Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 7:41:00
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Matcar: kak si rešila na zzzs?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 8:15:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Matcar: kak si rešila na zzzs? Pritožbo sem mogla napisat,pa priložla sem odločbo od zavoda za šolstvo in termine za terapije iz CSGM-ja,zaj pa moram čakat.Najbolj me pa to dvigne,da piše na tej odločbi od ZZZS-ja,da lahko podaš ustno pritožbo ali pisno.Zato sem šla tja,da bi kr ustno dala,pa drek od tega.Zaj pa čičat pa čakat.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 8:16:11
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 8:18:38
|
|
|
|
matcar
|
pokonci že od pol 5-h.2 l kave mam že v riti.Zaj pa čakam,da se bo gospodična zbudila,ker grema k njeni P.Imamo namreč pravo štalo doma spet.Lea samo sranje dela,pol pa je nedolžna ovčka,jaz pa najslabša.Pa še mati ji spet potuho deva,tak da še bombe z njene strani dobivam.Pa nobene podpore od nobenega no.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 8:38:53
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, T. ima zdaj 2 dni dopusta od vrtca. danes imava FT, jutri pa delovno v zd. hb da je malo lepše vreme. vsem, ki jih rabite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 9:06:19
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 9:12:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čaki...skupino torej razdelijo...pol jih ostane v jaslih in bodo še naprej žabice, pol jih pa gre naprej in bodo čebelice in grejo kam, a v 2. nadstropje? Ali sem zdaj jaz to narobe razumela? Narobe si razumela. Palčki so isto "stari" kot mi in tudi napredujejo. Samo njihova skupina se razdeli na pol. In polovica jih pride k našim in bojo čebelice ( pojma nimam v katerem nadstropju so ), druga skupina pa drugam. In koliko vem samo naša skupina ( ki napreduje ) ostane v tej enoti, ostali pa gredo v druge enote.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 9:16:03
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Dogaja v službi pa čeprav so dopusti. Drugače pa smo včeraj dobili adidaske za maleckega, ki sma mu jih naročila preko spleta, pa so super fajni! Še taki čisto fantovski modri so Aja pa študiram kam se dat v soboto, ko je lepo vreme napovedano. Kopanje odpade, ker ima mama tiste dneve. Kam torej na izlet, da ne padeš v gužvo na cesti (Bled odpade torej)? Logarska? Jaz bi šla na morjeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 9:20:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja pa študiram kam se dat v soboto, ko je lepo vreme napovedano. Dobro vprašanje. Sploh ko ima naš ata ( beri moj ) RD.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 9:33:09
|
|
|
|
majakla
|
Karmen: moj predlog morje. Ampak je čas taki, da gužva zraven spada. Mmm jaz bi tudi kam šla. Upam, da bo moj vsaj naslednji vikend kaj fraj. Matcar: saj ni važno pisno ali ustno, glavno, da ti to čimprej in pozitivno rešijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 9:40:42
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Karmen: moj predlog morje. Ampak je čas taki, da gužva zraven spada. Se strinjam! Samo moj ni navdušen nad tem predlogom, ker je kao predalež za vikend, pa gužva, pa se ne splača, pa več pokurima bencina kot je vredno, v glavnem nič ne bo s tem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 9:44:49
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Karmen: moj predlog morje. Ampak je čas taki, da gužva zraven spada. Se strinjam! Samo moj ni navdušen nad tem predlogom, ker je kao predalež za vikend, pa gužva, pa se ne splača, pa več pokurima bencina kot je vredno, v glavnem nič ne bo s tem. Jaz še tud moram nekaj domislit za vikend, sma pa večino časa sami s tamalo, tak da...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 10:22:50
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Karmen: moj predlog morje. Ampak je čas taki, da gužva zraven spada. Se strinjam! Samo moj ni navdušen nad tem predlogom, ker je kao predalež za vikend, pa gužva, pa se ne splača, pa več pokurima bencina kot je vredno, v glavnem nič ne bo s tem. Jaz še tud moram nekaj domislit za vikend, sma pa večino časa sami s tamalo, tak da... Boljš da si sama, kot pa s takim bimbotom kot je moj. Ne tja, pa ne tja, pa nikamor ker je gužva in se ne splača. Ja haloooooo poletje je!!! Na koncu bomi itak doma, že vidim kak bo to zgledalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 10:29:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Boljš da si sama, kot pa s takim bimbotom kot je moj. Ne tja, pa ne tja, pa nikamor ker je gužva in se ne splača. Ja haloooooo poletje je!!! Na koncu bomi itak doma, že vidim kak bo to zgledalo ....in ma pri meni ni problem it...včasih bi lenaril doma...zato raje kar naprej rezerviram, potem pa mora it Zdaj gremo za par dni v toplice..... me pa še avgusta mika kako morje..... moj predlog: za vikend na morje se splača....mi smo full izkoristili, ob šestih vjutro vstajali, pa plaža, dnevi so bili dolgi..tak da...tisti bencin edino reskiraš in je
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 10:30:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 ker je gužva in se ne je treba it tak čas, ko ni gužve
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 10:38:31
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 ker je gužva in se ne je treba it tak čas, ko ni gužve Itak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 10:39:54
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Boljš da si sama, kot pa s takim bimbotom kot je moj. Ne tja, pa ne tja, pa nikamor ker je gužva in se ne splača. Ja haloooooo poletje je!!! Na koncu bomi itak doma, že vidim kak bo to zgledalo ....in ma pri meni ni problem it...včasih bi lenaril doma...zato raje kar naprej rezerviram, potem pa mora it Zdaj gremo za par dni v toplice..... me pa še avgusta mika kako morje..... moj predlog: za vikend na morje se splača....mi smo full izkoristili, ob šestih vjutro vstajali, pa plaža, dnevi so bili dolgi..tak da...tisti bencin edino reskiraš in je Ja sej v planu oziroma mojih mislih je še vedno morje drugi vikend, ta ne, ker se ne morem kopat in mi je to potem brezveze. Včasih ga sploh ne razumem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 13:15:25
|
|
|
|
karmen7
|
Čakam da mi pripeljejo malico, sem si jo danes naročla, ker ko pridem domov, pobašem malega pa grema do mojih na vikend prosit, če ga lahko jutri popazita . Moj je jutri namreč cel dan v službi, jaz pa tudi do štirih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 13:24:59
|
|
|
|
Arwenko
|
No, ampak jaz bi res rabila kak pameten nasvet za vikend, sploh soboto ne...moj gre okrog 12h od doma...pol pa do večera s tamalo bit doma bo katastrofa V glavnem, ven se morava spravit, pa ne vem kam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 13:25:31
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, mi2 doma, T. se dela da spi (beri se pogovarja sam s sabo v postelji), jaz pri 2. kavi. sva šla po FT k frizerju, da bi ga malo pošišala, ker je imel spet tako čupo in da mu ne bi bilo vroče. pa je bil taki jok in stok ! komaj ga je nekak na brzino in na približno postrigla. pa to prvič zdaj taki upor . vedno ista frizerka, vedno mu pojem, da ni problemov, danes pa tako. ni mi jasno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 13:29:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko No, ampak jaz bi res rabila kak pameten nasvet za vikend, sploh soboto ne...moj gre okrog 12h od doma...pol pa do večera s tamalo bit doma bo katastrofa V glavnem, ven se morava spravit, pa ne vem kam... kopat se pojdita nekam, ali pa ji doma naredi bazenček in naj čofota. ali pa na kaki izlet, npr. v živalski vrt. ali pa jo k babici pelji, da se ti malo spočiješ .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 13:30:05
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko No, ampak jaz bi res rabila kak pameten nasvet za vikend, sploh soboto ne...moj gre okrog 12h od doma...pol pa do večera s tamalo bit doma bo katastrofa V glavnem, ven se morava spravit, pa ne vem kam... Ko boš našla kaj pametnega še meni povej...enaki problemi, pa itak bom na koncu s tamalim šla sama...sma se prej že kregala na to temo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 13:30:41
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, mi2 doma, T. se dela da spi (beri se pogovarja sam s sabo v postelji), jaz pri 2. kavi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 14:11:47
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko No, ampak jaz bi res rabila kak pameten nasvet za vikend, sploh soboto ne...moj gre okrog 12h od doma...pol pa do večera s tamalo bit doma bo katastrofa V glavnem, ven se morava spravit, pa ne vem kam... Ko boš našla kaj pametnega še meni povej...enaki problemi, pa itak bom na koncu s tamalim šla sama...sma se prej že kregala na to temo Hmmm, tisti živalski vrt se mi fajn sliši...Karmen, a gremo skupaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.7.2012 14:25:48
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko No, ampak jaz bi res rabila kak pameten nasvet za vikend, sploh soboto ne...moj gre okrog 12h od doma...pol pa do večera s tamalo bit doma bo katastrofa V glavnem, ven se morava spravit, pa ne vem kam... Ko boš našla kaj pametnega še meni povej...enaki problemi, pa itak bom na koncu s tamalim šla sama...sma se prej že kregala na to temo Hmmm, tisti živalski vrt se mi fajn sliši...Karmen, a gremo skupaj? Komot
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?