Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, če imaš eno polno žlico v ustih. Je pa Aljoša pojedel najprej 100ml bučk potem pa še ene 100ml hruške, preden je zaprl usta - to je bilo samo za en obrok. Sem mu morala dvakrat pokazat, da je posodica s hrano REEEES prazna.
, spet je bilo bujenje ob 1 in potem ob 6. Ji včeraj zvečer nisem dala kaše, ampak samo mleko, tako da sem zdaj 100% prepričana da je lačna. Danes ponoči sem imela prave more, sem se ob 2 prebudila čist preznojena, tako da sem se mogla preobleči. Nevem kaj sem sanjala, mogoče mi spet kaj psiha dela????? Tako zdaj grem popit kavico, potem pa pod tuš in pripravit vse za plavanje....
Demi - vse najboljše za dopolnjenih 6 mesecev, prav tako pa tudi jutri praznuje Aljoša od violinski, tako da obema vse naj naj
ji bom mogla probat dat kuhanega, mogoče bo tistega jedla, da ji le surov ne paše!
!!!!
, pa že več kot mesec dni uvajava. Včeraj sem začela kljub temu z 2 gostima obrokoma + seveda čez obvezno mleko. Še nekaj bi vprašala - kam ve naložite gosto hrano, da veste, da jo je npr. pojedel/la 150 ml. A imate kakšne kupljene šalčke z mericami?
. Spi še vedno dobro, razen, ko ga midva štrapcirava zaradi palčka.
.
Hecam se. Aljoša spet spi, je čisto izmučen po plavanju. Verjamem, da tudi Demi spi.
.
. Ampak že imam prostovoljce, ki sem jih določila, da mi bodo pomagali
, Demi žal ne spi...greva zdajle na sprehod. Miševi a sta najina kaj v sorodu, tudi jaz se sprašujem kam dajo 200ml, Demi poje cca 100ml. Petri za hojco
Gašper
skute in jogurte (za popoldansko malico) ali boste počakale do dopolnjenega 6. meseca?
Jutro...evo Demi se že
, nič več
za mami. Spali smo od 20 pa do 00, pa pojest in do 6:00. Včeraj ni hotela pojest kaše, je bil tak jok in čist se je razburla. ALJOŠA
ZA POL LETA
Natasaxy jaz bom Demi začela dajati skutke in jogurte okoli 8 meseca. Še kasneje kaj napišem, ker je tečka