Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
spet trgovine v Avstriji 1.9.2005 20:34:55
|
|
|
|
anitaz
|
Mi smo bili ravno včeraj v Grazu.V HM in v Toysu Za dojenčke imajo tudi lepe cunce v Toysu,pa še malo ceneje so kot v HM,drugače smo pa mi bili v prvem HM,ki je en odcep prej,kot je Toys.Imeli so zelo veliko izbiro,pa malo drugačne stvari kot v Lj. Vozičkov je bolj malo,smo iskali "marelo",pa sem spotoma še vse ostalo pregledala Sedežev tudi zelo malo,ostalo pa imajo kar dobro založeno.
na kratko-se splača,pa v soboto imajo tudi odprto.
Sobotnega del.časa pa žal ne vem.
Prijeten nakup vam želim!
Anita
|
|
|
|
spet trgovine v Avstriji 1.9.2005 23:13:50
|
|
|
|
rija
|
Do 17.00.
|
|
|
|
spet trgovine v Avstriji 2.9.2005 16:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Toys in Ikea in H&M so v nakupovalnem centru west - imas zemljevid na njihovi strani, ce se ne motim.
Za C&A pa ne vem .. bom posikala linke.
Lp
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?