Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Držimo pesti ena za drugo in da res vsaka od nas čim prej zagleda
ali
.
in viden je bil le en folikl 5mm v desnem jajčniku v levem pa nekaj malih. kakšne izkušnje so vaše ....kako ste imele veljike folikle med
mal me je strah.
.
. Danes je ta mala škratka stara 8 mesecev in z možem sva sklenila, da greva spet v postopek. Od prvega IVF nimava nobenih zamrznjenčkov, tako da bi bilo potrebno znova v celoten postopek. Zanima pa me, kako naprej. Naj povem še to, da je moja osebna ginekologinja v kraju kjer živiva, na Ginekološki v Ljubljani pa naju je obravnavala dr. Ribič Pucelj. Sedaj pa ne vem, kako naj se spet prijaviva za postopek. A moram najprej do svoje osebne gin. po napotnico da sploh pridem do Ribičeva? Predvidevam da nama bo potem Ribičeva dala napotnico za IVF z zapisanimi zdravili, in šele s to napotnico bom lahko klicala za evidenčno št.? Aja, pa poslala naju bo če na SPB zagotovo.
NIČ celic.
od skrbi.
, kaj pa se bodo zdaj odločili na konziliju, kakšne so možnosti iz njihove strani.