|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
30.5.2012 15:50:05   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Btw.: kdaj moram dati vlogo za znižano plačilo vrtca, če začne s septembrom hodit?

najkasneje 15 dni pred nastopom vrtca, ampak glede na zaostanke na CSD-ju, boljše da kar zdaj oddaš user posted image . Pa ne pozabi še zdravniškega potrdila za vrtec.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 976
30.5.2012 15:50:49   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Kdo je rekel, da ne bo dežja?

Pri nas že 2. dežuje, sopara pa taakaaa...

reeeees? pri nas niti kapljice...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 977
30.5.2012 15:52:34   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dobila danes končno odločbe za otroške in vrtec skupaj.Pri vrtcu mi je ostalo nespremenjeno,otroške pa so mi za 80€ zmanšali,tak da vprašanje,kolko pa če bom sploh dobila kaj 15-ga.user posted image

Ojoj, nič fajn.

Mi pa še kuj čakamo.
Kaj mislite, da bi morala poklicat kaj čarajo
al naj kar lepo čičam in čakam?

matcar user posted image
majakla lahko poskusiš poklicat, ampak kolikor sem slišala ne dajejo nobenih informacij po telefonu user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 978
30.5.2012 16:28:18   
majakla
Uf, sem bila na robu živčnega zloma, zdaj je že bolje,
mi je ostal pa spomin na roki (Nikov ugriz).

Tak, zdaj pa mu grem jajčke spečt - za nagrado. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 979
30.5.2012 18:33:59   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Btw.: kdaj moram dati vlogo za znižano plačilo vrtca, če začne s septembrom hodit?

najkasneje 15 dni pred nastopom vrtca, ampak glede na zaostanke na CSD-ju, boljše da kar zdaj oddaš user posted image . Pa ne pozabi še zdravniškega potrdila za vrtec.

Potrdilo moram dati k vlogi zraven? Al rabim to za vrtec? Ker glede na to, da sma zdaj s posvetovalnice dvomim, da mi bo spet še za vrtec dala. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 980
30.5.2012 18:35:37   
karmen7

Dobila danes končno odločbe za otroške in vrtec skupaj.Pri vrtcu mi je ostalo nespremenjeno,otroške pa so mi za 80€ zmanšali,tak da vprašanje,kolko pa če bom sploh dobila kaj 15-ga.user posted image

Ojoj, nič fajn.

Mi pa še kuj čakamo.

matcar user posted image
majakla lahko poskusiš poklicat, ampak kolikor sem slišala ne dajejo nobenih informacij po telefonu user posted image

Jaz sem zadnjič klicala za odločbo za od pa sem klicala direkt eno vodjo za to zadevo, mi je dvignila, nekih pametnih info pa nisem dobila. Da sedaj rešujejo decembrske vloge in da pač ko pridem na vrsto, pridem. Kdaj bo to pa ni znala povedati.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 981
30.5.2012 18:48:11   
Arwenko

Potrdilo moram dati k vlogi zraven? Al rabim to za vrtec? Ker glede na to, da sma zdaj s posvetovalnice dvomim, da mi bo spet še za vrtec dala. user posted image

Ne, potrdilo rabiš prvi dan ko začneš uvajat. A z vrtcem si že uradno pogodbo podpisala? Če si, potem res kr daj vlogo za znižano plačilo, če pa nisi, pa še to počakaj. Drugače je pa zdaj rok 30 dni pred vpisom kolikor vem, odkar je CSD prevzel to.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 982
30.5.2012 18:57:16   
arabela*
Dan..oz že čeruser posted image

Gremo počasi h kosilu/večerji, če pa ni časa bilo prej...naokoli, pa obisk...

pa z A sva bile v glasbeni, bo klavir igrala..le še na rezultate počakama do junijauser posted image

Zunaj pa prijetno....se zlilo...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 983
30.5.2012 19:26:58   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ne, potrdilo rabiš prvi dan ko začneš uvajat. A z vrtcem si že uradno pogodbo podpisala? Če si, potem res kr daj vlogo za znižano plačilo, če pa nisi, pa še to počakaj. Drugače je pa zdaj rok 30 dni pred vpisom kolikor vem, odkar je CSD prevzel to.

Ahaaaa torej potrdilo septembra. Pogodbo pa moram oddati do 5.6. v vrtec, imam pa v ponedeljek itak sestanek. Bom pa res to oddala čim prej, da mogoče do septembra celo dobim kak odgovor.

Btw.: sem našla eno vašo fotko user posted image  Leeeepiiii ste user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 984
30.5.2012 20:35:11   
matcar

Dan!

Midva tudi že doma. Cepljen je, malo je zajokal, pol pa spet akcija naprej. Velik je 80 cm, težek 10.380 g. Je zdravnica ugotovila, da bo po velikosti bolj po atiju. E bejž no user posted image  V glavnem, do novembra mir s temi posvetovalnicami user posted image

Če si že dobila odločbo,da je sprejet,moraš dat takoj,ker boš konec leta spet vlagala za leto 2013.Jaz sem ravno danes poslala.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 985
30.5.2012 20:36:55   
matcar

Ojoj, nič fajn.

Mi pa še kuj čakamo.

Ne,res ni.Samo nekaj mi ni jasno.Jemali so mi leto 2010,enako kot lani,ko sem vlagala po Teotovem rojstvu.Kak je te lahko blo takrat tak,zaj pa je tak,če je vse enako ostalo?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 986
30.5.2012 20:38:53   
matcar

Potrdilo daš prvi dan,ko nastopi v vrtcu,nič prej.Je pa fajn,da greš en teden prej k P,ker morata v Lab,pa kr blato zraven neseš.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 987
30.5.2012 20:41:00   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 988
30.5.2012 20:46:47   
tjaShiika
heila, meni danes spet ni uspelo prit do kafeja, mel aogromno za naredit, gremo jutri na krajše počitnice ;) :D

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 989
30.5.2012 20:52:18   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ahaaaa torej potrdilo septembra. Pogodbo pa moram oddati do 5.6. v vrtec, imam pa v ponedeljek itak sestanek. Bom pa res to oddala čim prej, da mogoče do septembra celo dobim kak odgovor.

Btw.: sem našla eno vašo fotko user posted image  Leeeepiiii ste user posted image

Hehe, super...je Janez kolikor vem danes že pisal tvojemu šefu, če jo lahko dobiva user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 990
31.5.2012 6:12:41   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 991
31.5.2012 6:13:12   
matcar
Kava,otroke porihtat,pa z Maksom v Lab,pol pa v vrtec.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 992
31.5.2012 8:31:45   
bambixxx
jutro,

spali smo ok, spet eno previjanje in polnjenje flaše ob 4h... zgleda se bom mogla tega navadit, če nočem da je vsak dan premočen user posted image .

danes na sporedu delovna terapija, popoldne pa plavanje. sem pa včeraj pri malemu med umivanjem zob opazila prvo petko desno spodaj user posted image , tako da nas še samo 3 zobki čakajo, potem pa ene 4 leta mira... upam user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 993
31.5.2012 8:43:08   
ly117
Jutro! user posted image

Kava, pol pa še ne vem. Vem samo to da mi že kronično primanjkuje spanca.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 994
31.5.2012 8:43:44   
oktober11
jutro

pokonci od 5, malega kar zobeki matrajo. sem htela napisati da zaj pa spi, ampak se ravno zbuja user posted image
danes mava v planu kavo, potem pa rihtat za voziček, nisva včeraj nič uredila user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 995
31.5.2012 8:44:14   
ly117

Dan!

Midva tudi že doma. Cepljen je, malo je zajokal, pol pa spet akcija naprej. Velik je 80 cm, težek 10.380 g. Je zdravnica ugotovila, da bo po velikosti bolj po atiju. E bejž no user posted image  

user posted image user posted image user posted image
Lepe mere. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 996
31.5.2012 8:44:58   
ly117

Podpis.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 997
31.5.2012 8:46:17   
ly117

Ojoj, nič fajn.

Mi pa še kuj čakamo.

Ne,res ni.Samo nekaj mi ni jasno.Jemali so mi leto 2010,enako kot lani,ko sem vlagala po Teotovem rojstvu.Kak je te lahko blo takrat tak,zaj pa je tak,če je vse enako ostalo?

Ni, ker takrat ti še niso otroške zraven šteli, zdaj so pa ti.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 998
31.5.2012 15:54:51   
bambixxx
tak, plavanje danes odpade, ker je gospodič šele pred pol ure zaspal user posted image .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 999
31.5.2012 19:45:38   
arabela*
Čeruser posted image

prišla s predavanj...smo se narežali,ko zmešani danes, pa še rum sem pila in sem prav fletne voljeuser posted image

Zdaj pa malo tv...počasi greva otroke rihtat za spanjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?