Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Zakaj se mi mleko ne skisa?! 11.4.2012 21:26:27
Daschi
IZVIRNO SPOROČILO: posh
Kako pa to veš?
So mi povedale.
Ker ena druga, ki pri istih jemlje mleko, mi je pravila, kako naj naredim, da se mi bo mleko skisalo. Saj mogoče pa to traja več dni al kaj? Mogoče bo jutri skisano.
RE: Zakaj se mi mleko ne skisa?! 11.4.2012 21:32:27
dayya
kakor jaz vem je dobro da pod posodo v kateri kisaš daš leseno dilco ali časopisni papir, poleg tega ga jaz vedno pokrijem, pa vmes ga tudi slučajno ne primikam mora biti popolnoma pri miru pa na sobni temperaturi rajš bol toplo kot ne.
RE: Zakaj se mi mleko ne skisa?! 11.4.2012 21:33:27
posh
eh, pozabi. Enkrat samkrat je moja mama delala domači jogurt in spomnim se, da je imela posode zraven radiatorja. Če ti bo to kaj pomagalo, ker to je vse kar vem.
RE: Zakaj se mi mleko ne skisa?! 11.4.2012 21:34:10
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Posodo v kateri imaš TOPLO mleko premaži z kislo smetano. Če se ne skisa še takrat pa tisto posodo namoči v toplo vodo.
Aha. A da je prehladno al kaj?
Ne morem prsta not namočit, da bi vedla Pa raje z kislo smetano, kot z jogurtom, kot je ena napisala... meni da to boljši okus. Čez noč bi se ti že moralo skisati... no, ne tebi
RE: Zakaj se mi mleko ne skisa?! 11.4.2012 21:34:15
Daschi
IZVIRNO SPOROČILO: dayya
kakor jaz vem je dobro da pod posodo v kateri kisaš daš leseno dilco ali časopisni papir, poleg tega ga jaz vedno pokrijem, pa vmes ga tudi slučajno ne primikam mora biti popolnoma pri miru pa na sobni temperaturi rajš bol toplo kot ne.
pa župnik ne bo nič požegnov :))
No,men sta se pa ravno tisti dve skledi skisali, ki sem ju premikala.
Kolk časa se pa teb kisa? Mleko mislim.