vesper
|
hej punce tako, mi smo pa že oprali skoraj vse cotike, samo en stroj še me čaka. Potem pa je na vrsti likanje in zlaganje v omaro. Pa imamo vse pripravljeno. december- najlepši čas v letu. Sicer sem bolj poletni človek, ampak december pa mi je res najboljši čas v letu in potem ko je tega prazničnega vzdušja konec, bi jaz že imela pomlad Sedaj pa komaj čakam, da okrasim hišo, kupim adventni venček in naj se praznično vzdušje začne. Jaz bom že kr drug teden to nardila, da si malo podaljšam vse skupaj darila- mi imamo vedno zmenjeno za pozornosti, vendar uporabne pozornosti. Saj se med seboj obdarujemo le takšni, ki eden drugega poznamo in približno vemo kaj si kdo želi, ali pa potrebuje. Tudi midva se vedno zmeniva, da si kupiva to kaj si želiva. Itak gre vse iz skupne denarnice, tako da grema običajno kr skupaj iskat darili, potem si pa zavijeva in postaviva pod smrekico Ednio sedaj se nismo še zmenili kje bomo imeli božično večerjo. Zdaj je bilo vsako leto pri nama, ker imava pač največ prostora in to pomeni, da sva večerjo tudi vedno pripravljala midva. Letos pa to odpade, tako da bo moral to nardit nekdo drug in midva bova lepo uživala. Kje se mi da par ur kuhat in potem strečt in potem še pospravljat No ja, mogoče celo ostanem brez božične večerje in mi božiček prinese najlepše darilo na svetu, to je najin malo miško cotike- tudi jaz nisem za rabljene cotke, sploh ne od nekoga ki ga ne poznam. Midva sva vse kupila novo, pa saj to ni nek strošek. Pa prvi otrok je in mi je to v neznansko veselje.