Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 15:50:05
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Btw.: kdaj moram dati vlogo za znižano plačilo vrtca, če začne s septembrom hodit? najkasneje 15 dni pred nastopom vrtca, ampak glede na zaostanke na CSD-ju, boljše da kar zdaj oddaš . Pa ne pozabi še zdravniškega potrdila za vrtec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 15:50:49
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kdo je rekel, da ne bo dežja? Pri nas že 2. dežuje, sopara pa taakaaa... reeeees? pri nas niti kapljice...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 15:52:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dobila danes končno odločbe za otroške in vrtec skupaj.Pri vrtcu mi je ostalo nespremenjeno,otroške pa so mi za 80€ zmanšali,tak da vprašanje,kolko pa če bom sploh dobila kaj 15-ga. Ojoj, nič fajn. Mi pa še kuj čakamo. Kaj mislite, da bi morala poklicat kaj čarajo al naj kar lepo čičam in čakam? matcar majakla lahko poskusiš poklicat, ampak kolikor sem slišala ne dajejo nobenih informacij po telefonu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 16:28:18
|
|
|
|
majakla
|
Uf, sem bila na robu živčnega zloma, zdaj je že bolje, mi je ostal pa spomin na roki (Nikov ugriz). Tak, zdaj pa mu grem jajčke spečt - za nagrado.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 18:33:59
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Btw.: kdaj moram dati vlogo za znižano plačilo vrtca, če začne s septembrom hodit? najkasneje 15 dni pred nastopom vrtca, ampak glede na zaostanke na CSD-ju, boljše da kar zdaj oddaš . Pa ne pozabi še zdravniškega potrdila za vrtec. Potrdilo moram dati k vlogi zraven? Al rabim to za vrtec? Ker glede na to, da sma zdaj s posvetovalnice dvomim, da mi bo spet še za vrtec dala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 18:35:37
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dobila danes končno odločbe za otroške in vrtec skupaj.Pri vrtcu mi je ostalo nespremenjeno,otroške pa so mi za 80€ zmanšali,tak da vprašanje,kolko pa če bom sploh dobila kaj 15-ga. Ojoj, nič fajn. Mi pa še kuj čakamo. Kaj mislite, da bi morala poklicat kaj čarajo al naj kar lepo čičam in čakam? matcar majakla lahko poskusiš poklicat, ampak kolikor sem slišala ne dajejo nobenih informacij po telefonu Jaz sem zadnjič klicala za odločbo za od pa sem klicala direkt eno vodjo za to zadevo, mi je dvignila, nekih pametnih info pa nisem dobila. Da sedaj rešujejo decembrske vloge in da pač ko pridem na vrsto, pridem. Kdaj bo to pa ni znala povedati.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 18:48:11
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Btw.: kdaj moram dati vlogo za znižano plačilo vrtca, če začne s septembrom hodit? najkasneje 15 dni pred nastopom vrtca, ampak glede na zaostanke na CSD-ju, boljše da kar zdaj oddaš . Pa ne pozabi še zdravniškega potrdila za vrtec. Potrdilo moram dati k vlogi zraven? Al rabim to za vrtec? Ker glede na to, da sma zdaj s posvetovalnice dvomim, da mi bo spet še za vrtec dala. Ne, potrdilo rabiš prvi dan ko začneš uvajat. A z vrtcem si že uradno pogodbo podpisala? Če si, potem res kr daj vlogo za znižano plačilo, če pa nisi, pa še to počakaj. Drugače je pa zdaj rok 30 dni pred vpisom kolikor vem, odkar je CSD prevzel to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 18:57:16
|
|
|
|
arabela*
|
Dan..oz že čer Gremo počasi h kosilu/večerji, če pa ni časa bilo prej...naokoli, pa obisk... pa z A sva bile v glasbeni, bo klavir igrala..le še na rezultate počakama do junija Zunaj pa prijetno....se zlilo...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 19:26:58
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Btw.: kdaj moram dati vlogo za znižano plačilo vrtca, če začne s septembrom hodit? najkasneje 15 dni pred nastopom vrtca, ampak glede na zaostanke na CSD-ju, boljše da kar zdaj oddaš . Pa ne pozabi še zdravniškega potrdila za vrtec. Potrdilo moram dati k vlogi zraven? Al rabim to za vrtec? Ker glede na to, da sma zdaj s posvetovalnice dvomim, da mi bo spet še za vrtec dala. Ne, potrdilo rabiš prvi dan ko začneš uvajat. A z vrtcem si že uradno pogodbo podpisala? Če si, potem res kr daj vlogo za znižano plačilo, če pa nisi, pa še to počakaj. Drugače je pa zdaj rok 30 dni pred vpisom kolikor vem, odkar je CSD prevzel to. Ahaaaa torej potrdilo septembra. Pogodbo pa moram oddati do 5.6. v vrtec, imam pa v ponedeljek itak sestanek. Bom pa res to oddala čim prej, da mogoče do septembra celo dobim kak odgovor. Btw.: sem našla eno vašo fotko Leeeepiiii ste
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 20:35:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Midva tudi že doma. Cepljen je, malo je zajokal, pol pa spet akcija naprej. Velik je 80 cm, težek 10.380 g. Je zdravnica ugotovila, da bo po velikosti bolj po atiju. E bejž no V glavnem, do novembra mir s temi posvetovalnicami Btw.: kdaj moram dati vlogo za znižano plačilo vrtca, če začne s septembrom hodit? Če si že dobila odločbo,da je sprejet,moraš dat takoj,ker boš konec leta spet vlagala za leto 2013.Jaz sem ravno danes poslala.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 20:36:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dobila danes končno odločbe za otroške in vrtec skupaj.Pri vrtcu mi je ostalo nespremenjeno,otroške pa so mi za 80€ zmanšali,tak da vprašanje,kolko pa če bom sploh dobila kaj 15-ga. Ojoj, nič fajn. Mi pa še kuj čakamo. Kaj mislite, da bi morala poklicat kaj čarajo al naj kar lepo čičam in čakam? Ne,res ni.Samo nekaj mi ni jasno.Jemali so mi leto 2010,enako kot lani,ko sem vlagala po Teotovem rojstvu.Kak je te lahko blo takrat tak,zaj pa je tak,če je vse enako ostalo?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 20:38:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Btw.: kdaj moram dati vlogo za znižano plačilo vrtca, če začne s septembrom hodit? najkasneje 15 dni pred nastopom vrtca, ampak glede na zaostanke na CSD-ju, boljše da kar zdaj oddaš . Pa ne pozabi še zdravniškega potrdila za vrtec. Potrdilo moram dati k vlogi zraven? Al rabim to za vrtec? Ker glede na to, da sma zdaj s posvetovalnice dvomim, da mi bo spet še za vrtec dala. Potrdilo daš prvi dan,ko nastopi v vrtcu,nič prej.Je pa fajn,da greš en teden prej k P,ker morata v Lab,pa kr blato zraven neseš.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 20:41:00
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 20:46:47
|
|
|
|
tjaShiika
|
heila, meni danes spet ni uspelo prit do kafeja, mel aogromno za naredit, gremo jutri na krajše počitnice ;) :D
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.5.2012 20:52:18
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Btw.: kdaj moram dati vlogo za znižano plačilo vrtca, če začne s septembrom hodit? najkasneje 15 dni pred nastopom vrtca, ampak glede na zaostanke na CSD-ju, boljše da kar zdaj oddaš . Pa ne pozabi še zdravniškega potrdila za vrtec. Potrdilo moram dati k vlogi zraven? Al rabim to za vrtec? Ker glede na to, da sma zdaj s posvetovalnice dvomim, da mi bo spet še za vrtec dala. Ne, potrdilo rabiš prvi dan ko začneš uvajat. A z vrtcem si že uradno pogodbo podpisala? Če si, potem res kr daj vlogo za znižano plačilo, če pa nisi, pa še to počakaj. Drugače je pa zdaj rok 30 dni pred vpisom kolikor vem, odkar je CSD prevzel to. Ahaaaa torej potrdilo septembra. Pogodbo pa moram oddati do 5.6. v vrtec, imam pa v ponedeljek itak sestanek. Bom pa res to oddala čim prej, da mogoče do septembra celo dobim kak odgovor. Btw.: sem našla eno vašo fotko Leeeepiiii ste Hehe, super...je Janez kolikor vem danes že pisal tvojemu šefu, če jo lahko dobiva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.5.2012 6:12:41
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.5.2012 6:13:12
|
|
|
|
matcar
|
Kava,otroke porihtat,pa z Maksom v Lab,pol pa v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.5.2012 8:31:45
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, spali smo ok, spet eno previjanje in polnjenje flaše ob 4h... zgleda se bom mogla tega navadit, če nočem da je vsak dan premočen . danes na sporedu delovna terapija, popoldne pa plavanje. sem pa včeraj pri malemu med umivanjem zob opazila prvo petko desno spodaj , tako da nas še samo 3 zobki čakajo, potem pa ene 4 leta mira... upam .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.5.2012 8:43:08
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Kava, pol pa še ne vem. Vem samo to da mi že kronično primanjkuje spanca.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.5.2012 8:43:44
|
|
|
|
oktober11
|
jutro pokonci od 5, malega kar zobeki matrajo. sem htela napisati da zaj pa spi, ampak se ravno zbuja danes mava v planu kavo, potem pa rihtat za voziček, nisva včeraj nič uredila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.5.2012 8:44:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Midva tudi že doma. Cepljen je, malo je zajokal, pol pa spet akcija naprej. Velik je 80 cm, težek 10.380 g. Je zdravnica ugotovila, da bo po velikosti bolj po atiju. E bejž no Lepe mere.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.5.2012 8:44:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Btw.: kdaj moram dati vlogo za znižano plačilo vrtca, če začne s septembrom hodit? najkasneje 15 dni pred nastopom vrtca, ampak glede na zaostanke na CSD-ju, boljše da kar zdaj oddaš . Pa ne pozabi še zdravniškega potrdila za vrtec. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.5.2012 8:46:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dobila danes končno odločbe za otroške in vrtec skupaj.Pri vrtcu mi je ostalo nespremenjeno,otroške pa so mi za 80€ zmanšali,tak da vprašanje,kolko pa če bom sploh dobila kaj 15-ga. Ojoj, nič fajn. Mi pa še kuj čakamo. Kaj mislite, da bi morala poklicat kaj čarajo al naj kar lepo čičam in čakam? Ne,res ni.Samo nekaj mi ni jasno.Jemali so mi leto 2010,enako kot lani,ko sem vlagala po Teotovem rojstvu.Kak je te lahko blo takrat tak,zaj pa je tak,če je vse enako ostalo? Ni, ker takrat ti še niso otroške zraven šteli, zdaj so pa ti.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.5.2012 15:54:51
|
|
|
|
bambixxx
|
tak, plavanje danes odpade, ker je gospodič šele pred pol ure zaspal .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.5.2012 19:45:38
|
|
|
|
arabela*
|
Čer prišla s predavanj...smo se narežali,ko zmešani danes, pa še rum sem pila in sem prav fletne volje Zdaj pa malo tv...počasi greva otroke rihtat za spanje
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Srečna, ker sem mama25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?