje za vas, punce. Se samo meni zdi, ali je res tako, da se deklice večkrat rodijo čez rok, fantki pa pred rokom. A je katera od vas to že slišala? Pa tiste, ki že imate otročke, je to držalo?

Glede pijače. Potem velja v torek ob 11h, Rustika v City parku? Jaz pridem, če bom še v enem kosu user posted image . Kdo še pride?

Fajn se mejte punce, pa upam, da bo mlaj vplival na vas tako, kot si želite.

Lep pozdrav,

maja

< Sporočilo je popravil cebelicamaja -- 26.2.2006 21:29:57 >


_____________________________

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   RE: Marčice
26.2.2006 22:09:58   
katjandraž
Kolk ste vse prijazne, ki stavite name, da bom prva, Ja, moj sine, k je skoz govoril, da pride Ana 2.3. je začel včeraj govoriti, da pride 5.3. Sem se že nekak sprijaznila, da pač pred rokom ne bom rodila, ampak po ...user posted image

Cebelicamaja, naš fant je prehiteval 9 dni, zdaj, ko čakamo user posted image , pa vidiš, kako je. Zgleda, da ta teorija res drži.user posted image

Jaz tudi predvidoma pridem v torek v CP, če ne bo kakšnega lepega presenečenja do takrat.

Je pa v torek prazna luna!!! Kami, februarčica, je enkrat pisala, da so njej babce v porodnišnici rekle, da ima ponavadi prazna luna še močnejši vpliv kot polna. Tako da, upanje ostaja!!! Trebuh imam praktično ves čas trd, velikokrat me močno špika tam spodaj, tudi nekaj podobnega menstrualnim bolečinam večkrat čutim, samo kaj, ko to traja že ves teden, konkretnega se pa nič ne zgodi. Mogoče se pa telo počasi pripravlja in bom imela ful lahek porod.user posted image  Pri Andražu takih predznakov namreč nisem imela, ko mi je odtekla voda, pa nisem bila praktično nič odprta, vse trdo ...

LP vsem! 

< Sporočilo je popravil katjandraž -- 26.2.2006 22:14:06 >

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 916
   RE: Marčice
27.2.2006 8:22:47   
tananejka
Dobro jutro user posted image

Vreme sploh ne bom komentiralauser posted image .

Katjandraž: tudi jaz sem slišala, da ima prazna luna večji vpliv na user posted image , kot polna. Potem je možno, da nas jutri na pijači kar nekaj manjkauser posted image . Jaz se sicer ne bi branila jutrišnjemu obisku Rima, ampak nič ne kaže na to, da si moja user posted image  želi ven. Očitno pa se tvoje telo res pripravlja.

Cebelicamaja: ja se strinjam, Andreji so pa res fejst fantje....moram mu pokazat, da se mu bo fajn zdelouser posted image

Jaz tudi jutri pridem v CP na kavico....tako, da se vidimo (kolikor nas bo do jutri ostalo v enem kosu).

RibicaRR: res je, sploh nikoli ne pogledam iz katerega kraja je tisti, ki piše. Spacy torej ni imela teh težav in vprašanj z morjem in potjo. Ti pa nas drugič pocukaj za rokav, ko nas vidiš pred vrtcemuser posted image .

Glede punč/fantkov pa jaz ne vem, če to drži: za moji je tako logično, da sta se rodili prej. Sta se pa moja nečakinja in nečak rodila nekaj dni pred rokom. Pa od prijateljice punčka je prehitevala za par dni.

Še kaj pište, da mi ne bo dolgčasuser posted image


< Sporočilo je popravil tananejka -- 27.2.2006 8:23:59 >

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   RE: Marčice
27.2.2006 8:44:10   
jerneja
pozdravljene marčevke,

joj kako hitro mine, v sredo se začne naš mesec. jutri imam izpit, upam da bodo kakšna prijetna vprašanja...))..držite pesti...

potem pa bo mogoče malo pavze za faks, ker tako nestrpno čakamo našega sončka... kdaj se bodo le naši malčki odločili, da pridejo ven....

mene čaka še dobrih 14 dni, celo nosečnost je prehitro res hitro minila,... sva se ravno z dragim pogovarjala,.. kako hitro je minilo...

boste šle letos z sončki na morje, imate že kakšne načrte kam, kako dolgo?

zasnežen pozdrav s koroške

jerneja

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   RE: Marčice
27.2.2006 8:50:47   
tananejka
Jerneja: če bo user posted image  zdrava in ne bo nobenih problemov gremo mi na morje že čez prvomajske praznike - takrat samo do Izole. Avgusta pa bomo ˝upam˝ šli na Šolto (otok pri Splitu), kjer smo bili lansko leto 14 dni in smo se imeli super. Vožnje je sicer 6 ur, pa trajekt slaba ura, ampak jaz misli, da ne bo problemov. Tam je pa itak idila za družinice (čisto morje, veliko otrok, nobenega hrupa in nočnega vpitja, ZELO prijazni ljudje).

Jaz že komaj čakam user posted image , ampak ko pogledam ven user posted image .

Lep pozdrav na Koroško...

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 919
   RE: Marčice
27.2.2006 9:03:06   
katjandraž
Jutro (kakšno je, tudi jaz rajši ne komentiram!)!

Vidim, da smo že vse zdolgočasene in se že kar zdaj malo oglašam.

Pri nas vse po starem, trebuh sicer več ali manj skoz trd, vsake tolk malo špikne in zaboli, kakšnega resnega pokazatelja pa ni. Andraž spreminja datume, kdaj bomo rodili kot po tekočem traku. Danes!!!! je njegov najnovejši datum. Upam, da ima tokrat prav. Malo bo sicer krize glede čuvanja malega, ker imata oba moja starša in sestra popoldne službene obveznosti, vendar je sestra rekla, da če njena šefica ne bo razumela, bo dala pa odpoved. Itak je totalno nezadovoljna v tej službi, išče drugo, vendar je ne dobi. Zdaj so jim plačo znižali na minimalca!user posted image

Mi bomo tudi mogoče šli že za prvomajske na user posted image . Imamo svojo (moja starša jo imata) garsonjerco, samo do Marede je treba, tako da mislim, da ne bi smelo biti ovir. Če slučajno ne bo imel user posted image  službe ali terena. So me pa prvič pozitivno presenetli v tej njegovi službi. Ta teden bi tudi moral biti na terenu in so mu dovolili, da ostane v LJ, glede na to, da imam v četrtek PDP.user posted image

Auč, zdej me je pa ful glava začela boleti, a je nizek pritisk danes zunaj al kaj?! K da bi se mi neki vrat zaštekal, pa kr mal se mi hoče vrteti. Grem se uležt, pa vam kasneje še kaj pišem!

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 920
   RE: Marčice
27.2.2006 10:54:24   
cebelicamaja
Katjandraž, zgleda da je res nekaj v zraku, ker mene tudi glava boli. Pa user posted image za slovensko vojsko, ker tvojemu pusti v lj ostat.
Jerneja, ti pa raztraj. Bomo mislile nate jutri na pijači.
Glede morja se bomo pa mi čisto prepustili toku in počutju. Jaz obožujem plavanje in morje, pa mi prejšnje poletje zaradi nosečnosti niti na misel ni prišlo, da bi šla na morje. Že ob misli na vožnjo in vročino mi je bilo slabo.
Letos bomo pa videli. Če ne na morje, bomo pa šli morda v Bohinj.

Pozdrav,

maja



_____________________________

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   RE: Marčice
27.2.2006 10:55:41   
katjandraž
Spet jaz!

Meni se je zgleda res neki vrat zaskočil, samo mi ni jasno od česa, ker se mi je to zgodilo prejle, ko sem vam pisala.

Hotela sem samo malo spet prešimfat to kuser posted image  SV. Moj user posted image  me je prejle klical, da so si premislili in mora v sredo zjutraj vseeno na teren. Haloooo? Jaz imam rok v četrtek. Tako da vzamem nazaj besede, ki sem jih včeraj zvečer rekla možu, da mi je zdaj bolj vseeno, kdaj rodim, ker itak ne bo februarčica, vodnarčica pa sploh ne. JST HOČEM DO SREDE RODIT!!!!!

Zdej, k mi je mal lažje, k sem se "zdrla", sem pa lačna ratala in grem jest. Kej pište, vas pridem po zajtrku počekirat!

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   RE: Marčice
27.2.2006 11:10:48   
barba
Ojla punce!

Men je vikend tok hitro minil, da sploh ne morem verjet. V soboto sem prvič cvrla krofe, včeraj so me moji domači pršli pogledat in čas ušel za tale forum.
Se morem privadit, da bom zdej kar doma. user posted image

Če bo jutri takole vreme, jaz ne bom prišla na kavo. user posted image  Mi je zoprno vozit po taki cesti.

Po mojem bo tud katjandraž prva, naslednja bo pa Anuš. user posted image  

Jerneja - srečno na izpitu user posted image

Drgač sem vredu. Naš/a user posted image  ful brca. Včeraj zvečer se je pojavlo eno čudno špikanje, pa je čez cajt minilo. Še sreča, me je kar mal zaskrbel. Nebi še šla v porodnišnico. Sem pa začela pit malinov čaj.user posted image  Je še bolj zanič, kot čaj za sečila za nosečnice iz Gorenjskih lekaren.user posted image

Lepo se imejte! user posted image user posted image user posted image
LP,barba

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   RE: Marčice
27.2.2006 11:23:36   
beti 1
Živjo punce!
Sem se morala malo naspat, sem bla ponoči spet 3x pokonc zaradi našega Žigija. Je ravno tolko še prehlajen, da se zbudi zarad kašlja, potem je pa halo. Hvala za vse dobre želje. Pa zadnje tri dni vstaja ob pol šestih, sem ravno zjutraj vprašala moža, če se bom sploh še kdaj naspala. Njemu ni problem, prespi večino nočnih bujenj, pa še za vikende po kosilu veselo dremucka tisti dve urici skupaj z malim. Jaz pa zadnje čase popoldan sploh ne morem spat.
Jaz mam pa tko rada sneg, da sem ga bla prav vesela, čeprav že komaj čakam pomlad. Se tolažim s tem, da ga čez dva dni ne bo več, ker bo spet sonček in 10 st. plusa.

Torej za user posted image velja jutri ob 11.00 v City parku, jaz bi raje Pod vodo, ker majo večjo izbiro tortic (pač še vedno nabiram kg user posted image ). Pol gremo lahko pa še skup do HM v kakšen šoping user posted image .

Pri nas so se zadeve kar se tiče prihoda user posted image  umirile. Trebuh je spet visoko, mali živahen, otrdeva sicer mi, ampak poskušam to ignorirat. me je pa danes skoraj kap. Sem mela zjutraj prav trde prste, pa komaj sem čevlje na noge spravla, tko da počasi, počasi bo tud pri nas. Še do petka bom pila magnezij, ker mam takrat še zadnji pregled pri g (na katerega v prvi nosečnosti nisem prišla), pa v četrtek je zadnji dan, ko se lahko prijavim na razpis.

Tananejka in čebelica maja jaz mam tud Andreja, so res zlati fantjeuser posted image user posted image user posted image . Sem že mislila, da je samo moj tak user posted image user posted image user posted image .

Peli res lepo, da si se oglasila. Pa super za vašega Aljaža, da je tako priden, da so ga že domov spustili, mu je zgleda samo prostora manjkalo. Je pa res lep fantiček.

Vse lepo tudi Frizerki.

Lepo, da nas je vsak dan več klepetulj tu gor, zdaj ko se začenja naš mesec.

Katjandraž se mi zdi, da ne samo, da vse navijamo zate in čutimo s tabo, ampak smo kar prepričane, da te bo Ana prišla pogledat še pred PDP-jem. Mogoče bo pa res kaj iz te polne lune, čeprav kolkor se jaz iz moje prve nosečnosti spomnim, pa če zdaj februarčice pogledam ma večji upliv kakšna močna fronta, ko fino pritisk pade. Zdej maš oboje na kupu user posted image , ni user posted image , da ne bo kaj iz tega ratalo. Se pa tud meni zdi, da se spodaj lepo pripravljaš na en ekspresen porod, tko da navijam za Ljubljansko porodnišnico, ker za Postojno, ne bo časauser posted image user posted image user posted image . Najboljš, da se z Anuš zmenta, da bosta ena drugi prostor v sobi držale, odvisno od tega, katera bo prej.

Zdaj pa moram laufat, spet ta razpis, mam že res vrh glave teh papirjev.

Lep dan


(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   RE: Marčice
27.2.2006 11:23:46   
soncicaT
Lep pozdrav!

No, malo da se oglasim.

Moj user posted image user posted image  mi je dal prenosni com v posteljo..user posted image ..tako da malo chekiram stanje tu gori.

Naj povem, da se mi je čez vikend izločal čepek..trdovratna sluz s krvjo...tako da sem 100% da je bil čep.

Zdaj celo razmišljam, da je mogoče to spodbudil pregled v bolnici en dan prej..ker G ni bila ravno nezna..kaj vemuser posted image .

Klicala sem v porodnišnico in so rekli, da je to čisto normalno in da lahko zdaj samo čakam..vsake toliko imam bolečine v križu, tako da...čakamo.Upam da še ne bo kmalu.user posted image

Jutri imam svojo G in ctg, pa da vidimo kaj bo rekla.

Moj dragi mi kuha, jaz pa res SKOZ lezim in res zaenkrat pomaga.Včeraj zvečer je tako pridno pomil vso posodo in počistil kuhinjo.user posted image  Res sreča da je prišel domov..

Nič, lepo bodite, UPAM da počakamo vsaj še kak teden, potem pa je vseeno...

LP


< Sporočilo je popravil soncicaT -- 27.2.2006 11:25:31 >

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 36 [37] 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 36 [37] 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?