|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
23.6.2012 20:27:19   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: danyy

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Drugač pa glej vse do Poreča, ne pa otokov. Sploh pa Krk nima pametne plaže, tak da...

nimam izbire...kaj veliko....

Ima zelo lepe plaže,otrokom primerne,sploh v Punatu,Baški,Malinski,Klimnu,Šilu,edino meni ni všeč v Omišalju.Pa v Njivicah je lepo,Vrbniku,sami lepi kraji na Krku!

S tem se strinjam, smo si letos ogledali skoraj cel Krk, edino za Šilo in Vrbnik nam je zmanjkalo časa - je na teh plažah kaj naravne sence?

Vrbnik ima,sicer je to senca od hribovja,drevja je bolj malo.Šilo pa je tudi podobno.Edino v Baški je skoraj brez naravne sence celotna plaža(no,je bla,ko sem bila nazadnje tam).

Hvala, ja v Baška je še vedno brez sence, pa verjetno gužva-že maja je bila.

Aha,pol je isto še vedno.Največ naravne sence je v Malinski in Klimnu.V Klimnu je še zravilno blato,zato smo se kr dosti hodli kopat tja,sta moja2 rinla skozi.Drugače pa ima tudi Punat naravno senco.Moja teta ima sicer bajto doli v vasi Pineziči in so tudi ful porihtali plaže tam,tak da se ni treba vozit.Prej pa smo se skozi hodli v vsa ta mesta kopat.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
23.6.2012 20:47:46   
ly117
Komaj še gledam, Luka pa tudi.

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
23.6.2012 20:52:00   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117
Glede dopusta in morjea je pa pri nas tak, da imam jaz namen celo poletje delat in pol v začetku septembra it na dopust. Morje verjetno boma ga vidli samo slovenskega, kar je meni tudi čisto prav. Samo da menjam okolje. Na Hrvaškko pa mojega ne dobiš.

zakaj?

Mene v Puli ne vidijo večuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
23.6.2012 20:52:32   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Če dobiš kako pametno ponudbo se priporočam...o bencinu pa raje ne bi, ker zatankama sedaj skoraj minimalno slovensko plačo user posted image

kateri datum?

5.7.-8.7. ali 12.7.-15.7. Vi?

smo nekako na istem....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
23.6.2012 20:54:02   
arabela*
Smo šli na Lent...prazno...potem pa na sladoled še v mesto in malo gledat body paintinguser posted image

potem še obisk dobili, zdaj pa počasi rihtanje za spanje...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
23.6.2012 20:55:45   
arabela*

Mi smo na istem, je moj začel v avstriji delat

tvoj tudi...

kam smo prišli...vsak drugi je že izven Slovenijeuser posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.6.2012 0:20:08   
tjaShiika

Drugač pa glej vse do Poreča, ne pa otokov. Sploh pa Krk nima pametne plaže, tak da...

Ima zelo lepe plaže,otrokom primerne,sploh v Punatu,Baški,Malinski,Klimnu,Šilu,edino meni ni všeč v Omišalju.Pa v Njivicah je lepo,Vrbniku,sami lepi kraji na Krku!

S tem se strinjam, smo si letos ogledali skoraj cel Krk, edino za Šilo in Vrbnik nam je zmanjkalo časa - je na teh plažah kaj naravne sence?

Vrbnik ima,sicer je to senca od hribovja,drevja je bolj malo.Šilo pa je tudi podobno.Edino v Baški je skoraj brez naravne sence celotna plaža(no,je bla,ko sem bila nazadnje tam).

Aha,pol je isto še vedno.Največ naravne sence je v Malinski in Klimnu.V Klimnu je še zravilno blato,zato smo se kr dosti hodli kopat tja,sta moja2 rinla skozi.Drugače pa ima tudi Punat naravno senco.Moja teta ima sicer bajto doli v vasi Pineziči in so tudi ful porihtali plaže tam,tak da se ni treba vozit.Prej pa smo se skozi hodli v vsa ta mesta kopat.

Mi smo vsako leto na Krku - mesto Krk. Prav v Krku so full lepe plaže, čista voda, in ogromno naravne sence (borovci). Sem pa bla v Baški, čisto nasprotje, niti pikice sence, gužva tak da ko se je en obrno na plaži smo se vsi lahko drugače ni blo za nič. Do vode si težko prišo ker je brisača pri brisači :/ No v mestu Krk je malo drugače. Letos definitivno spet na Krk :)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.6.2012 6:00:04   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

Mi smo vsako leto na Krku - mesto Krk. Prav v Krku so full lepe plaže, čista voda, in ogromno naravne sence (borovci). Sem pa bla v Baški, čisto nasprotje, niti pikice sence, gužva tak da ko se je en obrno na plaži smo se vsi lahko drugače ni blo za nič. Do vode si težko prišo ker je brisača pri brisači :/ No v mestu Krk je malo drugače. Letos definitivno spet na Krk :)

Ja,tam so tudi ful lepe plaže,ampak mi ne potegne,kak do njih prit.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tjaShiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.6.2012 6:00:26   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.6.2012 6:01:40   
matcar
Kot vidite,sma spet že pokonci.Kafe,pa net,mali pa se špila.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.6.2012 8:03:37   
danyy

tvoj tudi...

Tudi ja, je že kar dolgo razmišljal o tej možnosti, zdaj pa se je končno opogumil in mu sploh ni žal. Malo dalje se vozi, drugače pa plača itak večja, več dni dopusta, otroški dodatek višji (tu ga po novem sploh dobili ne bi).user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.6.2012 8:09:24   
danyy

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

Ja, tam smo tudi bili na ogledu - samo meni tudi ni jasno kje so pa apartmaji "nad "temi lepimi plažami? Ker tista plaža v kampu Ježevec je verjetno tudi grozno polna, glede na to kako velik je ta kamp.

Meni je full pomembno da je na plaži vsaj malo sence, ker jaz pa res ne maram vročine (verjetno posledica nekaj letnega dela v vinogradu v največji vročini user posted image user posted image ), pa tudi gužve ne maram preveč,tako da če ima katera še kak predlog za kak kraj (načeloma vseeno kje nekje do Šibenika) bom zelo vesela.user posted image . Smo večinoma hodili na Pag, tako da sem se ga kar naveličala.

(odgovor članu tjaShiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
24.6.2012 8:27:41   
arabela*
morninguser posted image

sem budilko naredla, pa se itak komaj zdaj zbudilauser posted image

Kavica...zajtrk, potem solarij.....neko delo, popoldne pa naokoli.

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
24.6.2012 8:28:39   
arabela*

Meni je full pomembno da je na plaži vsaj malo sence, ker jaz pa res ne maram vročine (verjetno posledica nekaj letnega dela v vinogradu v največji vročini user posted image user posted image ), pa tudi

jaz ne iščem sence na morju...je pa mi za otroke fajn da malo jeuser posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
24.6.2012 8:40:24   
bambixxx

Meni je full pomembno da je na plaži vsaj malo sence, ker jaz pa res ne maram vročine (verjetno posledica nekaj letnega dela v vinogradu v največji vročini user posted image user posted image ), pa tudi

jaz ne iščem sence na morju...je pa mi za otroke fajn da malo jeuser posted image

za otroke je najbolj fajn ta pol-šotor na plaži. se hitro postavi, na čistem sediš in senco imaš. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
24.6.2012 8:43:33   
karmen7
Morning!

Pri kavi trenutno, potem v trgovino, na vikend, zvečer no pozno popoldan pa v park na Lent user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
24.6.2012 8:44:34   
karmen7

tvoj tudi...

Tudi ja, je že kar dolgo razmišljal o tej možnosti, zdaj pa se je končno opogumil in mu sploh ni žal. Malo dalje se vozi, drugače pa plača itak večja, več dni dopusta, otroški dodatek višji (tu ga po novem sploh dobili ne bi).user posted image

Jap se podpišem user posted image  Edino ne vem kak je z otroškim...vidva sta dala prošnjo gori?

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
24.6.2012 8:49:03   
arabela*

Edino ne vem kak je z otroškim...vidva sta dala prošnjo gori?

lahko imaš ali tu ali pa tam....so pa tam vsekakor višji, pa menda nekje vsaka dva mesca se nakazujejo...

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
24.6.2012 8:55:38   
karmen7

Edino ne vem kak je z otroškim...vidva sta dala prošnjo gori?

lahko imaš ali tu ali pa tam....so pa tam vsekakor višji, pa menda nekje vsaka dva mesca se nakazujejo...

Gori so itak višji ja...mah za zdaj bom tukaj obdržala, sicer so mi jih zmanjšali (banda) ampak bomo potrpeli...bomo vidli kak bo stanje drugo leto

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
24.6.2012 9:11:02   
danyy

tvoj tudi...

Jap se podpišem user posted image  Edino ne vem kak je z otroškim...vidva sta dala prošnjo gori?

Jaz sem se jim pri nas odpovedala (mimogrede- v enem tednu sem dobila že rešeno odločbo o tem iz našega CDSja), vlogo sma gori že oddala, izplačujejo se na 2 meseca, se nama pa veliko bolj splača (pri nas sem jih po starem imela 40, po novem zakonu je čisto možno da bi bila brez, gori pa 100 e na mesec).Imam kar nekaj zemlje -v resnici čisto nič vredne, jo oddajam za res minimalen znesek, ampak pri nas pri otroških mi jo pa upoštevajo.
Glede otroških v avstriji se načeloma vloga vedno oddaja s 1.1 (pa dobiš potem za nazaj, se pa da uredit da ti že prej rešijo vlogo.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
24.6.2012 9:13:57   
danyy

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

za otroke je najbolj fajn ta pol-šotor na plaži. se hitro postavi, na čistem sediš in senco imaš. user posted image

Ga imamo in meni je je še v tem grozno vroče. user posted image , baje nismo kupili dobrega, ker nima nekih zračnikov pri straneh.
Itak pa vem, da z mojim malim škratom v senci tak ne bom sedela, ker sili samo k vodi in v vodo.user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
24.6.2012 10:15:17   
ly117
Jutro! user posted image

Z Lukcem sma spala do pol10. user posted image user posted image user posted image Fenomenalno. Ko bi bilo vsaki vikend tak. user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
24.6.2012 10:18:22   
ly117

Glede dopusta in morjea je pa pri nas tak, da imam jaz namen celo poletje delat in pol v začetku septembra it na dopust. Morje verjetno boma ga vidli samo slovenskega, kar je meni tudi čisto prav. Samo da menjam okolje. Na Hrvaškko pa mojega ne dobiš.

zakaj?

Mene v Puli ne vidijo večuser posted image

Mojega ne dobiš na hrvaško? Ker je Hrvaška draga in se začne morje južno od Dubrovnika proti Afriški obali. To je bil zdaj citat. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
24.6.2012 10:22:21   
ly117

Morning!

Pri kavi trenutno, potem v trgovino, na vikend, zvečer no pozno popoldan pa v park na Lent user posted image

Mi se bomo danes tudi tam nahajali. user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
24.6.2012 12:22:08   
bambixxx

Morning!

Mi se bomo danes tudi tam nahajali. user posted image

pa mi tudi verjetno user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.

V obdobju 15-20 mesecev. (0%)

Stekleničko smo uporabljali do njenega 3. leta starosti. (0%)

Število vseh glasov: 0

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!