Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.11.2012 13:47:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, spali ok. meeeegla je zunaj. T. gre v vrtec, jaz pa bom imela delovno-čistilni dan doma. Jaz tudi. Popoldan se bom pa potrudila da jutri, pri kavi, ne boš lačna. Zakaj jih že zadnjič nismo dobile? ker tebe ni blo zraven Seveda sem bila, še Matcar je prišla, pa nič doble :(
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.11.2012 15:39:16
|
|
|
|
oktober11
|
bambi pridna majakla za lačne želodčke po moje poteka debata za naslednji dan, ko si ti samo na kavo prišla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.11.2012 16:18:54
|
|
|
|
arabela*
|
...od dohterce, močna angina, dobila AB, pa priporočala mi je cepljenje, ker se mi prevečkrat ponavlja. Lačna sem tak, da komaj stojim, od včeraj nič jedla, še kave ne morem pit...upam, da bolečina spusti. Cel dopoldne sem prespala, zdaj pa bom kuhala čufte za dva dni Zunaj pa tak lepo toplo, me vleče na zrak, pa ne morem
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.11.2012 16:20:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, spali ok. meeeegla je zunaj. T. gre v vrtec, jaz pa bom imela delovno-čistilni dan doma. Jaz tudi. Popoldan se bom pa potrudila da jutri, pri kavi, ne boš lačna. Zakaj jih že zadnjič nismo dobile? ker tebe ni blo zraven Seveda sem bila, še Matcar je prišla, pa nič doble :( Takrat jih nisem prinesla ker nisem vedela ali bomo šle kam ali bomo samo kafetkale. In še dobro ker brez dela ni jela.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.11.2012 17:24:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, spali ok. meeeegla je zunaj. T. gre v vrtec, jaz pa bom imela delovno-čistilni dan doma. Jaz tudi. Popoldan se bom pa potrudila da jutri, pri kavi, ne boš lačna. Zakaj jih že zadnjič nismo dobile? ker tebe ni blo zraven Seveda sem bila, še Matcar je prišla, pa nič doble :( Takrat jih nisem prinesla ker nisem vedela ali bomo šle kam ali bomo samo kafetkale. In še dobro ker brez dela ni jela. hahaha prav imaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.11.2012 18:33:19
|
|
|
|
ly117
|
Mafini spečeni. Mi je pa Luka pomagal - je hruške rezal.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.11.2012 20:23:36
|
|
|
|
tjaShiika
|
evo mojemu je ratalo me pripričat... nazaj s protestov. Sprva še nisem hotla it, no pa sej ni bla slabo. Še je bla katera?? :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.11.2012 20:38:35
|
|
|
|
bambixxx
|
tjashika prideš jutri? rabiš prevoz ali gresta peš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.11.2012 22:32:36
|
|
|
|
bambixxx
|
jutri bo baje fino toplo, tako da se ne bo treba tako eskimsko oblečt . lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.11.2012 22:33:19
|
|
|
|
tjaShiika
|
ja zaj je tak da cca 12 bi naj bila v mestu nazaj... ampak do takrat pa imam čas.. ampak mislim da je te boljše da pridem peš do mitnice... če bo Zara budna pridema peš. Bom napisala še sem gor zjutraj kak pa kaj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.11.2012 22:35:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutri bo baje fino toplo, tako da se ne bo treba tako eskimsko oblečt . lahko noč! kar delaj lušte
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 8:24:25
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 8:30:17
|
|
|
|
oktober11
|
jutro se vidimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 8:47:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro se vidimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 13:44:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro se vidimo Fajn blo. Obljubim, naslednjič samo poslušam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 14:00:45
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro se vidimo Fajn blo. Obljubim, naslednjič samo poslušam. ti kar govori
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 14:16:10
|
|
|
|
karmen7
|
Hej, Ne sledim vam več...vidim da lutate okrog - jaz bi tudi to raje, kot čepela tam v pisarni... Drugače nič novega, v vrtcu je začel nek trebušni viruz razhajat, en iz skupine pri malemu je v bolnici V službi vse po starem - beri trenutno me vsi ignorirajo tako da komaj čakam da grem domov vsaki dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 15:55:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro se vidimo Fajn blo. Obljubim, naslednjič samo poslušam. ti kar govori Itak.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 16:25:24
|
|
|
|
majakla
|
Ly: hvala še 1x, super si zašila, hvala Karmen:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 17:55:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: hvala še 1x, super si zašila, hvala Ni za kaj. Če še boš rabla kaj ti samo prinesi, ker te še za zebe kaj naredim drugač se tak nena poleg spravim.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 20:48:30
|
|
|
|
bambixxx
|
jaz sem pa bila še zdaj na badmintonu in sem prav prijetno utrujena od celega dne. zdaj pa še masažo dobim od možeka, malo tv, pa ajo ajo! lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 21:05:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: hvala še 1x, super si zašila, hvala Ni za kaj. Če še boš rabla kaj ti samo prinesi, ker te še za zebe kaj naredim drugač se tak nena poleg spravim. Da ne boš mislila, da nimam še več. Mater, vsakič neka nova luknja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 21:07:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa bila še zdaj na badmintonu in sem prav prijetno utrujena od celega dne. zdaj pa še masažo dobim od možeka, malo tv, pa ajo ajo! lahko noč vsem! Uuu... pridna si. Meni že od pohoda cel dan oke dol padajo, samo da bi pa šla zdaj spat, to pa ne, bom kr raje zjutraj spet gagala. Uživaj na masaži! Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 21:19:44
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa bila še zdaj na badmintonu in sem prav prijetno utrujena od celega dne. zdaj pa še masažo dobim od možeka, malo tv, pa ajo ajo! lahko noč vsem! pohvalno (tvoje športanje in tudi možekova masaža)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.11.2012 21:22:33
|
|
|
|
oktober11
|
z malim bla skoraj celi dan sama, ampak sva se prav fino mela sedaj pa gledam housa. potem pa že čas za spanje ter priprave na novi dan.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?