Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
in sicer ce kupim hiso v kateri je mozno ziveti vendar je potrebna obnove (temeljite) in se zato odločim da jo rajsi porusim do temeljev in gradim naprej gor kakor stanovanjsko rabim gradbeno dovoljenje kako je z tem na agenciji so mi rekli da prispevke imam plačane pa da samo potrebujem nacrt od arhitekta.No po forumih sem prebrala marsikej da je drago da nevem kaj vse potrebujes da se ne splača itd.Prosim svetujte kam naj se obrnem kaj naj najprej naredim to vem da morem na opčino ampak kako in kaj skom vse to nič ne vemm bi bila zelo vesela kakrne koli informacije hvala v naprej
Ali je potlej bolje da jo čist zrušiš pa zacnes od zacetka al ne kaj ti kaj svetuješ?Kaj morem na opčino sploh odnest da bi se pozanimala ali lahko dobis to gradbeno dovoljenje za rušenje in gradnjo?Kaj si mislila stem ce se grem sam obnovo a to spada to da sam noter urejas sam to ne pride pri nas v poštev ker bi radi dvostanovanjsko ali pa se motim?Še kaj mi povej pa hvala v naprej