Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 13:47:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Matcar kdaj bi se midve lahko vidle? Da ne bo poletja prej konec. Lahko kadarkoli,pridem magari do tebe,če hočeš. Popoldan pri meni je full težko, ker gre moj mož spat in se midva ponavadi če je lepo vreme spakama ven, da ima mir. Lahko se kje dobima na kavi popoldan.Zaj grem sicer po Saš-a pa k logopedu,od 16-h naprej sem pa fraj,ju3 pa sem sploh fraj!Tak,da mi javi!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 20:16:18
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 20:17:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Matcar kdaj bi se midve lahko vidle? Da ne bo poletja prej konec. Lahko kadarkoli,pridem magari do tebe,če hočeš. Popoldan pri meni je full težko, ker gre moj mož spat in se midva ponavadi če je lepo vreme spakama ven, da ima mir. Lahko se kje dobima na kavi popoldan.Zaj grem sicer po Saš-a pa k logopedu,od 16-h naprej sem pa fraj,ju3 pa sem sploh fraj!Tak,da mi javi! Kaj če bi se mi2 ju3 popoldan na kavi dobile?Reči,kdaj lahko pa kje,se ti prilagodim,glede na to,da imam avto.Lahko pa še katera tudi pride!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 20:18:26
|
|
|
|
matcar
|
Bila pri logopedu s Saš-em,potem pa smo bili zunaj.Zdaj pa smo se ravno najedli.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 20:22:35
|
|
|
|
Arwenko
|
Mi smo jutri v MB, ker ima moj tisto tekmo v luknji...ki bi jo načeloma naj šle s tamalo gledat ne...to je ob 17.30. V službi sem jutri izredno, moram nekaj oddat, pol pa imam fraj, ampak ne znam povedat ali bom ob 12h fraj ali ob 15h , za pol urce pa moram do moje babice malo skočit s tamalo. Meni bi pasala popoldne kakšna kavica v mestu ali pa tudi drugje no, bom z avtom. V glavnem, zmenite se tak kot vam ustreza, jaz pa bom prišla, če bom uspela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 20:23:10
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 20:28:21
|
|
|
|
arabela*
|
ob kavici, pa položnice skup seštevam..pa rihtam vse ostalo...iščem ugodne variante za morje, pa se mi nič kaj pametnega ne zdi Bila na zaključku v šoli, so nastopali v slovenščini in angleščini, peli, pa pravljica..res lepo za videt naše baucke. Potem smo še učiteljicam dali darila....sem vesela, da smo tak fajn zorganiziran razred..da smo to porihtali v par dneh... MOj pa avto rihtal njegov....je akomulator crknil in je šlo spet 100 €..****u milu tetko... Mene pa še registracija čaka ta mesec ...nimam več od kje jemat, ko so sami izdatki zadnje čase Grem počasi otroke postavit pod tuš.... aja danes sem diplomo oddala še v referatu šole, tako da čakam na zagovor konc junija..
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 20:42:29
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Matcar kdaj bi se midve lahko vidle? Da ne bo poletja prej konec. Lahko kadarkoli,pridem magari do tebe,če hočeš. Popoldan pri meni je full težko, ker gre moj mož spat in se midva ponavadi če je lepo vreme spakama ven, da ima mir. Lahko se kje dobima na kavi popoldan.Zaj grem sicer po Saš-a pa k logopedu,od 16-h naprej sem pa fraj,ju3 pa sem sploh fraj!Tak,da mi javi! Kaj če bi se mi2 ju3 popoldan na kavi dobile?Reči,kdaj lahko pa kje,se ti prilagodim,glede na to,da imam avto.Lahko pa še katera tudi pride! Oooo to bi blo super Tam okrog 15 ure bi ti blo ok? Lahko kasneje...mi je vseeno...odvisno kak ti pobiraš otroke v vrtcu...Železničar? Ti je ok? Ne ljubi se mi v mesto capljat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 20:44:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Matcar kdaj bi se midve lahko vidle? Da ne bo poletja prej konec. Lahko kadarkoli,pridem magari do tebe,če hočeš. Popoldan pri meni je full težko, ker gre moj mož spat in se midva ponavadi če je lepo vreme spakama ven, da ima mir. Lahko se kje dobima na kavi popoldan.Zaj grem sicer po Saš-a pa k logopedu,od 16-h naprej sem pa fraj,ju3 pa sem sploh fraj!Tak,da mi javi! Kaj če bi se mi2 ju3 popoldan na kavi dobile?Reči,kdaj lahko pa kje,se ti prilagodim,glede na to,da imam avto.Lahko pa še katera tudi pride! Oooo to bi blo super Tam okrog 15 ure bi ti blo ok? Lahko kasneje...mi je vseeno...odvisno kak ti pobiraš otroke v vrtcu...Železničar? Ti je ok? Ne ljubi se mi v mesto capljat. Lahko ob 15-h,ja,ni panike!Je moj doma,tak da jih lahko ima malo prek.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 20:45:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Mi smo jutri v MB, ker ima moj tisto tekmo v luknji...ki bi jo načeloma naj šle s tamalo gledat ne...to je ob 17.30. V službi sem jutri izredno, moram nekaj oddat, pol pa imam fraj, ampak ne znam povedat ali bom ob 12h fraj ali ob 15h , za pol urce pa moram do moje babice malo skočit s tamalo. Meni bi pasala popoldne kakšna kavica v mestu ali pa tudi drugje no, bom z avtom. V glavnem, zmenite se tak kot vam ustreza, jaz pa bom prišla, če bom uspela. Prideš do Železničarja?Ob 15-h naprej sma z Karmen tam,pa če še bo katera uletela.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 21:03:14
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Mi smo jutri v MB, ker ima moj tisto tekmo v luknji...ki bi jo načeloma naj šle s tamalo gledat ne...to je ob 17.30. V službi sem jutri izredno, moram nekaj oddat, pol pa imam fraj, ampak ne znam povedat ali bom ob 12h fraj ali ob 15h , za pol urce pa moram do moje babice malo skočit s tamalo. Meni bi pasala popoldne kakšna kavica v mestu ali pa tudi drugje no, bom z avtom. V glavnem, zmenite se tak kot vam ustreza, jaz pa bom prišla, če bom uspela. Prideš do Železničarja?Ob 15-h naprej sma z Karmen tam,pa če še bo katera uletela. Jap, lahko :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 21:10:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Mi smo jutri v MB, ker ima moj tisto tekmo v luknji...ki bi jo načeloma naj šle s tamalo gledat ne...to je ob 17.30. V službi sem jutri izredno, moram nekaj oddat, pol pa imam fraj, ampak ne znam povedat ali bom ob 12h fraj ali ob 15h , za pol urce pa moram do moje babice malo skočit s tamalo. Meni bi pasala popoldne kakšna kavica v mestu ali pa tudi drugje no, bom z avtom. V glavnem, zmenite se tak kot vam ustreza, jaz pa bom prišla, če bom uspela. Prideš do Železničarja?Ob 15-h naprej sma z Karmen tam,pa če še bo katera uletela. Jap, lahko :) super!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.6.2012 22:13:52
|
|
|
|
tjaShiika
|
heilaaaa... ja sem sama sedela ob 10ih tam .. tak da sem spila kafe pa sem potem šla malo na sprehod okrog :) drugič :D
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.6.2012 8:00:41
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.6.2012 9:24:58
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! V službi, nekaj migam, pol pa domov pa proti vikendu. Ki bo celo poletni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.6.2012 9:28:48
|
|
|
|
majakla
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.6.2012 12:37:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! V službi, nekaj migam, pol pa domov pa proti vikendu. Ki bo celo poletni Za kafe velja,ne?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.6.2012 12:38:22
|
|
|
|
matcar
|
Bli v nabavi za ju3,imamo piknik za Teo-tov in mamin RD!Zaj pa malo počivat,pol pa na kafe.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.6.2012 12:38:36
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! V službi, nekaj migam, pol pa domov pa proti vikendu. Ki bo celo poletni Za kafe velja,ne? z moje strani ja...upam, da mi uspe v službi tu končat vse skupaj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.6.2012 12:57:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! V službi, nekaj migam, pol pa domov pa proti vikendu. Ki bo celo poletni Za kafe velja,ne? z moje strani ja...upam, da mi uspe v službi tu končat vse skupaj... No,super.Jaz možno zamudim malo,pridem pa do 15.30 100%!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.6.2012 19:17:29
|
|
|
|
majakla
|
Dan Če bo kaka kava v soboto ali nedeljo, sem poleg, imam čas. Drugače bom pač samevala doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.6.2012 22:41:42
|
|
|
|
arabela*
|
čer Vsi spijo pridno, jaz pa grem počasi mehiko pogledat in tud v deželo sanj. Bili na pikniku, ki smo ga starši iz A . razreda sami organizirali v naši "šolski gostilni"...Bilo super, se najedli, nasladkali, otroci se nanoreli in naigrali na svežem zraku...skratka prijetno druženje. jutri pa sobota, študiram, da bi si babnce naredle budilko in malo pešačile proti Pohorju, ampak se mi verjetno ne bo dalo , babncama pa še manj Nič grem..čaubau
< Sporočilo je popravil arabela* -- 15.6.2012 22:56:10 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.6.2012 22:44:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan Če bo kaka kava v soboto ali nedeljo, sem poleg, imam čas. Drugače bom pač samevala doma. morda še jaz uletim v soboto popoldne, če bo slučččaaaajjjno kafe....
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.6.2012 8:03:08
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pijem kavo in se spravljam k sebi. Luka seveda gor že od 7:15 jaz pa šla spat po polnoči. Drugač pa jeeeeee vikend.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.6.2012 8:09:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan Če bo kaka kava v soboto ali nedeljo, sem poleg, imam čas. Drugače bom pač samevala doma. morda še jaz uletim v soboto popoldne, če bo slučččaaaajjjno kafe.... Bi bla vesela. Kaj zaj babe in otročki, se gremo sončit al ja??? Jaz imam do 16. cajt.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Srečna, ker sem mama25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Zadnje s foruma
Varanjejosephine27Je seks prek interneta z neznancem varanje?da (
85%)

ne (
7%)

ne vem (
8%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!