|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
26.5.2012 15:49:05   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

v Lj ne bova šla, niso nič klicali, zdaj pa gre zdravnica na dopust user posted image . tak da se mi vse poruši z uvajanjem v vrtec po dopustu.

Res user posted image  .   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 901
26.5.2012 18:07:02   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Arwenko-sem se pozanimala,zakaj moram plačevat 30%.Vrtec se je tako odločil zato,ker traja tak dolgo,da CSD odločbo izda.Zato so tako naredli,da tisti,ki ne bodo rabli plačevat sploh,dobijo potem ta denar vrjen,oz. poračun ne bo tako velik,če bo potrebno plačevat več.

jaz bom tudi plačevala 100% več vrtca in to samo zaradi dohodka iz leta 2009 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image banda lopovska...sem bila v sredo na CSD in vprašala kako je s tem in mi je povedala da so naredili tak zakon, da se "obesijo" na zadnji dohodek iz bilokaterega leta samo da ljudjem al vzamejo denar oz. ga ne dajo...pa da plačujemo več vrtca. user posted image

Tole sigurno ne bo držalo, nikakor ti ne smejo dohodka iz leta 2009 upoštevat, jim pa sistem to naredi pri tistih, ki so bili vmes čisto brez. Ampak so pritožbe uspešne kolikor vem, ti moraš samo dokazila predložit, tebi lahko 2010 upotštevajo ali pa 2011 če že imaš dohodninsko.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 902
27.5.2012 9:03:04   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Arwenko-sem se pozanimala,zakaj moram plačevat 30%.Vrtec se je tako odločil zato,ker traja tak dolgo,da CSD odločbo izda.Zato so tako naredli,da tisti,ki ne bodo rabli plačevat sploh,dobijo potem ta denar vrjen,oz. poračun ne bo tako velik,če bo potrebno plačevat več.

jaz bom tudi plačevala 100% več vrtca in to samo zaradi dohodka iz leta 2009 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image banda lopovska...sem bila v sredo na CSD in vprašala kako je s tem in mi je povedala da so naredili tak zakon, da se "obesijo" na zadnji dohodek iz bilokaterega leta samo da ljudjem al vzamejo denar oz. ga ne dajo...pa da plačujemo več vrtca. user posted image

Tole sigurno ne bo držalo, nikakor ti ne smejo dohodka iz leta 2009 upoštevat, jim pa sistem to naredi pri tistih, ki so bili vmes čisto brez. Ampak so pritožbe uspešne kolikor vem, ti moraš samo dokazila predložit, tebi lahko 2010 upotštevajo ali pa 2011 če že imaš dohodninsko.

Aja? Ker je kr nekaj takih primerov,ki jih poznam,da so jim kr za 3 leta jemali,pa šteli vse živo.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 903
27.5.2012 9:03:28   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

v Lj ne bova šla, niso nič klicali, zdaj pa gre zdravnica na dopust user posted image . tak da se mi vse poruši z uvajanjem v vrtec po dopustu.

Res user posted image  .   user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image sranje

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 904
27.5.2012 9:03:42   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 905
27.5.2012 9:05:21   
matcar
Včeraj bilo fajn,malo sma bila za sebe,pol pa sem gledala preostanek Eurosonga in sem ful vesela rezultatov.user posted image user posted image user posted image Šla pa sem spat okoli pol 2-h zjutraj.Zdaj pa že veselo čistim po bajti,pa cote rihtam.Na kosilo pa sem se kr v spodnji štok povabla,ker nimam sploh ideje,kaj kuhat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 906
27.5.2012 9:37:41   
matcar
Eno vprašanje:katera od vas je računovodkinja?Oz. imate/jo računovodstvo doma?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 907
27.5.2012 16:13:53   
katy83
spet je vikend in spet se vam malo javim.

Kaj novega pri nas? To da smo brez plenice!!!! Tudi ponoči. user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila v Celju s kolegicami...smo se dobile skupaj z otročki in je pasalo!!!user posted image
Drugače doma kar depresivno...moj si v A službo rihta, pa nič ne dobi...bil že ne vem kje vse, vsepovsod rečejo, da bodo poklicali, pa nič. user posted image

aja, botrca - idi na davčno, zaprosi za izpiske tvojih prihodkov in jih nesi na CSD!!! pri meni so isto naredili, pa sem dokazala kakšne dohodke sem imela v 2010 in so mi potem upoštevali...res pa je, da jim računalnik vrže zadnjo dohodninsko odločbo ven in potem nastane zbrka...skratka, pritoži se in bodo punce porihtaleuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 908
27.5.2012 18:29:08   
majakla
Oj!
Mi2 še kuj čakava atija, da gremo malo na obiks. Nik pa še ni pri sebi, spal od treh do malo prej.
Aaa...evo ga, dijo!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 909
27.5.2012 20:50:05   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 910
27.5.2012 20:50:43   
matcar
Jaz pa sem ugotovila,da Maks sploh nič ne vidi na levo oko.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 911
27.5.2012 21:41:55   
botrca

so mi upoštevali dohodek iz leta 2009, ker v letu 2010 nisem imela dohodka...nisem pa imela dohodka ne v letu 2011 ne v 2010...tak, da tudi od dohodnine nimam nič...edino kar je možno da sem kaj dobila v letu 2010 za leto 2009 (3 mesece porodniške)...ja saj mi je povedala na CSD ker nisem imela dohodka iz leta 2010 so vzeli za leto 2009...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 912
27.5.2012 21:45:11   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

spet je vikend in spet se vam malo javim.

Kaj novega pri nas? To da smo brez plenice!!!! Tudi ponoči. user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila v Celju s kolegicami...smo se dobile skupaj z otročki in je pasalo!!!user posted image
Drugače doma kar depresivno...moj si v A službo rihta, pa nič ne dobi...bil že ne vem kje vse, vsepovsod rečejo, da bodo poklicali, pa nič. user posted image

aja, botrca - idi na davčno, zaprosi za izpiske tvojih prihodkov in jih nesi na CSD!!! pri meni so isto naredili, pa sem dokazala kakšne dohodke sem imela v 2010 in so mi potem upoštevali...res pa je, da jim računalnik vrže zadnjo dohodninsko odločbo ven in potem nastane zbrka...skratka, pritoži se in bodo punce porihtaleuser posted image

za plenice user posted image user posted image user posted image

za službo user posted image user posted image user posted image

za davčno...pa nisem vedela da to lahko naredim...hvala, da si mi povedala...aja kakšne si pa imela dohodke? oz. si jih imela...ker jaz sem imela nazadnje porodniško v letu 2009 prve 3 mesece. In na podlagi tega bom letos plačevala duplo več vrtca user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 913
27.5.2012 21:46:03   
botrca

Jaz pa sem ugotovila,da Maks sploh nič ne vidi na levo oko.user posted image user posted image user posted image

ono poškodovano? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 914
27.5.2012 22:21:35   
matcar

Ja!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 915
27.5.2012 23:11:04   
tjaShiika

Ja!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 916
28.5.2012 8:16:04   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tjaShiika)
Neposredna povezava do sporočila: 917
28.5.2012 8:31:34   
matcar
Otroci porihtani,Saš je že v vrtcu,z Maksom pa malo kasnjeje na kontrolo.Pa še na sestanek v šolo moram zaradi Lee!user posted image Moj pa bo cel teden doma.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 918
28.5.2012 8:52:13   
Arwenko

ojoj user posted image user posted image user posted image
Kaj pa dohtarji pravijo? Kaj je sploh bilo z očesom?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 919
28.5.2012 9:00:34   
oktober11
jutro

na hitrico prebrala zadnjo stran...

matcar user posted image user posted image user posted image za maksa. držim pesti da bi se stanje vseeno izboljšalo

drugače pa, vikend mimo. z malim greva v mesto (če bi se mi dalo rit dvigniti bi šla pogledat s čim ropota nekje v stanovanju user posted image ). v petek mi je fotoaparat crknil, po dobrih 3 letih zadovoljne uporabe. tak je to, če ga na mini dopustu najprej z vodo namočiš (in se potem celo popoldan trudiš da bi spet začel delati), naslednji dan pa ga z mivko zasipaš (in se potem celo popoldan trudiš da bi mivko ven izpihal da ga spraviš v delujoče stanje). potem pa še par dni dela, in na koncu žalostno izdihne. škoda, sem bla zadovoljna z njim, ni mi do metanja denarja stran user posted image pa še neke slikice mam na njem, jih morem nekak na rač spraviti.

lep sončni dan vam želim user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 920
28.5.2012 9:10:57   
matcar

Danes imama kontrolo spet.Poškodoval si je pri 17 mesecih,mu je steklo priletelo noter.Ja,od začetka,ko so mu poflikali,je videl,niti ni imel velike dioptrije,včeraj pa mi pravi:ne vidim te,pa sem stala 10 cm vstran od njega.Pa čisto mu je ven potegne.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 921
28.5.2012 9:12:04   
ly117
Jutro! user posted image

L v vrtcu, bila že v trgovini zdaj pa pijem kavo. Za mano naporen vikend in nikakor se ne morem spravit skupaj. Pa da se sredi noči zbudim in ne morem spat tudi ne pomaga. Posledično me že 2 dan zapored boli glava.
V soboto smo bili na Pohorju, je moj imel srečanje in je bilo po treh letih končno brez dežja. Včeraj me je pa tak čakalo pospravljanje in likanje. Pa svak je bil z nečakom in nečakinjo na kosilo.
Pol pa še morem v službo poklicat kak delam ker so čist pozabli na mene. Grem pa spet delat na staro delovno mesto. user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 922
28.5.2012 9:14:02   
ly117

Danes imama kontrolo spet.Poškodoval si je pri 17 mesecih,mu je steklo priletelo noter.Ja,od začetka,ko so mu poflikali,je videl,niti ni imel velike dioptrije,včeraj pa mi pravi:ne vidim te,pa sem stala 10 cm vstran od njega.Pa čisto mu je ven potegne.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 923
28.5.2012 9:14:14   
Arwenko

bogi maks. Upam, da rešijo zadevo, mogoče pa je samo kakšno vnetje ali pa kaj user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 924
28.5.2012 9:58:56   
bambixxx
dobro jutro,

končno sem se naspala user posted image . v petek je imel moj RD in je v soboto preveč "praznoval" (prišel včeraj ob 5h zjutraj domov v totalki user posted image ). ker naju je z malim zbudil ob 5h, smo imeli čisto zmrdano spanje včeraj, pa še na pikniku smo bili pri tašči in tastu. hb je vsaj mali zvečer v trenutku zaspal. jaz sem pa zvečer spet dobila vnetje žleze v dimljah in komaj hodim user posted image . pa tako lepo vreme je, bi šla malo ven z malim, ker sma danes edino fraj od celega tedna user posted image .

matcar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Maksa, upam da uspete kaj porihtat.
katy user posted image user posted image user posted image za plenice.
ly super za službo. user posted image

kava - kdaj ta teden?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Pručka
GTdesign

Ste rešili anketo za pručko: http://www.ringaraja.net/forum/m_6049089/mpage_1/key_/tm.htm#6049089

Da (16%)

Ne (84%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!