Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.8.2012 8:39:52
|
|
|
|
oktober11
|
jutro spet je toplo, juhej včeraj smo bli malo na otoku, je prav pasalo poleg baby bazenčka sedeti. mogla bi se iti rihtat, greva na kavo. ampak se mali tak lepo sam s sabo igra da ga nočem motiti lep dan...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.8.2012 11:16:41
|
|
|
|
majakla
|
Jutro. Mi2 spet v gostilni, spet s plastelinom. Bambi: Ni še bil moj cajt za spanje. Čudilo me je, saj ni bilo ne duha/ne sluha od nobene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.8.2012 13:39:44
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Cel dopoldne spet naokoli. Sem šla po avto k mehaniku, mi je klimo napolnil in nekaj porihtal, da dela zdaj fajn in hladi., pa k tašči na kaffe, pa je že popoldan Vreme se nekam čudno dela, ne vem, če bo za kolesarjenje Jutri popoldne ali dopoldne in v nedeljo, če bo kera kak koffe...me smo same cel dan
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.8.2012 14:11:48
|
|
|
|
tjaShiika
|
heila, zbira katera žetončke ki se dobijo pri sparu ...?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.8.2012 15:24:22
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Da se javim. Včeraj smo se kopali na otoku. Je pasalo tak kot je oktober rekla. Danes sem se pa zgodaj že vstala. So šli moja2 in Luka v Izolo na 1 dnevni izlet z vlakom. Pa se je treba bilo vstat. Zato pa grem zdaj spat.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.8.2012 20:24:36
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.8.2012 20:28:38
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem imela včeraj še laufarijo pa pakirat je blo treba,ker je Lea šla danes v Poreč.Danes pa tudi ni blo cajta nič,sem mamo furala okoli spet po opravkih,popoldan blo treba pa tak že po Maksa in Saš-a v vrtec.Nas je itak dež spral od vrtca do avta ful,vsi trije bli mokri,Saš-u pa se je ful dopadlo,se je tak smejal pa skakal.Prej pa tudi šli na kolesa,Maks z svojim,pa je celo kolo šlo v maloro,bo treba novega nabavit,pa nikjer nič pametnega,ne na bolhi,ne nikjer,kaj pa je pametno pa cene take,da ti slabo rata.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.8.2012 20:36:40
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Po tv nič pametnega, pa tu visim.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.8.2012 21:28:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika heila, zbira katera žetončke ki se dobijo pri sparu ...? jaz . maš kaj za zamenjat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.8.2012 21:29:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem imela včeraj še laufarijo pa pakirat je blo treba,ker je Lea šla danes v Poreč.Danes pa tudi ni blo cajta nič,sem mamo furala okoli spet po opravkih,popoldan blo treba pa tak že po Maksa in Saš-a v vrtec.Nas je itak dež spral od vrtca do avta ful,vsi trije bli mokri,Saš-u pa se je ful dopadlo,se je tak smejal pa skakal.Prej pa tudi šli na kolesa,Maks z svojim,pa je celo kolo šlo v maloro,bo treba novega nabavit,pa nikjer nič pametnega,ne na bolhi,ne nikjer,kaj pa je pametno pa cene take,da ti slabo rata. pojdi pogledat v nedeljo na kramarski sejem na Tezno. se marsikaj najde .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.8.2012 21:31:43
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika heila, zbira katera žetončke ki se dobijo pri sparu ...? jaz . maš kaj za zamenjat? jaz tudi, moram še pogledat, ampak ene par jih imam za zamenjat :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.8.2012 22:38:18
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika heila, zbira katera žetončke ki se dobijo pri sparu ...? jaz . maš kaj za zamenjat? jaz jih podarim, pa naslednjič na kafe zraven prinesem, pa če bo katera tam, pa si vzemita če kateri kaj fali al pa pol za menjat ;)
< Sporočilo je popravil tjaShiika -- 3.8.2012 22:39:49 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:31:44
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Ob drugi kavici....sem jih s postle zmetala ob 7.00 .. Maličke gledata risanke.... počasi gremo ven, malo v mesto, pa trgovino
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:33:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika heila, zbira katera žetončke ki se dobijo pri sparu ...? jaz . maš kaj za zamenjat? jaz jih podarim, pa naslednjič na kafe zraven prinesem, pa če bo katera tam, pa si vzemita če kateri kaj fali al pa pol za menjat ;) Te se pa jaz za katerega priporočam, Ker jaz zelo malo hodim v spara. Dam pa prednost tistim ki jih zbirajo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:33:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 včeraj smo bli malo na otoku, je prav pasalo poleg baby bazenčka sedeti. v tisti mrzli vodi
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:34:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 včeraj smo bli malo na otoku, je prav pasalo poleg baby bazenčka sedeti. v tisti mrzli vodi Kaka mrzla voda. V malem je bilo 28 stopinj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:36:58
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Vstala ob 8h, luka pa malo za mano. Je pa potepinko prišo ob pol3 domov.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:38:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 včeraj smo bli malo na otoku, je prav pasalo poleg baby bazenčka sedeti. v tisti mrzli vodi Kaka mrzla voda. V malem je bilo 28 stopinj. to je mrzlo ..lani sem bila, pa sem skoraj zmrznila
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:40:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 včeraj smo bli malo na otoku, je prav pasalo poleg baby bazenčka sedeti. v tisti mrzli vodi Kaka mrzla voda. V malem je bilo 28 stopinj. to je mrzlo ..lani sem bila, pa sem skoraj zmrznila Na morju pa ti ni mrzla voda, ko ima manj stopinj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:41:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 včeraj smo bli malo na otoku, je prav pasalo poleg baby bazenčka sedeti. v tisti mrzli vodi Kaka mrzla voda. V malem je bilo 28 stopinj. to je mrzlo ..lani sem bila, pa sem skoraj zmrznila Na morju pa ti ni mrzla voda, ko ima manj stopinj. ja mi je....se bolj kot ne namakam ampak za kopališče, je to to meni full mrzla voda
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:42:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Na morju pa ti ni mrzla voda, ko ima manj stopinj. letos je bilo tam 28
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:44:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nas je itak dež spral od vrtca do avta ful,vsi trije bli mokri,Saš-u pa se je ful dopadlo,se je tak smejal pa skakal. nas tudi ampak je bilo zabavno
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:44:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Na morju pa ti ni mrzla voda, ko ima manj stopinj. ja mi je....se bolj kot ne namakam ampak za kopališče, je to to meni full mrzla voda Za kopališče pa to ni mrzla voda. saj to niso terme.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:46:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Na morju pa ti ni mrzla voda, ko ima manj stopinj. letos je bilo tam 28 In po čem se razlikuje od bazena ko ima isto stopinj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:52:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Na morju pa ti ni mrzla voda, ko ima manj stopinj. letos je bilo tam 28 In po čem se razlikuje od bazena ko ima isto stopinj. na morju je drugače...se greš malo ohladit pač.. če pa grem na bazen, plačam karto tam(ki niso poceni), pa pričakujem vodo, da bom lahko nemoteno plavala in se namakala
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiCarski rez: ima oče pravico do dopusta?Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?