|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
21.6.2012 20:52:40   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Maks je srečno prispel skupaj z vsemi ostalimi na Krk.

ja bravo..zdaj pa uživancija..user posted image

podpis user posted image

zakaj pa pride ju3 domov? upam, da se ni kaj hudega zgodilo user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
21.6.2012 21:09:14   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

podpis user posted image

Kaj? user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
21.6.2012 21:12:11   
majakla
Arabela: Wau kaka super novica, ČESTiTAM, daj povej več no.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
21.6.2012 21:22:06   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

podpis user posted image

Kaj? user posted image

Klical me je zdravnik,ki je doli z njimi,da ne morejo prevzet odgovornosti glede očke in ga ju3 pripeljejo domov.Se mi pa to totalno butasto zdi,ker mu je njegov Z v LJ še celo priporočal,da gre na morje,edino tunkat in potapljat se ne sme(to se itak ne,ker še ne zna plavat),Mislim,groza no.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
21.6.2012 21:57:08   
bambixxx

Klical me je zdravnik,ki je doli z njimi,da ne morejo prevzet odgovornosti glede očke in ga ju3 pripeljejo domov.Se mi pa to totalno butasto zdi,ker mu je njegov Z v LJ še celo priporočal,da gre na morje,edino tunkat in potapljat se ne sme(to se itak ne,ker še ne zna plavat),Mislim,groza no.user posted image

kaki bad user posted image user posted image . a tudi na lastno odgovornost ne more ostat?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
21.6.2012 22:04:13   
matcar

kaki bad user posted image user posted image . a tudi na lastno odgovornost ne more ostat?

Ne, ne more,ni hotel sploh slišat o tem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
21.6.2012 22:47:32   
tjaShiika
Heila, pa da se še jaz malo javim.

Spet nisme mogla na kafe, enostavno prevroče za malo pikico veni.. tak da smo veni al zgoodaj zjutraj al pa zvečer. Čez dan pa noter lepo na hladnem. user posted image

Arabela čestitam za službo user posted image sej bo morje drugo leto ;) kaj pa drugi kdaj kaj grete na korje, mi gremo 8.7 in že komaj čakam na hladno morje, v toti vročini že umiram :) sej je fajn sonček ampak kaj je pa preveč je preveč hehe user posted image

Upam da se v kratkem dobimo kaj na kafeju, pa zjutraj kaj, da se lahko pridružim, če sem še vabljena seveda. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
21.6.2012 22:56:57   
majakla
Hej bejbe, ko smo se za Lent menle, mene ne računajte,
ta vikend nikak, žal.
Naslednjo soboto pa končno via morje pičimo.

(odgovor članu tjaShiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
21.6.2012 22:57:05   
arabela*
matcar....ne vem kaj sploh naj komentiram...bogi Maksuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1434
21.6.2012 22:57:46   
arabela*

Hej bejbe, ko smo se za Lent menle, mene ne računajte,
ta vikend nikak, žal.
Naslednjo soboto pa končno via morje pičimo.

kaj pa kak dan zvečer kaka izy pijača mogoče?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
21.6.2012 23:00:20   
arabela*
eno vprašanje...saj ne vem, če sem že spraševala...

marca sem dobila te odločbe za otroške, pa vrtec..in bi od 1.1.2012 morala nekaj več vrtca plačevat. ampak še vse do danes ni nikjer sprememb, ni novih položnic, nič..zdaj pa ne vem ali naj to odločbo odnesem v računovodstvo vrtca, ker se bojim, da bom potem morala za nazaj plačevati..ali pustim, ker potemtakem itak nobenemu staršu niso še po novem sistemu zaračunali..al kak??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
21.6.2012 23:07:28   
arabela*

Arabela: Wau kaka super novica, ČESTiTAM, daj povej več no.

hvala vsem....sem tud jaz vesela...da malo začnem migat, ker mi ni za doma bit več...

Ni ravno v tem kaj sem se šolala sedaj...delala bom v trgovini, v katero sem poslala prejšnji teden ponudbo, ker me pač tako delo zanima ...in so me vzeli...bom probala, sproti pa še kaj dopoldanskega iskala....samo da se dela...user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
21.6.2012 23:09:04   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

user posted image sej bo morje drugo leto ;

ne ne moram ituser posted image

otrokom to veselje vzet....iščem varjante pa magari za tri dni....jutri moram rezerviratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1438
21.6.2012 23:14:46   
tjaShiika

user posted image sej bo morje drugo leto ;

ne ne moram ituser posted image

otrokom to veselje vzet....iščem varjante pa magari za tri dni....jutri moram rezerviratuser posted image

no pol pa vsaj to, boljše 3 dni kot nič ;) no še vedno za otroke velja obcija stari starši?? :D

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
21.6.2012 23:26:12   
Arwenko

marca sem dobila te odločbe za otroške, pa vrtec..in bi od 1.1.2012 morala nekaj več vrtca plačevat. ampak še vse do danes ni nikjer sprememb, ni novih položnic, nič..zdaj pa ne vem ali naj to odločbo odnesem v računovodstvo vrtca, ker se bojim, da bom potem morala za nazaj plačevati..ali pustim, ker potemtakem itak nobenemu staršu niso še po novem sistemu zaračunali..al kak??

ja, prvo stran odločbe bi morala skopirat in v vrtec nest in dobiš poračun. Kasneje ga neseš, večji poračun boš dobila, izognit se mu pa tako ali tako ne moreš, ker bodo slej kot prej tudi vrtci dobili dostop do baze. Tako da kr nesi in se probaj dogovorit za obročno odplačevnje. Midva sva imela za 5 mesece dobrih 50 eur poračuna samo, tak da nama ni bilo panike...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
21.6.2012 23:41:07   
Arwenko

To pa je tak poden ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
21.6.2012 23:45:58   
arabela*
A samo prvo stran odločbe? Bom nesla jutri...ja...saj mi je napisal prek maila že prejšnji mesec..ampak sem vseeno čakala..hempauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
21.6.2012 23:46:48   
arabela*

no še vedno za otroke velja obcija stari starši?? :D

pri nas neuser posted image ..imamo take razvajenke, ko samo mamo obrajtatauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1443
21.6.2012 23:47:22   
Arwenko

A samo prvo stran odločbe? Bom nesla jutri...ja...saj mi je napisal prek maila že prejšnji mesec..ampak sem vseeno čakala..hempauser posted image

Ja, samo prvo stran iz katere je razviden nov plačilni razred. Ker ostalih tvojih osebnih podatkov oni naj niti nebi videli. Odneseš pa na Smetanovo, tam je računovodstvo. Jaz sem kr po faksu poslala.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
22.6.2012 6:23:13   
matcar

Mi smo mogli nest kopije v računovodstvo,ker nimajo vpogleda v podatke.Tak,da ti priporočam,da nesi,ker lahko dobiš res kako neprijetno presenečenje.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
22.6.2012 6:26:46   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

To pa je tak poden ne user posted image user posted image user posted image

Ja,ful sem razočarana.Zvečer me je še vzgojiteljica klicala in ga je sama prepričevala,pa ni popustil.Je pa Maks sam bil v krizi,sicer ni kazal tako,ona je vedla,ker ga pozna v nulo,kopal se sploh ni,tako da sem potem razmišljala,da je vseeno boljše,da pride domov,je bilo to vse preveč za njega(operacija,kontrole,zdaj pa še morje).

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
22.6.2012 6:28:05   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
22.6.2012 6:29:38   
matcar
Pokonci že,kafe,počasi otroke porihtat,pol pa na borzo,pa CSD,pa na ZZZS še moram,pa letanje skratka cel dopoldan.Okoli 13-14h pa tak Maks pride.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
22.6.2012 8:14:25   
bambixxx
jutro,

kava, zajtrk, pol pa na FT v ZD, tak da vrtec odpade danes.
zvečer pa na Lent user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
22.6.2012 8:30:18   
oktober11
jutro

otrok zadnja 2 dni spet nenormalno siten, ni vrei ne na rokah, ne na tleh, ne poleg igračk.... vrei je samo ko spi user posted image pa še s tem ma probleme, sploh zvečer noče zaspati in mamo uro drenja vedno user posted image pa ponoči, bože moj... od 3 do 5 sem bla pokonci, 1 uro je pri nama spal potem pa ga je moj nazaj v njegovo sobo odnesel. ob 7 pa mali pun energije, jaz pa zalimana kot ne vem kaj user posted image mogoče spet zobeki, kaj te vem. slini se fejst, dlesni pa nima nič otečenih. bom se pustila presenetiti. ravno včeraj me je brat od mojega spraševal kaj se te mali cele dneve dere, da ni skoraj nič tiho user posted image

arabela* čestitke za šiht, super user posted image user posted image user posted image za morje boš pa že nekak zrihtala, magari grete res samo med vikendom. mogoče bo tvoj kaki petek fraj dobil, kaj te veš.

matcar kaka škoda za maksa user posted image saj še bo hotel kdaj iti, te bo pa ziher zdrav user posted image

vse tiste ki vam še malo manjka do odhoda na morje.... fouuuuuuš user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

mami007

če ste mlajše od 25 let, kaj imate?

punčko (57%)

fantka (43%)

Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!