|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 11:27:17   
2ursae
KMA, si končno dočakala CTG . Koliko popadkov ti je pa pokazal? Men je zadnjič enega v 15 minutah, pa je G rekel, da to nič ne pomeni. Me ni niti pogledal, če sem kaj odprta.

Sem pa na istem kot zi - o teh stvareh nimam pojma. Mislim pa, da če te je naročil jutri, najbrž ni tako nedolžno ... Sklepam po tem, da imam sama CTG enkrat tedensko. Ne vem, jaz bi na tvojem mestu jutri že torbo vzela s seboj.

drž se in javi novičke

pozdravček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 11:27:55   
spella
A popadke tud čutiš, al ti jih je sam CTG pokazal. Jaz se namreč iz tistega grafa prav nič ne znajdem . Vem sam, da zgoraj meri otročkov utrip, spodaj pa reaktivnost maternice . Tiste vijuge mi pa niso nč več jasne . A se kera kej bolj spozna na to? Do katere številke pa naj bi se dvignil hribček ob popadku?

Če boš mela full močne popadke in boš še ztapreta ti bodo po moje dal kr uno svečko al gel in ne bodo čakali, da se sama od sebe odpreš . Sam vstavljanje tistega gela baj ful boli .

Jaz se bolj bojim tega pregleda kolk si oprt (še nisem mela) al pa vstavljanje tega gela kot pa samega poroda .

A "šlauf" boste nesle sabo v porodnišnico? Kje ste ga pa kupile?

Božajte svoje trebuščke in uživajte na sončku .

Lp Špela



(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 11:36:40   
KiSsMyAsS
Jst sm lezala pou ure na CTG in mi je pokazal krneki popadkov, pomoje ene 5 - usaj po krivulji sodec (5x je bla dvignjena), joj jst sam upam da mi nebo treba cakam da se odprem, ker mam use ohranjeno in zelo dobr zaprto. 2ursae mene na vsakem pregledu pogleda ce sem odprta in ce so poti ohranjene. Spella mislim nevem no - ce je otrdevanje trebuha popadek, pol jih cutim, ker mi stalno otrdeva, bolijo me tut use kosti medenicne in noge mi full zatekajo - drzte pestke da me jutr nebojo prevec mucli

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 12:50:16   
spella
Men tud vsake tolk časa trebušček trd rata, sa me sploh nč ne boli...tko, da po moje se tamala km ob trebušno steno prtisne . Včesih pa me tko špika v predlu jajčnikov oz spodnji del trebuha...kot bi me z nože bočez rezal....ampak samo, ko ustanem ...tako da to tud po moje ni popadek...ampak se samo poveča naval krvi v tist predel . Ene par nizkih hribčkov sicer je blo na CTG-ju (tam nekje na 5 minut)sam to je blo sam od 40 na 55 . A bom jaz sploh rodila ?

Lp špela

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 14:20:50   
ameli
Joj sem besna, sem že enkrat napisala cel roman, pa se mi je vse skupaj zbrisalo .
Drugače moram povedati, da še nisem bila ne na CTG in prav tako mi moja g ni pregledala odprtosti?? Kaj mam jaz to za eno dohtarco? Sicer pa imam pregled v četrtek in bom takrat najbolj videla kaka je situacija.
Sicer se meni zdi, ta je trdenje trebuha kar povezano s popadki, ker ko mi otrdi buši imam tudi motnje z dihanjem - al pa se mi to samo zdi.
Moj mora počakati vsaj še do 14.9. ker imam takrat še zadnji del starševske šole, če pa ne, pa se bomo tudi znašli.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 16:33:32   
Matej@
Zdravo, punce!

Se vam še js malo javim, da ne bo zgledalo, da nas je tistih iz ,,taveselega decembra'' tako malo .

Meni je bil tut prejšnji RR bolj všeč, ker doma še nimava adsl ali kabla, nalaga te strani ceeeeeeelo večnost, tako da počasi kar obupam, preden vas do konca preberem.

Js sm bla prejšnji petek prvič na CTGju, nč posebnega, srček pikici dobro dela, mislim, da popadka ni blo še nobenga. Kar se pa g. pregledov tiče - mene je g. pregledala samo prvič, potem pa nič več. Zdaj (36t 5/7) ne vem niti, al sm že kaj odprta, v kakšni legi je tamali, nič.... očitno bo lego prvo sprobala šele babca al kaj?!?

Prejšnji teden sm šla še v LJ porodnišnico podpisat za EA, za vsak slučaj, čeprav mam kr neki slabo vest. če bi se za to odločla, moja kolegica je bla dans ful presenečena, ko sm ji omenla, da bom mogoče rekla za EA... Kaj pa ve, a jo bo katera vzela? Sicer me poroda ni zaenkrat še nč strah, po svoje mi je izziv, če me katera razume ....

Kako si zapolnete dopoldneve? Mene včasih kr malo otožnost prime, pa pomislim, da ni to že kaka vražja depresija? Kak dan je čist o.k., kak dan pa se hormoni postavijo na glavo . Dans sm si pa glih še uspela sneti poročni prstan, tako so že roke in noge zatečene, da ne omenjam, da mi je samo še en par čevljev prav - a bo šla noga kaj nazaj ???

Toliko za danes, ko bom spet imela voljo čakati na doooolg download teh strani, pa spet kaj napišem. Vsem, ki ste že blizu PDP, želim čimprejšnje snidenje z vašimi pikicami, na čimboljši možni način. Ostale, ki smo pa že bolj proti tehtnicam, pa se še kaj slišimo!

Lepo se imejte!!!!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 17:14:45   
spella
Ah, to otekanje nog . Grem ravno ven,pa sploh ne vem kaj naj obujem...mi je že vse za dve številki premajhno . Ampak, za tale dva tedna si pa že ne bom novih čevljev kupovala!!! Si rajš pol kakšne nove privoščim . Komaj čakam ....pa kakšno cunjco tud ...sem prav naveličana že skoz enih in istih cot okrog hodt .

Jaz sem se odločila kr za naravni porod prez EA . Bi mela pol rada še otroke...pa bomo vsaj prvič probali kakšne so bolečine popadkov....če bodo pa prehude...se pa pri naslednjem odločim zanjo .

A opremo mate že vso?
Pa torbo za jenčija in porodnišnico naštimano? Jaz mam že vse priravljeno...nizki štart...sam čakamo, da se začne še kaj dogajat .

Lp Špela

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 20:03:24   
2ursae
jaz se nisem odločila za EA... ne vem, morda mi bo žal . Se mi pa zdi, da se naše drugorodke kar odločajo zanjo - to tudi najbrž nekaj pomeni, ne.
Danes sem govorila z eno novopečeno mamico, pa je rekla, da se 70% poroda sploh ne spomni več - tako najbrž narava poskrbi, da ima ženska več otrok .

Matej@, men je G pogledal lego pri UZ pregledu, je malček že mali netopirček (to mislim v smislu lege, ne da ima velika ušesca pa rilček, da ne bo pomote), tako da je že čisto ready za dolgo pot ven .

Dopoldne se prelagam sem pa tja, berem, čekiram RR in še kakšno malenkost uštimam po bajt - cajt kar gre. Sem iz manjšega kraja, ki ne nudi ravno nekih aktivnosti. Prijateljev tu nimam (sva novoprišleka), nimamo kafičev ... skratka ena sama osama .

Kar se cunj tiče, pa sploh ne vem, kaj bom nosila v času po porodu. Prejšnjih cunj najbrž ne (konf. št. 38 ), ker sem se mal preveč zredila, nosečniških pa tudi valjda ne. Punce, me prav zanima, kakšen trebuh bom imela po porodu - to bo še pestro.

uživajte in lepo spite

pozdravček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 22:02:13   
maya_slo1
2ursae, me pa name spominjaš glede doplodanskega prelaganja sem pa tja in te stvari. Sem tudi jaz novoprišlek v majhni vasici (Polica pri Grosupljem).

Začuda mi noge ne otekajo več, o "razštelanih" medeničnih sklepih pa sploh ne bom govorila.

Samo še na to mislim kdaj se bo že enkrat začel ta moj porod pa da končno opravimo s tem in začnemo cartat pa namesto ponoči na stranišče, otročka dojit in previjat! Eh, po tem bom pa glede drugih stvari jamrala!

Drž'te se punce!






(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 22:10:04   
2ursae
maya, a s Police si? Hehe, jaz sem pa iz Višnje Gore - pozdravljena soseda!

pozdarvček in nočko

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   September, mesec pričakovanj
7.9.2005 9:59:53   
maya_slo1
O, 2ursae, to je pa tamle čez čez hrib! Pozdravljena!!

Danes pa naprej prelagat se sem pa tja! Bom probala čas malo z učenjem zapolnit. Imam še en izpit za naredit, rok izpita je pa štiri dni pred PDP-jem (čisto preblizu sta si)! Koncentracijo za učenje imam na minimumu, mi jo pričakovanje dojenčka pobere! A ima katera podoben problem?




(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   September, mesec pričakovanj
7.9.2005 11:05:24   
2ursae
uh, meni hvala Bogu ni treba več študirat. Si ne predstavljam, da bi morala zdaj še za knjigo sedet... brrr . Je pa res, če imaš čas, se da.

Danes grem v Lj na pripravo na porod na Vojkovi. Sicer traja en mesec, tako da vsega ne bom slišala, ampak bom šla vseeno mal počekirat, nekaj bom od tega že odnesla.

A se ve kaj pripravljate na sam porod? Ok, vaje med. dna pa malinov čaj pa masaža presredka - kaj pa dihanje pa to? Nam so v šoli za starše bolj skopo povedali, pa tudi spomnim se praktično ničesar več ... moram se malo v teorijo poglobit. Imam knjigo Nega matere in otroka in mislim, da je not kar obsežno poglavje o porodu.

lepo se imejte na ta lep dan pa javite se kaj

pozdravček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   September, mesec pričakovanj
7.9.2005 12:08:36   
ameli
Hojla, jaz sem se vrnila iz 2. dela starševske šole. Smo kar fino dihali .
Prav tako sem se oglasila v službi in se poslovila, ker me verjetno letos več ne bo na spregled (pa jih tudi pogrešala ne bom preveč ). Počutje je OK, se mi pa zdi, da sem včeraj imela že kar nekaj popadkov , trebuh mi je trdel od zgoraj, pa tudi dihanje je bilo otežkočeno, kaj pa vem?
Moj je ves paničen, ko ga kaj pokličem v službo (nizki štart), tako, da mu sedaj raje pošiljam maile .
Sem se prav čudila danes v starševski šoli, kako malo je ! Bilo nas je 15 mamic in le 2 moža?! Ja halo dedci, a že vse veste, al kaj? Verjetno je tako samo pri nas na periferiji, v večjih mestih je več razgledanih možkih, vsaj upam?!
Še malo.... vmes pa se še kaj beremo, a ne?
Pia pa se je verjetno že rešila, bravo

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?