Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 11:24:13
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro, naporen vikend, v soboto žur do jutranjih ur, včeraj izležavanje . aaaaaaaaaaa, jaz bi tudi, jaz bi tudi res bi enkrat šla nekam ven, hjoj. drugi dan bi pa z veseljem preležala. ah ja, nekoč lahko se zmenimo ko bo Lent festival konec meseca in gremo babe enkrat skupaj ven spet . jaz sem absolutno za, sem pa ta prvi vikend Lenta odsotna, ta drugo vikend samo v petek fraj, ta tretji vikend pa zaenkrat petek in sobota.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 12:06:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej, da povzamem: IŠČEM SLUŽBO, BILO KAKO, EDINA OMEJITEV, DO 16. URE MORAM BIT GOTOVA OZ. VSAJ VSAK DRUGI TEDEN, KO JE MOJ POPOLDANSKI. Pliiis javite, če katera kaj izve oz. ve ... HVALA. enako bom povedala tud za sebe. In res, če bo katera kje kaj izvedela, naj javi..plissss...je preveč tečno doma aja, pa zaenkrat mi je vseeno kaki je delavnik, je varstvo urejeno
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 12:06:28
|
|
|
|
arabela*
|
jure, še tu čestitke
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 12:08:29
|
|
|
|
arabela*
|
Mojega poslala na pijačo, jaz pa urejam oz..finiširam diplomo...še malo pa bo zagovor , kak čas hitro teče... popolne pa gremo na nastop...A nastopa z pevskim
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 16:23:03
|
|
|
|
ly117
|
Dan! V soboto imela filmsko popoldne. Se mi ni dalo nikamor it. Luka je pa bil tudi priden. Moj je pa prišel domov že ob pol10 zvečer. Pol pa sma še malo čvekala in spat. Včeraj pa smo se hitro najedli in z gondolo na Pohorje. Sprehodli do razglednega stolpa in nazaj. Na poti domov pa je L zmanjkalo 1,2,3. Zvečer pa kopanje in pripravljanje za današnji šiht. Zdaj pa z L čakama da pride moj domov. Je moral dalje delat.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 16:24:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro, naporen vikend, v soboto žur do jutranjih ur, včeraj izležavanje . aaaaaaaaaaa, jaz bi tudi, jaz bi tudi res bi enkrat šla nekam ven, hjoj. drugi dan bi pa z veseljem preležala. ah ja, nekoč lahko se zmenimo ko bo Lent festival konec meseca in gremo babe enkrat skupaj ven spet . Všečkam.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 17:21:04
|
|
|
|
ly117
|
Jure vse naj,naj za tvoj prvi rojstni dan.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 17:21:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx arabela vse najboljše za RD! Podpis. pa še moj podpis
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 17:23:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Jure vse najboljše za 1. svečko! podpis
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 17:24:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 lep začetek tedna vam želim... hvala enako
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 17:25:40
|
|
|
|
ly117
|
Matcar upam da sta danes dobro porihtala.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 17:28:57
|
|
|
|
botrca
|
Oj, mi pa nismo šli na pohorje ravno zaradi gužve (je svak delal v soboto pa je rekel, da je bilo noro)...pa smo se včeraj odpravili na izlet v Olimje...čokoladnico mmmmmmmmm ...cerkev, jelenov greben in deželo pravljic...svetovno priporočam. Kuhat nisem rabla, ker smo najprej šli na kosilo v koblarjev zaliv...zvečer pa na kavo pri mladi lipi...pa na večerjo v gril ranco...mmmmmmmmmmmm. Prišli domov, se skopali in šli vsi 3 spat. Slike bom dala na fb.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.6.2012 22:52:10
|
|
|
|
majakla
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.6.2012 7:39:52
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, spali fajn, jaz pri kavi, mali še spi. potem greva v vrtec spet malo. zvečer pa grem v gledališče. bo kaka kava še ta teden?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.6.2012 7:49:00
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Včeraj bila v vrtcu na sestanku, danes gremo pa končno našo marelo pogledat. Pa hvala za čestitke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.6.2012 9:49:50
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj bila v vrtcu na sestanku, danes gremo pa končno našo marelo pogledat. Pa hvala za čestitke Karmen dobili danes fotko...pa je res lepa ful
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.6.2012 10:14:17
|
|
|
|
arabela*
|
dan pri nas nič novega.... včeraj bili na koncertu v Unionski, je A nastopala, bilo je prelepo danes pa dela prek glave, pospravljam, pa pucam malo..potem grem še na zadnji izpit, po šoli pa malo čagat
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.6.2012 10:27:08
|
|
|
|
majakla
|
Dan IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx bo kaka kava še ta teden? V četrtek ..?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.6.2012 12:20:37
|
|
|
|
danyy
|
Dan, končno se imam spet čas kaj oglasit, je prejšni teden bil moj doma, pa smo imeli en kup nekih opravkov. Ta teden je začel v novi službi, ima full čuden delavnik, tako da boma z malim ogromno sama, pa kaj hočema. Upam, da ne "umrem" od dolgčasa. Še vedno nismo dobili odločbe za vrtec, sem klicala in mi ni znala nič povedati, kdaj jo bomo,ostali s opa že večinoma imeli vpise v vrtec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.6.2012 14:09:39
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx bo kaka kava še ta teden? V četrtek ..? dopoldne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.6.2012 14:50:51
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj bila v vrtcu na sestanku, danes gremo pa končno našo marelo pogledat. Pa hvala za čestitke Karmen dobili danes fotko...pa je res lepa ful Super Ja res ste super na fotki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.6.2012 20:19:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx bo kaka kava še ta teden? V četrtek ..? dopoldne? Sem mislila ja, al ne? No, jaz imam do 15. cajt.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.6.2012 21:34:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx bo kaka kava še ta teden? V četrtek ..? dopoldne? Sem mislila ja, al ne? No, jaz imam do 15. cajt. V čet. mi je nekaj vmes prišlo, lahko jutri???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.6.2012 22:44:49
|
|
|
|
arabela*
|
čer Minilo...uživala, smo šli po šoli malo feštat, se najedli čevapov, nekaj spili..skratka minilo prehitro, bi še ostala, samo sem morala tamaličke it spat spravit, ker je moj v službi.... aja, pa še zadnji izpit sem pisala danes, vse pike.... ....tak da sem zaključila s šolo.... maličke spita, jaz pa porihtam še vse kar je treba, potem pa grem "mehiko" zjat
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.6.2012 22:49:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla V čet. mi je nekaj vmes prišlo, lahko jutri??? lahko jutri, ampak šele ob 11h v mestu ali v EP, ker imava z malim FT. še pride katera?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
27%)

lana (
73%)
Število vseh glasov: 99Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!