Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pri vsem tem sploh ni bitno, če bi mu ti dovolila....pri otrocih se veliko stvari pač kar zgodi...če to dovoliš ali ne...in če sedi sredi jajc in jogurtov, se kaj rado zgodi da kakšnega preluknja ali razbije...pa čeprav pri tem nima tvojega dovoljenja...in ne glede na to kako mu tumbaš da je hrana draga...
Res?...Jaz večkrat... Če uporabim javni wc za eno damo, ki je prišla ven vsa urejena, školjka za njo pa je ostala katastrofalna, se mi hitro zbudijo negativna sklepanja o njeni higieni...če v vrtcu ma pragu starš ves sladek stiska otroka k sebi, za ovinkom pa kriči nanj kot zmešan zaradi ene malenkosti...se mi tudi v glavi pojavi črv dvoma in negativno sklepanje o njegovi prijaznosti in vzgoji... če na cesti vidim par , kjer on drago stiska k sebi , čez ramo pa buli drugi v dekolte, se mi tudi nekako zamaje vera v njegovo pripadnost
... in potem mene tamala vpraša z žalostnim glasom: mami zakaj oni lahko, jaz pa ne smem ... no ponavadi sem ji takrat posebej na glas razložila, da so me ti brezbrižneži ziher slišali, da očitno še ne znajo brat in ne vidijo opozorilnih tabel, da se to ne sme. Ah ja ... pač za moje pojme se pri takih stvareh začne, nadaljuje pa pri tem, da v šoli učitelji nimajo nobene avtoritete, ker mulci pač vse lahko in jih starši še podpirajo itd. itn.