Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Samo 1kg plusa - vsaka ti čast, jaz že 1 mesec nosim nosečniške hlače...
prave boje v mojem trebuščku. Smo zvečer vsi trije (štirje) gledali Tv in je več kot 1 uro non-stop razgrajal, da nisem mogla verjet.

prav tako. Včeraj sem imela pregled, naslednji četrtek pa me čaka morfologija. Tamal (ali pa tamala) me že 3 tedne brca, vedno močneje. Kako lep občutek
, lepo se imejte!
položi roko na moj trebušček, da bi ga začutil, pikica neha brcat. In zdaj se hecamo, da bo pravi mali razbojnik
se je po mojem glihkar zbudu in je začel.
,ta nižji je problem,ker je preblizu 100.Opozorila me je,če bo tri dni nad 95,se moram nujno javiti v bolnico LJ.Drugače pa sedaj-grem spat.
D.
in pospravljam ter čistim lepo počasi in si vzamem vmes malo pavze. A vas tud tako križ boli? Danes grem na telovadbo za nosečke in upam, da bom sploh lahko kaj delala, prejšnji teden me je skoraj zvilo, pa vaje niso težke.
Včeraj sem oblekla eno prehodno jakno in sem jo še komaj skupaj zaprla! Kaj boste ve naredile pozimi s tako velikimi trebuhi? Sem pogledala malo v H&M na oddelek za nosečke, pa je vse, razen bund. Če pa kupim navadno toliko večjo, da jo bom lahko zaprla, pa so mi rokavi do kolen!
.Zgleda,da sem včeri v LJ kej fasala.Tako,da danes samo poležavam in pijem čaj.PiaM glede križa sem jst rešila tako:Masirala sem se protirevmatsko kremo,oz.me je Pia mazala in par vaj za raztezanje sem delala.Glede trebuščka,je pri nas že orng trebuh.Sem taprava gospa trebušnik.Po riti me pobira in po bokih,trebuh imam pa res že gromozanski,brez heca.Že dva tedna nosim nosečniške hlače.Problem je samo v tem,ker me je v bokih in na riti dosti pobralo in mi vzadaj kr neki visi
.Mi že imamo voziček doma.Imam še ta velikega s košaro od Inglesine.Ta voziček smo kupili pred 12 leti za našo Pio,je tak s tavelikimi kolesi,v glavnem še ne iz mode.Naša Pia se je vozila notri dober mesec,ker ni prenesla,da ne vidi okoli.V glavnem drla se je,ko jesihar.Mi je pa prijateljica že lani pripeljala voziček,ko sem bila noseča za
Vida.Je od firme Graco in je kr moderen in funkcionalen.Mi bo še ta prijateljica dala od posteljice,previjalne mize in ostalih stvari.Samo,kolikor je ona rekla,da ne prej,ko bom jst v porodnišnici.Seveda,čisto razumljivo.
, do takrat pa se lepo imejte in se še kaj oglasim:).