|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
26.7.2012 7:41:00   
majakla
Jutro

Matcar: kak si rešila na zzzs?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
26.7.2012 8:15:47   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jutro

Matcar: kak si rešila na zzzs?

Pritožbo sem mogla napisat,pa priložla sem odločbo od zavoda za šolstvo in termine za terapije iz CSGM-ja,zaj pa moram čakat.Najbolj me pa to dvigne,da piše na tej odločbi od ZZZS-ja,da lahko podaš ustno pritožbo ali pisno.Zato sem šla tja,da bi kr ustno dala,pa drek od tega.Zaj pa čičat pa čakat.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
26.7.2012 8:16:11   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
26.7.2012 8:18:38   
matcar
pokonci že od pol 5-h.2 l kave mam že v riti.Zaj pa čakam,da se bo gospodična zbudila,ker grema k njeni P.Imamo namreč pravo štalo doma spet.Lea samo sranje dela,pol pa je nedolžna ovčka,jaz pa najslabša.Pa še mati ji spet potuho deva,tak da še bombe z njene strani dobivam.Pa nobene podpore od nobenega no.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
26.7.2012 8:38:53   
bambixxx
jutro,

T. ima zdaj 2 dni dopusta od vrtca. danes imava FT, jutri pa delovno v zd. hb da je malo lepše vreme.

user posted image user posted image user posted image vsem, ki jih rabite. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
26.7.2012 9:06:19   
ly117
Jutro! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
26.7.2012 9:12:20   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Čaki...skupino torej razdelijo...pol jih ostane v jaslih in bodo še naprej žabice, pol jih pa gre naprej in bodo čebelice in grejo kam, a v 2. nadstropje? Ali sem zdaj jaz to narobe razumela?

Narobe si razumela. Palčki so isto "stari" kot mi in tudi napredujejo. Samo njihova skupina se razdeli na pol. In polovica jih pride k našim in bojo čebelice ( pojma nimam v katerem nadstropju so user posted image ), druga skupina pa drugam. In koliko vem samo naša skupina ( ki napreduje ) ostane v tej enoti, ostali pa gredo v druge enote.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
26.7.2012 9:16:03   
karmen7
Jutro!

Dogaja v službi pa čeprav so dopusti. Drugače pa smo včeraj dobili adidaske za maleckega, ki sma mu jih naročila preko spleta, pa so super fajni! Še taki čisto fantovski modri so user posted image Aja pa študiram kam se dat v soboto, ko je lepo vreme napovedano. Kopanje odpade, ker ima mama tiste dneve. Kam torej na izlet, da ne padeš v gužvo na cesti (Bled odpade torej)? Logarska? Jaz bi šla na morjeeee user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
26.7.2012 9:20:56   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Aja pa študiram kam se dat v soboto, ko je lepo vreme napovedano.

Dobro vprašanje. Sploh ko ima naš ata ( beri moj user posted image ) RD.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
26.7.2012 9:33:09   
majakla
Karmen: moj predlog morje. Ampak je čas taki, da gužva zraven spada.

Mmm jaz bi tudi kam šla. Upam, da bo moj vsaj naslednji vikend kaj fraj.

Matcar: saj ni važno pisno ali ustno, glavno, da ti to čimprej in pozitivno rešijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
26.7.2012 9:40:42   
karmen7

Se strinjam! Samo moj ni navdušen nad tem predlogom, ker je kao predalež za vikend, pa gužva, pa se ne splača, pa več pokurima bencina kot je vredno, v glavnem nič ne bo s tem.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
26.7.2012 9:44:49   
Arwenko

Se strinjam! Samo moj ni navdušen nad tem predlogom, ker je kao predalež za vikend, pa gužva, pa se ne splača, pa več pokurima bencina kot je vredno, v glavnem nič ne bo s tem.

Jaz še tud moram nekaj domislit za vikend, sma pa večino časa sami s tamalo, tak da...

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
26.7.2012 10:22:50   
karmen7

Jaz še tud moram nekaj domislit za vikend, sma pa večino časa sami s tamalo, tak da...

Boljš da si sama, kot pa s takim bimbotom kot je moj. Ne tja, pa ne tja, pa nikamor ker je gužva in se ne splača. Ja haloooooo poletje je!!! user posted image Na koncu bomi itak doma, že vidim kak bo to zgledalo user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
26.7.2012 10:29:02   
arabela*

Boljš da si sama, kot pa s takim bimbotom kot je moj. Ne tja, pa ne tja, pa nikamor ker je gužva in se ne splača. Ja haloooooo poletje je!!! user posted image Na koncu bomi itak doma, že vidim kak bo to zgledalo user posted image

user posted image ....inuser posted image

ma pri meni ni problem it...včasih bi lenaril doma...zato raje kar naprej rezerviram, potem pa mora ituser posted image

Zdaj gremo za par dni v toplice.....

me pa še avgusta mika kako morje.....

moj predlog: za vikend na morje se splača....mi smo full izkoristili, ob šestih vjutro vstajali, pa plaža, dnevi so bili dolgi..tak da...tisti bencin edino reskiraš in jeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
26.7.2012 10:30:09   
arabela*

ker je gužva in se ne

je treba it tak čas, ko ni gužveuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
26.7.2012 10:38:31   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

ker je gužva in se ne

je treba it tak čas, ko ni gužveuser posted image

Itak user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
26.7.2012 10:39:54   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

user posted image ....inuser posted image

ma pri meni ni problem it...včasih bi lenaril doma...zato raje kar naprej rezerviram, potem pa mora ituser posted image

Zdaj gremo za par dni v toplice.....

me pa še avgusta mika kako morje.....

moj predlog: za vikend na morje se splača....mi smo full izkoristili, ob šestih vjutro vstajali, pa plaža, dnevi so bili dolgi..tak da...tisti bencin edino reskiraš in jeuser posted image

Ja sej v planu oziroma mojih mislih je še vedno morje drugi vikend, ta ne, ker se ne morem kopat in mi je to potem brezveze. Včasih ga sploh ne razumem...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
26.7.2012 13:15:25   
karmen7
Čakam da mi pripeljejo malico, sem si jo danes naročla, ker ko pridem domov, pobašem malega pa grema do mojih na vikend prosit, če ga lahko jutri popazita user posted image . Moj je jutri namreč cel dan v službi, jaz pa tudi do štirih.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
26.7.2012 13:24:59   
Arwenko
No, ampak jaz bi res rabila kak pameten nasvet za vikend, sploh soboto ne...moj gre okrog 12h od doma...pol pa do večera s tamalo bit doma bo katastrofa user posted image user posted image

V glavnem, ven se morava spravit, pa ne vem kam...

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
26.7.2012 13:25:31   
bambixxx
dan,

mi2 doma, T. se dela da spi (beri se pogovarja sam s sabo v postelji), jaz pri 2. kavi.
sva šla po FT k frizerju, da bi ga malo pošišala, ker je imel spet tako čupo in da mu ne bi bilo vroče. pa je bil taki jok in stok user posted image ! komaj ga je nekak na brzino in na približno postrigla. pa to prvič zdaj taki upor user posted image . vedno ista frizerka, vedno mu pojem, da ni problemov, danes pa tako. ni mi jasno user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
26.7.2012 13:29:17   
bambixxx

No, ampak jaz bi res rabila kak pameten nasvet za vikend, sploh soboto ne...moj gre okrog 12h od doma...pol pa do večera s tamalo bit doma bo katastrofa user posted image user posted image

kopat se pojdita nekam, ali pa ji doma naredi bazenček in naj čofota. ali pa na kaki izlet, npr. v živalski vrt. ali pa jo k babici pelji, da se ti malo spočiješ user posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
26.7.2012 13:30:05   
karmen7

Ko boš našla kaj pametnega še meni povej...enaki problemi, pa itak bom na koncu s tamalim šla sama...sma se prej že kregala na to temo user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
26.7.2012 13:30:41   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

dan,

mi2 doma, T. se dela da spi (beri se pogovarja sam s sabo v postelji), jaz pri 2. kavi.

user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
26.7.2012 14:11:47   
Arwenko

Ko boš našla kaj pametnega še meni povej...enaki problemi, pa itak bom na koncu s tamalim šla sama...sma se prej že kregala na to temo user posted image

Hmmm, tisti živalski vrt se mi fajn sliši...Karmen, a gremo skupaj?

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
26.7.2012 14:25:48   
karmen7

Hmmm, tisti živalski vrt se mi fajn sliši...Karmen, a gremo skupaj?

Komot user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet pediatrov: Posedanje dojenčka odsve...
Otrok napreduje iz ene v drugo razvojno fazo z lastno hitrostjo in prav je, da sam odloča, kako dolgo bo ostal v posamez...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?