|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška 2012
4.7.2012 14:24:41   
JasJas
Seed... hvala za razumevanje in prav imaš, za naše sončke je vredno VSE pretrpet... kar zadeva malinove liste pa ne, nisem sprobala, sem pred kratkim sploh zvedla za takšne učinke user posted image Z veseljem pa sprejmemo povratno informacijo, ali res pomaga... user posted image

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Goriška 2012
4.7.2012 14:43:42   
radirka
Doborodošla med nami, lepo da imamo še +1 ker nismo preveč pridne za klepetat, se bo morda malce več dogajalo tle gor če se nas nabere še kaj :) Zavrtanikova deluje prijetna ja, jaz sem jo imela na 1.ultrazvoku ker sem šla sredi noči v bolnišnico saj sem neki krvavela in je moj naredil celo paniko, hvala bogu po nepotrebnem :)
ta vročina je pa res nekaj groznega :/ tudi sama se bom za naslednjega user posted image verjetno odločila v kakšnem drugem letnem času.. ne vem če mi bo uspelo sploh preživeti do začetka septembra :) Grozno, se kuham, potim.. počasi se mi že trebušček začenja zadevati ker sem vse bolj lesena in samo počivala bi pod klimo user posted image
za čaj iz malinovih listov sem tudi sama slišala da naj bi zelo pomagal.. če ne drugače je verjetno saj dobra psihična opora, če verjamešuser posted image kje pa se ga kupi? V lekarni ali se ga dobi tudi v kakšni drugi trgoviin? :)
Lepo se mejte v senčkiuser posted image

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Goriška 2012
4.7.2012 15:19:03   
seed
no čez kak dan ali dva začnem z pitjem, bomo vidli če deluje, bom poročala :D upam da če ne pomaga je vsaj nevtralen, ne pa da bom sredi avgusta (PDP 1.8.) prosila za kakšen popadek :D jaz sem sicer od sosede ''ukradla'' vejo malin in posušila liste, pol sm pa odnehala ka so se mi zdelu čudni in sm šla v qlandii v uno trgovino z zdtavo prehrano (blizu sexy šopa;)) in tam kupila čaj ki se imenuje 9 mesecev... je bla zelo fajn prodajalka mi je vse razložila, tko da bomo vidli ;) glede na to da kmalu ne bomo več nedonošeni, me res čisto nič nebi motilo če mali pride kakšen teden prej vn (saj je tako in tako večji za par dni) in me reši teh muk :)

radirka hvala Bogu da je bil lažni preplah, pa vseeno ni nič narobe če se greš pokazat, pa kaj te briga, saj so tam zato! najpomembnejša ste ti in bebica :) glede čaja sem pa tudi jaz bol tako tako, kar skeptična ampak če ne more škodit, v skrajnem primeru lahko pomaga ;)

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Goriška 2012
5.7.2012 18:58:45   
kittyketty
oila! pa da se vam še jst malo pridružim.Sm iz Trnovega pri go. moj PDP je 20.11. to je moja druga nosečnost. Mam dve leti in pol starega sončka. Sm hotla povedat neki glede malinovih listov. Jst sm jih pila na koncu prve nosečnosti in sm rodila 2 dni čez rok. Sm tud jst slišala da so uredu in da pomagajo da maš močnejše popadke in da zato hitreje rodiš.

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Goriška 2012
5.7.2012 23:07:27   
JasJas
kittyketty, če si jih pila, se ti zdi, da so ti pomagali ali ne????

(odgovor članu kittyketty)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Goriška 2012
6.7.2012 9:34:57   
Matejkaa
Čau punce:)
Kako stee? Evo jst sm dans že v 8 tednuu user posted image , ampak sm staklna prehlad z vročinico,.. in upam, da gre čim prej mimouser posted image Zdravnik je reku, da se lahko vzame kšn lekadol, sam jst vsem mislim, da je bolše da se filam z čajom,... A ste mele tudi vi v nosečnosti kdaj kšno virozco?


lep sončeen dan Goričanke ;)

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Goriška 2012
6.7.2012 9:38:55   
seed
tudi mene zanima ali misliš da so ti pomagali kittyketty? saj malinovi listi naj nebi pospešili poroda, oz ga spodbujali, naj bi le mehčali maternični vrat in tako ko se porod začne poteka vse bolj hitro, imaš manj možnosti da si rezana itd... tako sem slišala :)

drugače pa dobrodošla med nami :)

Matejkaa, glede na to da smo bili noseči celo zimo smo jih staknili kar veliko, sem in tjak ak lekadola, čajček, pa tudi kakšno septoleto smo polizali, pa smo kar daleč prišli! ne se tolk sikirat, več kot panike zganjaš več bo težav ;) upam da boš čimprej boljše :)

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Goriška 2012
6.7.2012 17:10:10   
kittyketty
pozdravljene!
Ne morem vam povedat a so mi kej pomagali al ne kr nevem kako bi blo če jih nebi pila. Rodila sm v 3 urah kar pravijo da je za prvič kr hitro če pa so k temu pripomogli malinovi listi al bi blo tko tud če čaja nebi pila pa nemorm rečt. po moje če ga piješ po 37 tednu škodit nemore lahko smo pomaga.

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Goriška 2012
8.7.2012 0:35:48   
JasJas
In potem je bilo vse tiho.... Kam ste šle vse, pijete kje čaj iz malinovih listov???? user posted image user posted image user posted image

Sem bila v četrtek v qlandiji in v H&M imajo kar lepa kotička za nosečke in dojenčke, tudi znižanega je veliko....

(odgovor članu kittyketty)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Goriška 2012
9.7.2012 16:13:00   
Matejkaa
punce, a mogoce veste ce je v Gorici ksna trgovina, kjer bi si kupila majico z napisom ( prihajam febriarja ) :)
odstevam ze pocasi dneve do prvega pregledaa user posted image

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Goriška 2012
9.7.2012 17:59:16   
kittyketty
Jst ti nemorem pomagat Matejkaa kr nevem kje bi lahko tako majco kupla če pa ugotovim sporočim. Kdaj pa maš pregled? Jst pa odštevam dneve do mojga pregleda kr mam morfologijo in upam da mi bojo povedli za spol. Na NS ta kr dela tle v Go noče nč povedat kr da ni sigurn in da bi to blo bolj ugibanje.

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Goriška 2012
9.7.2012 21:58:35   
bodoba mamica
majčke a misliš da ne bi delali v "fotokopirnici" zravn gimnazije tam tiskajo na majce mogoče si sama napišeš doma in potem ti oni nrdijo nalepko za majco.
jst sm bla na nuhalni v lj pr pušenjaku in mi je že takrat reku da najbverjetneje je punčka in tudi na morfologiji mi je potrdiu moj ginekolog za gvišno pa mi bojo še enkrat potrdili na 3D-pregledu.


drugače punce kako ste?
a bo katera septembra šla v šolo za starše?

LEPO SE MEJTE

(odgovor članu kittyketty)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Goriška 2012
9.7.2012 22:05:32   
Matejkaa
v lj vem, da je ena taka trgovina z takmi majckami,.. pri nas pa tle dvomim, bom res najvrjetneje si jo dala sama tiskat :) kittyketty, jst imam 18.7 prvi pregled:) na NS grem pa v Lj k pusenjaku, imam jo pa 7.8.

Jst sm supeeer, zmirej bolj se veselim mojga srcka user posted image , ceprou do februarja je se daalec ;)

(odgovor članu bodoba mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Goriška 2012
9.7.2012 22:06:42   
Matejkaa
aja, jst se nevem kdaj bom sla v solo za starse... pomoje bi bilo kar super in ne prezgodaj ce grem v Septembru,.. al kdaj se gre ponavadi?

(odgovor članu bodoba mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Goriška 2012
9.7.2012 22:26:18   
kittyketty
jst sm dobro. Končno malo miru kr sm spravla mojga razgrajačka spat user posted image . Sm se malo utrujena od včerajšnje hoje do krnskih jezer ma ju3 bo že dobro. vam morm prou povedat kšno mi je nrdu tamali. Meni nč tebi nč  je v teniskah in oblečen šel v jezero jst pa v obuta in oblečena za njim kr je bla smo še glava nad vodo user posted image . V šolo za starše nebom hodila kr sm jo mela 2leti nazaj tko da mi je brez veze zgubljat čas kr sm vse že slišala. Matejkaa po moje je bujš da geš prej ku pa na koncu nosečnosti kr je lažje tko da ne fališ nč če greš septembra.

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Goriška 2012
9.7.2012 22:27:48   
seed
no glede majčk ne vem ampak vseeno mam lepe novičke ;)

RAZPRODAJE!

če katero že prijemlje nakupovalna mrzlica za bebija so v Baby centru v Kromberku fuuul mega reči! jst sm dns kupla previjalno ka je bla 70€ za 20e, ker je bla znižana 70%... pa postelninico sm tud dobila -50%... ful reči majo tko, tak da se splača pošpijat ;) pa H&M ma tud popuste na bebi oblekce, za punčke še posebi... ooo <3... mam i mamo fantka ma sm useeno dobila par reči ;)
zato me pa zdej trebuh boli za popenit od tolkega pohajanja ma smo useeno fuul veseli :) smo postlco zložili, postawli... jeiii :) zdej pa res sam čakamo :)

lep pozdrav vseem :)

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Goriška 2012
9.7.2012 22:34:34   
JasJas
IZVIRNO SPOROČILO: Matejkaa

punce, a mogoce veste ce je v Gorici ksna trgovina, kjer bi si kupila majico z napisom ( prihajam febriarja ) :)
odstevam ze pocasi dneve do prvega pregledaa user posted image


Moja soseda je imela tako majico, jo bom vprašala, kje je nabavila, sporočim....

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Goriška 2012
9.7.2012 22:37:32   
bodoba mamica
jst sm se prjavla na spletni strani šola za starše in mi je odpisala da lahko pridem že junija ampak da bi blo bulš septembra rok pa mam enkrat konc oktobra malo se mi spreminja enkrat 23.10 enkrat 6.11 bomo vidli k bo pršla vn.
u to se splača res it pogledat če majo take popuste še posebej zdej k je država začela šparat nad nami(nosečnicami) z paketi baje da ni več tko lahko ga dubit in še zdej k se še iščejo z temi novimi zakoni dobiš paket , ki si si ga izbral nekje 2msca po rojstvu otroka)(zvedla z prve roke od delavke na socialnem) tako da bo treba vse prej nabavit in ne čakat države da da kej

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Goriška 2012
10.7.2012 9:47:57   
JasJas
Ma user posted image .... jemljejo na vsakem koraku..... A ve katera, če so se kaj spremenile cifre zneskov, ki dobiš od občine, a sploh še dajo? Moja frendica je rodila začetek junija in je od občine Ajd. dobila 400 €, upam, da ostane tako vsaj še do feb.2013... user posted image

(odgovor članu bodoba mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Goriška 2012
14.7.2012 9:22:27   
Matejkaa
JasJas, ma mislim da ostaja isto, vsaj pri nas je bilo in bo še vedno 500€, tako so mi vsaj rekli na občini:)


(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Goriška 2012
14.7.2012 10:17:16   
seed
ahh... sm napisala kilometrski post in mi resetira računalnik :/ uglavnem... papirji so pri nas že urejeni vsi, ti ki so se dali uredit pred porodom :) torej, starševski, paketek za dojenčka, priznanje očetovstva... po porodu pa še nova vloga za državno štipendijo, za otroški in to za enxkratno pomoč od občine... pa moj bo mogu nest še to za očetovski dopust... aja...a kera ve... za to pomoč od občine (bdw, v tolminu dajo sam 200€, čeprow živim u Solkanu, mam u Tolminu pri starših stalno prebivališče in edino to šteje)... a oni sami pač zvejo da se je v občini rodil novi član, al morš nest gor kako dokazilo in ti dajo pol te obrazce? da ne bom ki zafučkala, vsak dinarček prow pride :)

drugače smo pa ravno včeraj imeli pregled, CTG kaže lepo delovanje srčka, že rahle popadke ampak nič kar bi nakazovalo na bližajočo akcijo, še kak dan bo zdržal not, srček včasih znori in bije bolj hitro ampak zgleda da ravno zarad teh krčew... zdej smo doma, čakamo da se kaj začne (no upamo da se bo čimprej), sam da še prej dobimo naročeni jogi in vrtiljak za postelco, da bo kotičk za malčka kompletiran, pol pa naj kr pride počas :)

en lep pozdravček vsem bodočim mamicam

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Goriška 2012
14.7.2012 22:56:58   
JasJas

IZVIRNO SPOROČILO: Matejkaa

punce, a mogoce veste ce je v Gorici ksna trgovina, kjer bi si kupila majico z napisom ( prihajam febriarja ) :)
odstevam ze pocasi dneve do prvega pregledaa user posted image



Sem vprašala sosedo, ona si je naročila prek spleta na www.popek.si, samo če mene prašate, full preveč za eno majčko - cca. 28€!!!! user posted image

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Goriška 2012
14.7.2012 22:58:59   
JasJas
Matejkaa, od kod pa si????

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Goriška 2012
15.7.2012 10:43:00   
bodoba mamica
je že prow vse kar se da je treba pobrat od te države, nč pustit že tako nas lupijo od vsake trani.
glej jst sm klicala na občino in tam so mi rekli nej kar pokličem na socialno, da tam mi bojo vse povedali (spraševala pa sm če sploh še občina da kej za novorojenčka) pa so mi tam povedli da da. tko da pozanimej se na občini in še pozanimej se k mislim da je možno da otroka nekako napišeš na tatu in dobiš denar od solkanske občine, če sm prow razumela da on je od tukej to se splača pozanimata.



včirej sm šla po malih nakupih in sm kupla dudo in stekleničko kako lep občutek kar zame bi mela k so tko lepe, kupla pa sm od MAM , lepi modeli in tudi kvalitetno tko so mi rekli.


lepo se mejte

in srečno seed user posted image

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Goriška 2012
15.7.2012 17:52:52   
želod
zio punce,še ena z goriske(nova gorica),PDP 16.08,to je moja 2user posted image l.p

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?